Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ακόμα και μ' ελλείψεις...είναι το αφεντικό στην πόλη !

Όσο ζει ελπίζει ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς , καθώς οι ‘’γουναράδες’’ επικράτησαν του συμπολίτη Κάστορα με το αγαπημένο τους 3-0, σκορ το οποίο έχουν σημειώσει έξι φορές στο φετινό πρωτάθλημα και διατήρησαν την διαφορά των 6 βαθμών από τον πρωτοπόρο Βατανιακό.

Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, το συγκρότημα του Πασχάλη Δημητρίου επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του και τον χαρακτηρισμό ‘’αφεντικό’’ της πόλης και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ήταν νευρικοί και νωθροί στο πρώτο ημίχρονο κατόρθωσαν να ‘’ανεβάσουν’’ στροφές στην επανάληψη και να προσθέσουν εν τέλει μια σχετικά άνετη νίκη στο παλμαρέ τους.

Η σημερινή νίκη , μάλιστα, της ‘’ερυθροκίτρινης αρμάδας’’ αποκτά τεράστια σημασία αν συνυπολογίσει κανείς πως σε σχέση με το παιχνίδι του α’ γύροι η Καστοριά παρουσιάστηκε με έξι διαφορετικά πρόσωπα στη βασική ενδεκάδα, μιας και διάφορους λόγους δεν είχε στη διάθεση της τους Σαββαϊδη, Παναγιωτίδη, Τσούκλη, Λίτσκα, Καλαφάτη και Μπάτζιο που είχαν θέση στην ενδεκάδα του παιχνιδιού της 31ης Οκτωβρίου του 2010.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως για ακόμα μια αναμέτρηση την παράσταση έκλεψαν οι Γιώργος Μαντζάνας και Στάθης Αλεξανδρίδης με τον πρώτο να ‘’σερβίρει’’ και τον δεύτερο να ‘’εκτελεί’’ δυο φορές, ενώ το τρίτο τέρμα σημείωσε ο επίσης εξαιρετικός Αντώνης Πετρόπουλος από το σημείο του πέναλτι!

Στην αντίπερα όχθη οι ‘’βυσσινί’’ παρ’ ότι στάθηκαν αξιοπρεπώς στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσαν να προβάλουν αντίσταση στην επανάληψη και γνώρισαν δίκαια την ήττα. Παρ’ όλα αυτά, μπορούν να επικαλούνται ως ελαφρυντικές περιστάσεις τους τραυματισμούς του Χρήστου Καλύβα και του Χρήστου Μαλεγκάνου ενώ ευχή όλων των Καστοριανών είναι τελικά η συμπαθής ομάδα του Κάστορα να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία...

Κλείνοντας, επόμενος σταθμός για την ‘’ερυθροκίτρινη θύελλα’’, η οποία υπό την καθοδήγηση του κ. Πασχάλη Δημητρίου μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, είναι η Νάουσα την ερχόμενη Κυριακή( 20/03/2011) σε μια αναμέτρηση όπου θα κριθεί εν πολλοίς η κατάσταση στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το φύλλο του αγώνα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 24 η αγωνιστική

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 Ώρα έναρξης: 15.00 Γήπεδο:Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

1

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Κ.

2

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ.

2

ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ Ν.

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

3

ΔΙΝΑΔΗΣ Λ.

4

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

4

ΣΙΟΠΩΒΟΥ Α.

5

ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ Β.

5

ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

6

ΠΑΡΤΣΑΝΗΣ Π.

6

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Μ.

7

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

7

ΜΗΛΙΟΣ Γ.

8

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

8

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Α.

9

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

9

ΜΑΛΕΓΚΑΝΟΣ Χ.

10

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

10

ΚΑΛΥΒΑΣ Χ.

11

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ

11

ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ Κ.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ.--> ΠΑΡΤΣΑΝΗΣ Π. 78’

12

ΑΡΓΥΡΟΣ Γ. - -> ΚΑΛΥΒΑΣ Χ. 37’

13

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ.--> ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ. 83’

13

ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ Ν. - -> ΜΗΛΙΟΣ Γ. 54’

14

ΜΠΑΜΠΑΚΟΣ Χ.

14

ΣΤΕΡΓΙΟΥ Κ. - -> ΜΑΛΕΓΚΑΝΟΣ Χ. 12’

15

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.

15

ΧΑΤΖΑΡΑΣ Ρ.

16

ΣΙΜΟΣ Ν.

16

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Κ.

17

ΤΡΑΣΙΑΣ Δ.

17

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.

18

ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Θ.--> ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε. 80’

18

ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ Χ.

Προπονητής: Πασχάλης Δημητρίου

Προπονητής: Θεόδωρος Βόλτσης

Σκόρερς: 60΄,62΄Αλεξανδρίδης, 73΄(πεν) Πετρόπουλος Κίτρινες :Τσαμτσάκης, Μαντζάνας //Στεργίου , Δινάδης

Διαιτητής : Μηλιάδης Κων. Βοηθοί : Τσιμπλάκης Χρ. Παπαδόπουλος Η. Σ.Δ.Π. Μακεδονίας

Το φιλμ του αγώνα:

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα ‘’πατήματα’’ τους και τους γηπεδούχους να είναι εμφανώς αγχωμένοι και επηρεασμένοι από την ανάγκη για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο 3’ πλασέ του Μήλιου μέσα από τη μεγάλη περιοχή δεν ανησύχησε τον Αντώνη Σίσκο. Στο 32’ απευθείας φάουλ του Παπαδόπουλου κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι , ενώ στο 38’ ο Θεοδωρίδης σούταρε δυνατά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Καστοριάς.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, σουτ του Πετρόπουλου από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής δεν επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ στο 42’ το μακρινό σουτ του Μήλιου απεδείχθη υπερβολικά φιλόδοξο. Στο 45’ Μαντζάνας και Τσαμτσάκης συνδυάστηκαν άψογα από τα αριστερά, αλλά το δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου από το ημικύκλιο της περιοχής απομάκρυνε ενστικτωδώς ο γκολκίπερ Κωνσταντινίδης.

Στην επανάληψη, τόσο η αποφασιστικότητα και το πάθος των ποδοσφαιριστών του Πασχάλη Δημητρίου όσο και η φανερή έλλειψη φυσικής κατάστασης των φιλοξενουμένων είχαν σαν αποτέλεσμα έναν διαρκή επιθετικό μονόλογο από πλευράς ‘’γουναράδων’’.

Στο 50’ ο Μαντζάνας τροφοδότησε τον Αλεξανδρίδη αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε λίγο άουτ, ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Γιώργος Μαντζάνας προέβη σε μια εκθαμβωτική ενέργεια, ξεκινώντας από τα αριστερά της μεσαίας γραμμής και περνώντας ‘’σαν σταματημένο’’ όποιον έβρισκε μπροστά του έφθασε στη μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον επερχόμενο Αλεξανδρίδη που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να ανοίξει το σκορ !

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Μαντζάνας ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ από τα αριστερά στέλνοντας τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Στάθης Αλεξανδρίδης την βρήκε όσο ακριβώς χρειαζόταν ώστε να ξεγελάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μόλις λεπτά!

Στο 67’ ο Μπαμπάνης τροφοδότησε τον Μαντζάνα μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά καλοζυγισμένο σουτ του τελευταίου κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 69’ κοντινό πλασέ του Αναγνωστόπουλου έπειτα από φάση διαρκείας απομάκρυνε σε κόρνερ ο Κωνσταντινίδης.

Στο 71’ ο Παπαδόπουλος τροφοδότησε τον Τσαμτσάκη ο οποίος βγήκε στην πλάτη των αμυντικών αλλά το σουτ που επεχείρησε εν κινήσει από πλάγια θέση κατέληξε λίγο άουτ. Στο 73’ ο Παπαδόπουλος έβγαλε σε θέση βολής τον Αλεξανδρίδη ο οποίος ανετράπη καθαρά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην προσπάθεια του να τον προσπεράσει και ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μηλιάδης υπέδειξε ορθά την ‘’άσπρη βούλα’’. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος αφού έστησε αποφασιστικά τη μπάλα σούταρε με ‘’ολύμπια ψυχραιμία’’ στην αριστερή γωνία και διαμόρφωσε ,εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών, το τελικό 3-0 ! ! !

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο τεχνικός της Καστοριάς έδωσε ευκαιρίες στους φερέλπιδες Στέργιο Μπαιρακτάρη, Θωμά Τομόπουλο και Δημήτρη Στασινόπουλο, οι οποίοι έδειξαν να προσαρμόζονται γρήγορα στο κλίμα της ομάδας ενώ στο 89’ ο Τσαμτσάκης ελίχθηκε από τα αριστερά αλλά το πλασέ που επεχείρησε δεν είχε αποτέλεσμα.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Μηλιάδη Κων/νου και των βοηθών του κ.κ. Τσιπλάκη Χρήστου & Παπαδόπουλου Ηλία, άπαντες του Σ. Δ. Π. Μακεδονίας.

Φωτογραφικό ρεπορτάζ:

Video :

Αποκλειστικό Ρεπορτάζ για το Kastoria- FC News : Ιωσήφ Χατζητιμοθέου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου