Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Κ Α Σ Τ Ο Ρ Ι Α . . . πέντε αστέρων ! ! !


Γράφει ο συνεργάτης μας: Χαράλαμπος Ζυπίδης


Μετά το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βατανιακό, η Καστοριά δεν είχε άλλα περιθώρια για δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα και πάλι εντός έδρας. Την σκέψη μας αυτή αφομοίωσαν όλη την εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς και παρουσιάστηκαν την περασμένη Κυριακή σοβαροί και πειθαρχημένοι από τα πρώτα λεπτά, μη αφήνοντας περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα της Σειρήνας Γρεβενών να αναζητήσει κάτι παραπάνω εκτός από την ήττα, μια ήττα που ήρθε φυσιολογικά…

Η Καστοριά όπως είπαμε είχε την υπεροχή καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και η υπεροχή αυτή καρποφόρησε μόλις στο 3' όταν ο Τσούκλης κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον Λάμαρη. Την ευθύνη για την εκτέλεση αυτού του πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος ο Τσούκλης ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Τσιακτσάρα και άνοιξε το σκόρ. Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Νίκος Τζιώτζης στο 25' ο οποίος με διπλή προσπάθεια ύστερα από παράλληλη πάσα του Παπαδόπουλου νίκησε τον Τσιακτσάρα πραγματοποιώντας το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κυμάνθηκε στα επίπεδα του πρώτου με την Καστοριά να κάνει τρία τα τέρματα της στο 60’ ύστερα από σέντρα του Μαντζάνα στον Τζιώτζη, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Στο 75' είχαμε το δεύτερο κερδισμένο πέναλτι για την ομάδα της Καστοριάς σε ανατροπή του Σαββαίδη απο τον νεοεισελθών Γεωργίου. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Τσούκλης ο οποίος έκανε το 4-0!

Στο 87' είχαμε και τρίτο πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής κύριος Μπαιραμίδης υπέρ αυτή την φορά της Σειρήνας,την ευθύνη ανέλαβε ο Τζερεμές ο οποίος σημάδεψε σωστά πετυχαίνοντας το 4-1,στην φάση αυτή να τονίσουμε οτι αποβλήθηκε ο νεοεισελθών Τράσιας ο οποίος ηταν αυτός που έκανε το πέναλτι ως τελευταίος ποδοσφαιριστής τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο νεαρός Στασινόπουλος με πλασέ μέσα απο την περιοχή μετά απο υποδειγματική ασίστ του Πέτρου Τσούκλη.

Η νίκη αυτή για τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς ήταν διπλή γιατί η πρωτοπόρος ομάδα του Βατανιακού υπέστη ήττα σοκ από τα Λευκάδια Ημαθίας μέσα στην έδρα του. Έτσι η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους 6 βαθμούς δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στην Καστοριά να κάνει όνειρα τίτλου. Επόμενος σταθμός για την ομάδα μας οι Λόφοι, όπου οι ‘’γουναράδες’’ θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Άρη την προσεχή Κυριακή !

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Μπαϊραμίδη Πασχ. και των βοηθών του κου Τζιουβάρα Θεόδωρου και της κας Παυλερού Ελένης, άπαντες του Σ. Δ. Π. Κοζάνης.


Το φύλλο του αγώνα

:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 21η αγωνιστική

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 Ώρα έναρξης: 15.00Γήπεδο:Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

1

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.

1

ΤΣΑΚΤΣΙΑΡΑΣ

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

2

ΠΟΛΥΖΟΣ

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

3

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

4

ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ.

4

ΛΑΜΑΡΗΣ

5

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

5

ΦΑΛΤΑΚΑΣ

6

ΛΙΤΣΚΑΣ Δ.

6

ΓΚΕΣΙΟΣ

7

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.

7

ΜΠΟΖΑΡΗΣ

8

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

8

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

9

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

9

ΔΟΥΜΑΣ

10

ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π.

10

ΤΖΕΡΕΜΕΣ

11

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.

11

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ. - - > ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ. 60’

12

ΤΣΙΑΤΣΟΣ - -> ΓΚΕΣΙΟΣ 46’

13

ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ Β.

13

ΒΑΖΑΚΑΣ

14

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ.

14

ΓΕΩΡΓΙΟΥ - - > ΜΠΟΖΙΑΡΗΣ 66’

15

ΣΙΣΚΟΣ Α.

15

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

16

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ. - - > ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 76’

16

ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ

17

ΤΡΑΣΙΑΣ Δ. - - > ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ Δ. 80’

17

ΜΠΛΑΝΤΟΣ - - > 46’ ΠΟΛΥΖΟΣ

18

ΣΙΜΟΣ Ν.

18

ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Προπονητής: Πέτρος Τσούκλης

Προπονητής:

Σκόρερς: 2΄(πεν), 75΄(πεν) Τσούκλης, 25΄, 60΄Τζιώτζης, 90΄Στασινόπουλος // 85΄(πεν) Καραγιάννης Κίτρινες: 75΄Παπαδόπουλος, 80΄Μπαϊρακτάρης //51΄Φαλτάκας, 56΄Τζερεμές, 73΄Γεωργίου

Κόκκινη: 85΄Τράσιας

ΥΓ: Ζητούμε συγγνώμη για την ολιγοήμερη καθυστέρηση της ανάρτησης του ρεπορτάζ από τον Κυριακάτικο αγώνα, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του επιτελείου μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου