Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Β Ι Α Σ Μ Ο Σ . . .

Θύμα ασελγών ενεργειών έπεσε η Καστοριά, η οποία παρά την παλικαρίσια εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της και παρ' ότι είχε σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης την υπεροχή εν τέλει δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις αλλαγές του Βατανιακού κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, δηλαδή στον διαιτητή κ. ΤΟΜΙΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ και τους βοηθούς ΣΙΠΚΑ ΣΤΑΥΡΟ και ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ, με τον πρώτο να μην καταλογίζει τα δυο περιφανέστατα οφ σάιντ με τα οποία οι φιλοξενούμενοι πήραν τελικά τη νίκη με σκορ 2-3...

Όλοι λοιπόν οι παρευρισκόμενοι στο στάδιο της πόλης κατάλαβαν πως μια ομάδα όπως ο Βατανιακός βρίσκεται εκεί που βρίσκεται...Μια από τις χειρότερες ομάδες που πέρασαν από την έδρα της Καστοριάς, ένα σύνολο που για να καταβάλει την αντίσταση του 1/3 της Καστοριάς λόγω των απουσιών χρειάστηκε να κατεβάσει 15 άτομα μέσα στον αγωνιστικό χώρα...

Κατάθεση ψυχής είχαμε πάντως από το σύνολο των ποδοσφαιριστών που είχαν το δικαίωμα να αγωνιστούν ( οι 13 από τους 18 ήταν κάτω των 20 ετών ) και ιδιαίτερα από τον Γιώργο Μαντζάνα ο οποίος όχι μόνο σημείωσε τα δυο τέρματα της ομάδας μας αλλά και ήταν διαρκώς απειλητικός για αντίπαλα καρέ. Αξιέπαινη η ψυχωμένη εμφάνιση και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών, με τον Παναγιώτη Παρτσάνη να κάνει το ντεπούτο του φορώντας την ‘’ερυθροκίτρινη φανέλα’’ δείχνοντας στοιχεία ενός πολυσύνθετου και πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή!

Θα είναι μεγάλο έγκλημα να μην στηριχτούν αυτά τα παιδιά που συνιστούν το μέλλον της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ...Μπορεί σήμερα άλλοι να είχαν άλλα σχέδια αλλά η προσπάθεια του προέδρου μας κ. Αχιλλέα Σταμούλη θα πρέπει να συνεχιστεί μ΄ ακόμα μεγαλύτερο ζήλο και να ενισχυθεί απ΄ όλη την Καστοριά...!

Το φύλλο του αγώνα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 20 η αγωνιστική

Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2011 Ώρα έναρξης: 15.00 Γήπεδο:Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

1

ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

2

ΜΠΕΗΣ

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

3

ΜΙΓΚΟΣ

4

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Χ.

4

ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

5

ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ Β.

5

ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

6

ΜΑΥΡΙΔΗΣ

7

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

7

ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ

8

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ.

8

ΤΣΙΚΟΔΕΡΗΣ

9

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

9

ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ

10

ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π.

10

ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ

11

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.

11

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

12

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - -> ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ 54’

13

ΣΙΜΟΣ Ν.

13

ΓΙΑΠΙΤΖΗΣ - -> ΜΙΓΚΟΣ 23’

14

ΠΑΡΤΣΑΝΗΣ Π. - - > ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ.54’

14

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

15

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.

15

ΣΠΑΝΟΣ

16

ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Θ.

16

ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΣ

17

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

17

ΣΤΑΦΙΔΑΣ - -> ΣΤΑΦΙΔΑΣ 43’

18

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ. - - > ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ Β. 75’

18

ΠΕΤΡΟΥ

Προπονητής: Πέτρος Τσούκλης

Προπονητής: Κων/νος Καρασούλας

Σκόρερς: 14΄, 41΄ Μαντζάνας// 30΄Τσικαδέρης, 62΄Δημόπουλος, 93΄Κυπαρίσσης Κίτρινες:

35΄Παναγιωτίδης, 80΄Τσούκλης// 13΄Τσικαδέρης, 32΄Μπέης, 80΄Γιαπιτζής

Το φιλμ του αγώνα:

Οι "γουναράδες", έχοντας έξη (6) σημαντικές απουσίες (Αλεξανδρίδης, Καλαφάτης, Λίτσκας, Πετρόπουλος, Τζιώτζης & Φλίνδρης), έπαιξαν σαν ίσος προς ίσο τον Βατανιακό, αλλά δεν υπολόγισαν στις αποφάσεις των Σίπκα (α΄βοηθός) και Τομίδη (διαιτητής) του Σ. Δ. Π. Πέλλας και υπέκυψαν εντελώς άδικα στον Βατανιακό με σκορ 2-3.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η Καστοριά, κατέβηκε να αγωνιστεί με λύσεις ανάγκης, όμως τα παιδιά που έπαιξαν τα έδωσαν όλα και δίκαια χειροκροτήθηκαν. Δεν υπάρχει υστερήσαντας από τους "γουναράδες", οι οποίοι τώρα ευελπιστούν στην αναίρεση της απόφασης για τους -6 βαθμούς, με τους οποίους ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα. Αρκεί, βέβαια, η διοίκηση της ομάδας να ασχοληθεί περισσότερο σοβαρά με αυτό το θέμα.

Στο 1’ πλασέ εν κινήσει του Κυπαρίσση κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό απευθείας χτύπημα φάουλ του Παπαδόπουλου μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 13΄ ο Παπαδόπουλος τροφοδότησε υποδειγματικά τον Μπαμπάνη, αλλά το πλασέ του τελευταία κατέληξε βασανιστικά στα χέρια του αντίπαλου γκολκίπερ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14΄, όταν ο Μαντζάνας έκανε σέντρα σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών, ξέφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα Σακελαρίδη και κατέληξε στα δίχτυα (1-0).

Στο 23’ εξαιρετική επέλαση του Τσαμτάκη από τα αριστερά, αλλά το πλασέ του ‘’άσσου’’ της Καστοριάς από πλάγια θέση μπλόκαρε δύσκολα ο αντίπαλος πορτιέρο. Στο 30΄ο Τσικαδέρης, βοηθούμενος και από τον αέρα που φυσούσε με σουτ έκανε το 1-1. Στο 40’ κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου έπειτα από κόρνερ του Τσούκλη κατέληξε λίγο άουτ. Στο 41΄ο Τσαμτσάκης έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Μαντζάνας με κεφαλιά έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του (2-1), ενώ στο επόμενο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά να ‘’καθαρίσει’’ το παιχνίδι όταν σε εκπληκτικό φάουλ του Τσούκλη ο Σακελαρίδης εκτινάχθηκε στο αριστερό του παραθυράκι και έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, φάουλ του Τσούκλη απομάκρυνε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο 47’, ενώ στο επόμενο λεπτό σουτ του Σταφίδα έπειτα από πάσα του Ποτουρίδη κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σίσκου. Στο 55’ ο τερματοφύλακας της Καστοριάς μπλόκαρε τη κεφαλιά του Κυπαρίση, ενώ το σουτ του Γιαπιτζή στο επόμενο λεπτό κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 62΄ο Δημόπουλος από καταφανέστατη θέση οφ σάϊντ έφερε με σουτ το παιχνίδι στα ίσα (2-2). Ακολούθησε καταιγισμός ευκαιριών από πλευράς Καστοριάς με τους Γκούρλια ( σουτ στο 65’), Μαντζάνα ( μακρινό σουτ στο 66’) , Σαββαϊδη ( μακρινό σουτ 67’) χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Μακρινό σουτ του Γιώργου Μαντζάνα κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ η προσπάθεια του Παπαδόπουλου στο 83’ δεν είχε αποτέλεσμα. Στο 86’ η ενέργεια του Σαββαϊδη είχε κατάληξη την αγκαλιά του Σακελαρίδη, ενώ στο 90΄ο Κυπαρίσσης από ελεγχόμενη θέση οφσαιντ πέτυχε το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους (2-3), που τους έφερε εννιά (9) βαθμούς μπροστά από τους "γουναράδες". Στο 94’ και ενώ οι παίκτες της Καστοριάς είχαν παραδώσει σώμα και πνεύμα ο Ποτουρίδης αστόχησε σε τετ α τετ στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ανεκδιήγητοι ήταν ο διαιτητης του κ. Τομίδης Ελευθ. και ο α΄ βοηθος Σίπκας Σταυρ., του Σ. Δ. Π. Πέλλας, τα είπαμε πιο πάνω. Καλός ήταν ο β΄ βοηθός κ. Καρυπίδης Μιχ., του ιδίου συνδέσμου. Μετά την λήξη του παιχνιδιού και εξαιτίας των αποφάσεων των κ.κ. Τομίδη και Σίπκα επικράτησε ένταση έξω από τα αποδυτήρια, με τους φιλάθλους της Καστοριάς να τους περιμένουν, προκαλώντας μικροεπεισόδια. Τελικά το διαιτητικό τρίο αποχώρησε από το γήπεδο, με περιπολικό, με αρκετή καθυστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου