Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Γ.Σ. Καστοριάς!


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες μ' απόλυτη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Γ.Σ. Καστοριάς στο γνωστό cafe ''THE MALL'', όπου το παρόν έδωσαν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, όλοι οι ποδοσφαιριστές του ανδρικού τμήματος, ο προπονητής κ. Πασχάλης Δημητρίου, τα παιδιά των ακαδημιών καθώς και πλειάδα φιλάθλων και παλιών παραγόντων!

Αξίζει , μάλιστα, να σημειωθεί πως η τύχη χαμογέλασε στον τερματοφύλακα Βασίλη Δημητριάδη, η συνεισφορά του οποίου στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Παράλληλα, το Δ.Σ. του σωματείου έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου κ. Αχιλλέα Σταμούλη τίμησε μεταξύ άλλων τον παλαιό ποδοσφαιριστή και παράγοντα κ. Νείρου Αναστάσιου για την ακατάπαυστη και ανεκτίμητη προσφορά του στο καστοριανό ποδόσφαιρο καθώς επίσης και τον επιχειρηματία Φρέντι Αλούσι για την εως τώρα συνεισφορά του!

Από εκεί και πέρα, άριστο και καθ' όλα οικογενειακό είναι το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τον τεχνικό της ομάδας κ. Πασχάλη Δημητρίου να καταστρώνει τα πλάνα του για την δύσκολη αναμέτρηση του Σαββάτου στο Βατερό μ' αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό, παιχνίδι για το οποίο διάχυτη είναι η αισιοδοξία τόσο στις τάξεις του ''ερυθροκίτρινου'' στρατοπέδου όσο και στο χώρο των φιλάθλων της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου