Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αστραπή Μεσοποταμίας- Α.Γ.Σ. Καστοριάς 3-4


Βροχή από γκολ είχαμε στη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα της Καστοριάς και στην πρωταθλήτρια της Ε.Π.Σ. Καστοριάς Αστραπή Μεσοποταμίας με τους ''γουναράδες'' να πετυχαίνουν τέσσερα( !) τέρματα και να αποδίδουν κατά διαστήματα θεαματικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός της ομάδας κ. Πασχάλης Δημητρίου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ποδοσφαιριστές με λίγα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ δοκίμασε και ορισμένους ποδοσφαιριστές ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τα τέρματα σημείωσαν από πλευράς γηπεδούχων οι Κοκοβίδης (2) και Κουσίδης, ενώ για την ''ερυθροκίτρινη αρμάδα'' δύο τέρματα πέτυχε ο Στάθης Αλεξανδρίδης και από ένα οι Νίκος Τζιώτζης και Δημήτρης Στασινόπουλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ( Χρήστος Παπαδόπουλος) : Μουρουζίδης( 46' Τσενικλής) , Παλαιοδίμος Ν., Μπέλλος, Νοβάτσης( 46' Καραμανίδης), Ζυπίδης( 46' Παλαιοδίμος Α.) , Παλαιοδίμος Κ.( 70'Πασόλης ) , Κουσίδης, Ρότσιας( 46' Μπουλγούρης) , Πασόλης (46' Δημητριάδης) , Κοκοβίδης(70' Ζυπίδης) & Βάσκος( 70' Ρότσιας) .

A.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ( Πασχάλης Δημητρίου) : Στεφάνου (46΄Δημητριάδης, 75' Σίσκος), Τράσιας( 46'Αποστόλου), Σίμος( 62' Έντι) , Μπαμπάνης, Μπαϊρακτάρης( 46' Τσαλουκίδης) , Παναγιωτίδης( 46' Μπατσούκας) , Τομόπουλος, Στασινόπουλος Δημ. , Αλεξανδρίδης, Τζιώτζης & Μαντζάνας (60' Στασινόπουλος Χρ.) . Επίσης έπαιξαν και οι ''μικροί'' Τράσιας, Δημητρίου & Ευαγγέλου.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 4' οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ μ' ένα εξαιρετικής τεχνικής πλασέ του αρχηγού Νίκου Τζιώτζη από δύσκολη πλάγια θέση, ενώ στο 12' οι ''γουναράδες'' διπλασίασαν τα τέρματα τους με κοντινό πλασέ του Αλεξανδρίδη. Πέντε λεπτά αργότερα , μάλιστα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρισκόμενος σε πολύ καλή μέρα έπειτα από υπέροχη ενέργεια έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μουρουζίδη και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0!

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Κουσίδη να μειώνει αρχικά σε 3-1 με κοντινό πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 36' ο Κοκοβίδης σούταρε δυνατά και η μπάλα αφού χτύπησε στον ποδοσφαιριστή της Καστοριάς Τομόπουλο κατέληξε στα δίχτυα του Στέφανου...

Στην επανάληψη, με τη συμπλήρωση μιας ώρα παιχνιδιού ο Παλαιοδίμος Α. τροφοδότησε τον Κοκοβίδη ο οποίος υπήρξε ψύχραιμος και νίκησε σε τετ α τετ τον Δημητριάδη φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη, ο Χρήστος Στασινόπουλος τροφοδότησε με εξαιρετική μακρινή μπαλιά ακριβείας τον αδερφό του, Δημήτρη Στασινόπουλο ο οποίος πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με σουτ εν κινήσει χάρισε τη νίκη στην ομάδα του! Στο 89' ο Ζυπίδης στάθηκε άτυχος στέλνοντας τη μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή.

Άριστη η διαιτησία του κ. Φωτιάδη και των βοηθών του κ.κ. Σταγγόλη και Παπαγιάννη, άπαντες του Σ.Δ.Π. Καστοριάς.

Ανταπόκριση για το Kastoria-FC News : Χαράλαμπος Ζυπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου