Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Κερδίζει από συνήθεια...!


Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή από την Κατερίνη, καθώς οι ‘’ερυθροκίτρινοι’’ επικράτησαν επί του τοπικού Εθνικού με το πολύτιμο 0-1 και διατήρησαν την επαφή τους με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Αξίζει εξαρχής να τονιστεί ότι το συγκρότημα του Πασχάλη Δημητρίου παρουσίασε για ακόμα ένα παιχνίδι το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και , παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν βασικοί ποδοσφαιριστές, κατόρθωσε να σημειώσει την 21η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα…

Ιδιαίτερης μνείας, μάλιστα, χρήζει το γεγονός ότι θέση στο βασικό σχήμα βρήκαν οι φερέλπιδες Στέργιος Μπαϊρακτάρης και Δημήτρης Στασινόπουλος αφήνοντας και πάλι εξαιρετικές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις, ενώ ο Βασίλης Δημητριάδης στην επανεμφάνιση του μετά από τρεις αγωνιστικές κατέβασε στην κυριολεξία τα ρολά!

Από εκεί και πέρα, ακάθεκτος συνέχισε την επέλαση του ο πρωτοπόρος Βατανιακός ( 0-3 στη Σειρήνα Γρεβενών), ενώ η Νάουσα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Ημαθίας ( 0-2 στην Αλεξάνδρεια). Σ’ ό,τι έχει να κάνει με την μάχη της παραμονής ο Α.Ο. Κάστωρ παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον λαβωμένο Πυρσό Γρεβενών, μ’ αποτέλεσμα να νιώθει καυτή την ανάσα του Σβορώνου και της Γαλατινής που σημείωσαν εύκολες νίκες…

Κλείνοντας, άπαντες στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο ( διοίκηση, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές) εύχονται στον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Παπαδόπουλο, καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρρωση από την επέμβαση στην οποία πρόκειται να υποβληθεί το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:

Εθνικός Κατερίνης

Καστοριά

0-1

Σειρήνα Γρεβενών

Βατανιακός

0-3

Λευκάδια Ημαθίας

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς

0-2

Άρης Λόφων

Νίκη Αγκαθιάς

2-2

Γαλατινή

Α. Ε. Σιάτιστα

2-0

Σβορώνος

Α.Σ. Πεντάβρυσος

5-0

Αλεξάνδρεια

Νάουσα

1-4

Εθνικός Βατερού

Μακεδονικός Φούφας

7-0

Κάστωρ Α.Ο.

Πυρσός Γρεβενών

0-0

Η επόμενη , 30η αγωνιστική ( Τετάρτη 13 Απριλίου 2011) :

Σειρήνα Γρεβενών

Εθνικός Κατερίνης

Καστοριά

Λευκάδια Ημαθίας

Βατανιακός

Άρης Λόφων

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς

Γαλατινή

Νίκη Αγκαθιάς

Σβορώνος

Α. Ε. Σιάτιστα

Αλεξάνδρεια

Α.Σ. Πεντάβρυσος

Εθνικός Βατερού

Νάουσα

Πυρσός Γρεβενών

Μακεδονικός Φούφας

Κάστωρ Α.Ο.


Το φύλλο του αγώνα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 29 η αγωνιστική

Κυριακή 10 Απριλίου 2011 Ώρα έναρξης: 17.00 Γήπεδο:I. Kaλλιανίδης

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

ΣΑΡΠΟΤΑΣ

1

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.

2

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

3

ΔΕΡΜΙΣΗΣ

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

4

ΕΛΙΣΙΑΔΗΣ

4

ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ.

5

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ

5

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ.

6

ΖΥΓΟΠΟΥΛΟΣ

6

ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ Δ.

7

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

7

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

8

ΓΚΟΥΝΤΑΜΑΝΗΣ

8

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

9

ΚΛΙΑΝΗΣ

9

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

10

ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ

10

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.

11

ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ

11

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

12

ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ Β.-->ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ. 57’

13

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣà ΚΛΙΑΝΗΣ 83’

13

ΣΙΜΟΣ Ν.

14

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

14

ΜΠΑΜΠΑΚΟΣ Χ.

15

ΚΟΤΣΟΓΛΟΥ

15

ΣΙΣΚΟΣ Α.

16

ΔΕΛΙΔΗΣ

16

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.-->ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. 78’

17

ΜΕΤΕΜΙΔΗΣà ΖΥΓΟΠΟΥΛΟΣ 53’

17

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.-->ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 57’

18

ΤΑΣΣΙΟΣà ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ 63’

18

ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Θ.

Προπονητής: Βαγγέλης Μύθημης

Προπονητής: Πασχάλης Δημητρίου

Σκόρερς: 39΄Αλεξανδρίδης Κίτρινες: 29΄Ζυγόπουλος, 55΄Μετεμίδης, 89΄Γκουνταμάνης, 91΄Λαζαρίδης//81΄Σαββαΐδης Κόκκινη: 93΄Σαββαΐδης - 2η κίτρινη

Διαιτητής: Μανούρας Χρήστος Βοηθοί: Μανασής Μιχαήλ , Μανούρας Νικόλαος Σ.Δ.Π. Τρικάλων

Το φιλμ του αγώνα:

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να ψάχνουν τα πατήματα τους στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του παιχνιδιού. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε από πλευράς γηπεδούχων στο 17’ όταν ο Θεοδοσιάδης τροφοδότησε τον Μπεκιάρη, αλλά το σουτ του τελευταίου απομάκρυνε ο Δημητριάδης.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση από πλευράς φιλοξενουμένων αλλά η προσπάθεια του Στάθη Αλεξανδρίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 35’ ο Δημητριάδης μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια την κεφαλιά του Μαγκλάρα, ενώ δύο λεπτά αργότερα σουτ του Τσαμτσάκη κατέληξε λίγο άουτ.

Τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα της Καστοριάς έλυσε στο 39’ ο συνήθης ύποπτος Στάθης Αλεξανδρίδης, ο οποίος έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια πλάσαρε υποδειγματικά και σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και 13ο προσωπικό του στο πρωτάθλημα!

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Δημητρίου οπισθοχώρησαν αφήνοντας ελεύθερους χώρους στην γηπεδούχο ομάδα, εντούτοις τόσο ο τερματοφύλακας Δημητριάδης όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πήραν άριστα στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας μ’ αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης το 0-1. Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Μανούρα Χρήστου και των βοηθών του κ.κ. Μανασή Μιχαήλ και Μανούρα Νικόλαου , άπαντες του Σ.Δ.Π. Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου