Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Α.Μ.Σ. Γαλατινής - Α.Γ.Σ. Καστοριάς












Τις όποιες βαθμολογικές της ελπίδες και την στενή επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αύριο, Κυριακή 17 Απριλίου του 2011, η Καστοριά, καθώς οι ‘’γουναράδες’’ θα ταξιδέψουν στην γειτονική Γαλατινή προκειμένου να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Δε χωρά αμφιβολία πως η αυριανή αποστολή εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την ‘’ερυθροκίτρινη αρμάδα’’, αφού οι γηπεδούχοι θα παίξουν τα ‘’ρέστα’’ τους ούτως ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής ενώ άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας από την Κοζάνη επιθυμούν διακαώς να ανταποδώσουν με μια νίκη την βαριά ήττα που γνώρισαν από τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς στον πρώτο γύρο με 6-0

Όσον αφορά , πάντως, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας κ. Πασχάλης Δημητρίου είδε με μεγάλη του ικανοποίηση την επιστροφή όλων των ποδοσφαιριστών που αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και , ως εκ τούτου, θα καταστρώσει με μεγαλύτερη άνεση και λιγότερους πονοκεφάλους τα σχέδια του για αυτήν τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, απών θα είναι ο αρχηγός Δημήτρης Παπαδόπουλος που υπεβλήθη σε εγχείριση και θα μείνει για περίπου δυο μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο πληθωρικός αμυντικός, Χρήστος Παναγιωτίδης που βρίσκεται σ’ άδεια από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο Γαλατινής, με διαιτητή τον κ. Κορέστη Αντώνιο και βοηθούς τους κ.κ. Καράμπουλα Θεόδωρο και Αρχοντή Κωνσταντίνο άπαντες του Σ.Δ.Π. Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου