Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Μολών λαβέ . . . !


Αυτά θα μπορούσαν να ήταν κάλλιστα τα λόγια των ποδοσφαιριστών της Καστοριάς απέναντι στον πρωτοπόρο Βατανιακό, που αν θέλει να διατηρήσει το βαθμολογικό προβάδισμα και να έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο στην Γ Εθνική θα πρέπει αποδείξει την αγωνιστική του αξία και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ‘’άντρο ‘’ των ‘’γουναράδων’’ …

Κακά τα ψέματα, για την ομάδα μας η αναμέτρηση της Κυριακής είναι ένα από τα λίγα ‘’χαρτιά’’ που της έχουν απομείνει κι αν θέλει να ‘’σώσει’’ την παρτίδα τότε θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά, ούτως ώστε να είναι αυτή που θα βγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο με τους τρεις βαθμούς της νίκης!

Συγκρίνοντας κανείς τις δυο ομάδες δεν μπορεί να μην διαπιστώσει πως και στις δυο παρατάξεις υπάρχουν ποδοσφαιριστές αδιαμφισβήτητης και εγνωσμένης αξίας με θητεία ετών στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εντούτοις, είναι γνωστό τοις πάσι πως τα τέτοιου είδους αναμετρήσεις κρίνονται περισσότερο στο πάθος, στη δύναμη της ψυχής και στην θέληση για το αποτέλεσμα της νίκης!

Συνηθίζεται, μάλιστα, να λέγεται στην ποδοσφαιρική διάλεκτο πως ‘’..τέτοιου είδους παιχνίδια τα κερδίζεις μόνο με τσαμπουκά και νταηλίκι..’’, στοιχεία τα οποία πρέπει να δείξουν όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στην Κυριακάτικη αναμέτρηση, αψηφώντας τα όποια προβλήματα και τις ενδεχόμενες έγνοιες που μπορεί να τους βασανίζουν όλες τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδα…

Στην κατεύθυνση αυτή, η συμβολή του κόσμου της ομάδας κρίνεται κάτι παραπάνω από πολύτιμη καθώς τόσο οι οργανωμένοι οπαδοί όσο και οι απλοί φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν το παρόν, ούτως ώστε να δημιουργήσουν μια δυναμική ατμόσφαιρα συνιστώντας τυπικά και ουσιαστικά τον 12ο παίκτη της ομάδας μας!

Όσον αφορά το αγωνιστικό, είναι γνωστό εδώ και μέρες πως από το ντέρμπι της Κυριακής θα απουσιάσουν λόγω καρτών οι τιμωρημένοι Στάθης Αλεξανδρίδης, Διονύσης Λίτσκας, Νίκος Τζιώτζης και Αντώνης Πετρόπουλος καθώς και ο στρατευμένος Νίκος Φλίνδρης. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αργύρη Μπάτζιου παρ’ ότι έλαβε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ στα ευχάριστα εντάσσεται η επιστροφή του Γιώργου Μαντζάνα!

Στην αντίπερα όχθη, έχοντας όλα τα όπλα στη ‘’φαρέτρα’’ του θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη η ομάδα του Βατανιακού. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 15.00 το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Καστοριάς με διαιτητή τον κ. Τομίδης Ε. και βοηθούς τους κ.κ. Σιπίκας Σ. , Καρυπίδης Μ. άπαντες του Σ.Δ.Π. Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου