Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση του Α.Γ.Σ. Καστοριάς.


Το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. Καστοριάς στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει διαφάνεια και καθαρότητα σχετικά με τα τεκταινόμενα στην ομάδα θα ήθελε να γνωστοποιήσει στη φίλαθλη κοινή γνώμη τα κάτωθι:

Σύσσωμο το Δ.Σ. και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Σταμούλης θεωρούν κακόγουστες και άνευ ουσίας τις πρωταπριλιάτικες φάρσες εκ μέρους μιας μερίδας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης των -6 βαθμών. Το ζήτημα αυτό βασανίζει στην κυριολεξία τους διοικούντες, το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους φιλάθλους μ’ αποτέλεσμα να κρίνεται ανώφελη και επικίνδυνη η παραπληροφόρηση και η δημιουργία ψευδών παραστάσεων.

Θα ήταν παράλειψη να μην εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς το Δήμο Καστοριάς για την κίνηση βοήθειας στην οποία προέβη με την εξασφάλιση του λεωφορείου, που μεταβίβασε την αποστολή της ομάδας μας στη Λεπτοκαρυά.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Όλυμπου Λεπτοκαρυάς για την άψογη φιλοξενία του, η οποία δίχως άλλο ξεπέρασε κάθε προηγούμενη επίσκεψη σ’ εκτός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέλος, το Δ.Σ. καταδικάζει τη συμπεριφορά πρώην μέλους της διοίκησης του συλλόγου για την προσπάθεια του να εκμεταλλευτεί πρόσωπα και καταστάσεις στον αγώνα με τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς σε βάρος της εικόνας και του κύρους της ομάδας μας.

Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος

Αχιλλέας Σταμούλης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου