Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Eπιστολή του mpetskas.blogspot.com


Όπως έχουμε τονίσεi, το ιστολόγιο μας είναι ανοικτό ώστε να προβάλει τις απόψεις και τις γνώμες όλων ανεξαιρέτως αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην αγαπημένη μας ομάδα, αρκεί αυτά να γίνοντα με ενδεδειγμένο τρόπο κι όχι με αθέμιτα μέσα. Έτσι, είμαστε σε θέση να δημοσιεύσουμε το μοναδικό μέιλ που δεχθήκαμε αναφορικά με την χθεσινή μας ανάρτηση που είχε να κάνει με την προσφορά του κ. Σπυρόπουλου στην ομάδα μας.


''Αγαπητό kastoriafc-news,


Καταρχήν συγχαρητήρια και πολλά μπράβο για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.


Όπως όλοι οι φίλαθλοι που αγαπούν την ομάδα έτσι και ο Μπέτσκας διαβάζει ανελλιπώς τα άρθρα σας για την ομάδα.


Ωστόσο χωρίς να έχουμε την διάθεση να «κράξουμε» θέλουμε να πούμε δυο πράγματα για τον κ.Σπυρόπουλο.


Ο κύριος Σπυρόπουλος πράγματι όταν η ομάδα βρέθηκε πάλι σε αυτή την θέση ήταν αυτός που βοήθησε να βγει από την αφάνεια και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και να την ανεβάσει (με την βοήθεια και της Ελευσίνας τότε)στην Β΄Εθνική. Τα πρώτα χρόνια της επιστροφής μας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ήταν ίσως τα καλύτερα μετά από πολλά χρόνια. Η ομάδα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο , έγραψε ιστορία πάλι στο κύπελλο(η πρώτη ομάδα Γ εθνικής που φτάνει σε ημιτελικό) αλλά κυρίως ήταν μια ομάδα που δεν χρωστούσε. Όλα αυτά χάρη στον κύριο Σπυρόπουλο. Όμως για εμάς το καλό που έκανε το πήρε πίσω.


Την μια χρονιά η Καστοριά προσπαθεί να ανέβει κατηγορία και την άλλη σώνεται με το «αλήστου μνήμης» ματς με τα Γιάννενα τελευταία αγωνιστική. Δεν έπεσε τότε το έκανε μια χρονιά μετά με τον χειρότερο τρόπο. Γιατί δεν πούλησε όταν ήταν στην Β εθνική; Γιατί περίμενε να πέσει η ομάδα πρώτα και μετά να την δώσει; Γιατί την έδωσε σε ανθρώπους που δεν σεβάστηκαν την ιστορία της ομάδας; Τι εγγυήσεις πήρε τότε για την δώσει; Τι έρευνα έκανε πρώτα και αποφάσισε ότι ήταν οι πλέον κατάλληλοι επενδυτές για να ξαναφέρουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών;


Επίσης θεωρούμε ότι σαν παράγοντας ήταν άσχετος με το ποδόσφαιρο. Έδιωξε τον Χατζέφσκι σε μια εποχή που η ομάδα πρωταγωνιστούσε. Γενικά δεν ήταν σταθερός με τους προπονητές και τους άλλαζε συνέχεια. Μόνο τον Αποστολίδη κράτησε .(Τυχαίο;)Επίσης δεν προστάτευσε την ομάδα όταν έπρεπε ,δεν ήθελε; δεν ήξερε; Το μεγαλύτερο όμως έγκλημα που έκανε ήταν που κατάφερε με την συμπεριφορά του και έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο .Αυτό τον κόσμο που έτρεχε τότε κοντά στην ομάδα και πήγαινε παντού. Δυστυχώς η Καστοριά δεν είχε ποτέ δικό της κοινό και πάντα εξαρτάται από την πορεία της. Αν η ομάδα ήταν ακόμα στη Β Εθνική και είχε τουλάχιστον αξιοπρεπείς παρουσία ο Μέσος Όρος των εισιτήριων θα ήταν διπλάσιος.


Υ.Γ 1. Μακάρι ο κύριος Σπυρόπουλος να βοηθάει και να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα. Ηθικά και υλικά. 'Οχι σαν πρόεδρος όμως.

Υ.Γ2 . Ο κόσμος πρέπει να επιστέψει και να βοηθήσει την ομάδα. Γίνεται προσπάθεια με στραβά με λάθη αλλά η διοίκηση και τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν.

Υ.Γ3. 100 ,200 ευρώ ίσως και πολλά παραπάνω δίνουν οι συμπολίτες μας σε ομάδες της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών για ένα !!!ματς. Δεν μπορούν να δώσουν 10 και 20 να δουν μια φορά την Καστοριά; Έχουμε γεμίσει συνδέσμους των δήθεν «μεγάλων ομάδων» αλλά της Καστοριάς;


Με εκτίμηση


Ο Μπέτσκας


Το μαύρο πρόβατο της ενημέρωσης''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου