Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Καστοριάς – Α.Σ. Λευκαδιών















Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο μαραθώνιος του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος, μιας και απομένουν μόλις πέντε ( 5) αγωνιστικές για το κλείσιμο της αυλαίας. Αξίζει , μάλιστα, να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και καθ’ όλα κρίσιμες για το μέλλον πολλών ομάδων στην κατηγορία κρίνονται οι αυριανές αναμετρήσεις της 30ης εμβόλιμης αγωνιστικής

Συγκεκριμένα, ζωτικής σημασίας κρίνεται η αυριανή έξοδος του Α.Ο. Κάστωρ στο Φούφα με τους ‘’βυσσινί’’ να καίγονται κυριολεκτικά για το τρίποντο της νίκης, εφόσον δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες. Από εκεί και πέρα, δύσκολες αποστολές έχουν η Γαλατινή και ο Σβορώνος , που θα ταξιδέψουν σε Λεπτοκαρυά και Αγκαθιά αντιστοίχως.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Νάουσα και τον Πυρσό Γρεβενών, ενώ ο πρωτοπόρος Βατανιακός θα υποδεχθεί τον Άρη Λόφων. Όσον αφορά στην ομάδα της Καστοριάς, οι ‘’ερυθροκίτρινοι’’ θα υποδεχθούν τα Λευκάδια Ημαθίας, μια ιδιαίτερα σκληροτράχηλη και επικίνδυνη ομάδα όπως απεδείχθη άλλωστε και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου κατά την οποία οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Χαρακτηριστικό είναι, πάντως, ότι για ακόμα μια αγωνιστική ο τεχνικός της ομάδας κ. Πασχάλης Δημητρίου θα αντιμετωπίσει αρκετούς πονοκεφάλους κατά τη διαδικασία κατάρτισης της αρχικής ενδεκάδας καθώς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Αναγνωστόπουλος και Δημήτρης Στασινόπουλος, ενώ τιμωρημένος είναι ο Δημήτρης Σαββαϊδης που δέχθηκε κόκκινη κάρτα την περασμένη Κυριακή.

Παρ’ όλα αυτά, άπαντες στο ερυθροκίτρινοι στρατόπεδο είναι αισιόδοξοι και αποφασισμένοι να καταθέσουν το 100% των δυνάμεων τους, προκειμένου να προσθέσουν μια ακόμα νίκη στη συλλογή τους και να διατηρήσουν στενή την επαφή τους με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για ευνόητους λόγους!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης, με διαιτητή τον κ. Τσέτιλα και βοηθούς τους κ.κ. Χαραλαμπίδη και Κωνσταντή του Σ.Δ.Π. Γρεβενών. Κάτι παραπάνω από απαραίτητη κρίνεται η παρουσία του κόσμου, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:

Α. Γ. Σ. Καστοριάς - Α. Σ. Λευκάδια

Διαιτητές: Τσέτσιλας, Χαραλαμπίδης, Κωνσταντής (Γρεβενών)

Α. Ο. Σειρήνα - Εθνικός Κατερίνης

Διαιτητές: Γιώτης, Αρβανίτης, Θανασιάς (Ηπείρου)

Βατανιακός Κατερίνης - Άρης Λόφων

Διαιτητές: Αγγελακόπουλος, Τακόπουλος, Κυρίτσης (Καρδίτσας)

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς - Γαλατινή

Διαιτητές: Τεβεκέλης, Μερκενίδης Κ., Χαδήμογλου (Μακεδονίας)

Νίκη Αγκαθιάς - ΓΑΣ Σβορώνου

Διαιτητές: Σημαιάκης, Κελάζογλου, Διαμάντης (Χαλκιδικής)

Μακεδονικός Σιάτιστας - Α. Ε. Αλεξάνδρειας

Διαιτητές: Ντούκας, Κοτεκίδης, Παυλάκου (Καστοριάς)

Α. Σ. Πεντάβρυσου - Εθνικός Βατερού

Λέκκας, Δροβατζήκας, Ράτζας (Γρεβενών)

ΦΑΣ Νάουσα - Πυρσός Γρεβενών

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Ι., Καπουτζής, Τσαγγάρη (Μακεδονίας)

Μακεδονικός Φούφας - Α. Ο. Κάστωρ

Διαιτητές: Μολιχιτούδης, Κατσικογιάννης, Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου