Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Καστοριάς - Σβορώνος


Να αποδείξει πως οι μεγάλες αυτοκρατορίες δεν πέφτουν εύκολα καλείται αύριο ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς οι ''ερυθροκίτρινοι'' καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Σβορώνου και να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας...

Εμπόδιο στην προσπάθεια αυτή θα σταθεί η γνωστή αποχή των αρχηγών της ομάδας, οι αλεπάλληλες παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. καθώς και οι καταιγιστικές δημοσιεύσεις ( ανυπόγραφες μάλιστα...) από μερίδα των Μ.Μ.Ε. Παρ' όλα αυτά, στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία κι αυτό γιατί τόσο η σιγουριά που εμπνέει ο νέος τεχνικός Πασχάλης Δημητρίου όσο και το πάθος που επιδεικνύουν σε κάθε προπόνηση όλοι οι ποδοσφαιριστές αποτελούν στοιχεία στα οποία μπορεί να στηρίξει κάποιος τις ελπίδες τους για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα , πάντως, με τελευταίες πληροφορίες στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι αναμένεται να είναι τόσο ο στρατευμένος Χρήστος Παναγιωτίδης όσο και ο Νίκος Τζιώτζης, όχι όμως οι υπόλοιποι τρεις απέχοντες. Το ιστολόγιο μας καλεί το σύνολο των φιλάθλων της Καστοριάς να στηρίξει την προσπάθεια των παλικαριών της ομάδας μας στην αυριανή αναμέτρηση και να μείνει στο πλευρός τους ανεξαρτήτως αποτελέσματος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου