Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Άρης Λόφων - Α.Γ.Σ. Καστοριάς


M αρκετές απουσίες αλλά μ’ αναπτερωμένο ηθικό θα ταξιδέψουν την Κυριακή οι ‘’γουναράδες’’ στους γειτονικούς Λόφους, όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Άρη στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής. Αξίζει να σημειωθεί πως , παρά το γεγονός ότι η νεοφώτιστη στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ομάδα βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, άπαντες στις τάξεις του ‘’ερυθροκίτρινου’’ στρατοπέδου βρίσκονται σ’ επαγρύπνηση μιας και είναι βέβαιο πως οι αντίπαλοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κόψουν βαθμούς από την ιστορική Καστοριά

Από την άλλη πλευρά, έχει καταστεί σαφές πως για την ‘’ερυθροκίτρινη’’ αρμάδα δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες , μ’ αποτέλεσμα τόσο το αυριανό όσο και τα υπόλοιπα δώδεκα ( 12) παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος να αντιμετωπίζονται σαν τελικοί !

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέτρος Τσούκλης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Δημήτρη( Μίμη) Παπαδόπουλου ( 4 κίτρινες κάρτες), του Διονύση Τράσια ( κόκκινη κάρτα) καθώς και των στρατευμένων Φλίνδρη, Μπάτζιου & Παναγιωτίδη. Από εκεί και πέρα, επανέρχεται ο Αντώνης Πετρόπουλος ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών και είναι πανέτοιμος να συνεισφέρει στην προσπάθεια των συμπαικτών του !

Για τους γηπεδούχους , οι οποίοι γνώρισαν βαριά εντός έδρας ήττα με 1-5 από τον Α.Ο Κάστωρ στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Θεοφάνης Σοβισλής. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής με διαιτητή τον κ. Μαρόπουλο Ν. και βοηθούς τους κ.κ. Ιωαννίδη Β. & Γκέκα Ε. , άπαντες του Σ.Δ.Π. Κοζάνης.

Από το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. Καστοριάς ανακοινώνεται πως όσοι φίλαθλοι έχουν τη διάθεση να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν το λεωφορείο της αποστολής, το οποίο θα ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής από το Δημοτικό στάδιο της Καστοριάς. Παράλληλα, έχουν διατεθεί στην κυκλοφορία τα ημερολόγια του Α.Γ.Σ. Καστοριάς τα οποία περιλαμβάνουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό, τόσο με εικόνες από τη σύγχρονη ομάδα όσο και με στιγμιότυπα από το ένδοξο παρελθόν…

Τα ημερολόγια διατίθενται από τα γραφεία του Συλλόγου, από το Café Retro ( Μητροπόλεως 32 ) καθώς κι από το TNT Sports ( Γράμμου 67) . Το ιστολόγιο μας καλεί όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα ημερολόγια μπορούν, ώστε να ενισχύσουν την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά η διοίκηση της ομάδας μας!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής :

Μακεδονικός Φούφας

Εθνικός Κατερίνης

Κάστωρ Α.Ο.

Νάουσα

Πυρσός Γρεβενών

Α.Σ. Πεντάβρυσος

Εθνικός Βατερού

Α. Ε. Σιάτιστα

Αλεξάνδρεια

Νίκη Αγκαθιάς

Σβορώνος

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς

Γαλατινή

Βατανιακός

Άρης Λόφων

Καστοριά

Λευκάδια Ημαθίας

Σειρήνα Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου