Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος στην ανοχή απέναντι σ' όσους πολεμούν την Καστοριά έβαλε ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Σταμούλης !


Πυρ και μανία είναι ακόμα ο πρόεδρος της Καστοριάς κ. Αχιλλέας Σταμούλης μετά τη χθεσινή ''σφαγή'' της ομάδας μας, κάτι το οποίο φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε στην πρωινή εκπομπή του Kastoria FM Radio 91.5 και τον υπεύθυνο τύπου του συλλόγου, κ. Γιάννη Τομόπουλο ξεκαθαρίζοντας εν πολλοίς πως δεν θα ανεχτεί να ξαναγίνει η ομάδα υποχείριο των ορέξεων και των σχεδίων των εκπροσώπων του κατεστημένου που για ακόμα μια φορά έκανε την εμφάνιση του στο χώρο του ποδοσφαίρου.Αναλυτικά το όσα δήλωσε:

΄΄ Είναι πρωτοφανής η αδικία που υπέστη η ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Βατανιακό. Είχαμε και σε άλλα δύο παιχνίδια τις ενδείξεις ότι το κατεστημένο δεν μας θέλει, αλλά στο παιχνίδι με το Βατανιακό ξεπέρασε τα όρια. Έχουμε παίξει 20 αγωνιστικές και σε πολλά παιχνίδια οι διαιτητές έχουν κάνει λάθη, αλλά πάντοτε στα πλαίσια του ανθρώπινου λάθους. Το χθεσινό συμβάν ξεπερνά το ανθρώπινο λάθος. Το λέω ευθαρσώς και με το θάρρος της γνώμης. Ήταν μια που ευνόησε το Βατανιακό. Το κατεστημένο έδειξε πλέον τις διαθέσεις του. Εμείς ξεκινήσαμε αγνά, έχοντας σαν στόχο να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα, ικανή να πρωταγωνιστήσει και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Μόλις κάποιοι είδαν ότι το πετύχαμε, προσπαθούν με χίλιους-δυο τρόπους να βάλουν φρένο σε αυτήν μας την προσπάθεια. Η ομάδα μας έπαιξε με σοβαρές ελλείψεις κι όμως ο Βατανιακός δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο, . Έχουμε δεχθεί από χθες το βράδυ σαν διοίκηση πολλά μηνύματα από τους φίλους της ομάδας, μέσα κι έξω από την Καστοριά, να μην αφήσουμε έτσι αυτό το φαινόμενο και να προχωρήσουμε σε διαμαρτυρία-καταγγελία. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση γνωρίζεται όλη ότι η ΕΠΟ με τσουχτερά πρόστιμα δεν αφήνει καμιά ομάδα να εκφρασθεί ελεύθερα, με τον φόβο του του προστίμου. Όσες ομάδες το έκαναν μέχρι στιγμής έχουν και δεν μπορούν να ξεμπλέξουν. Και φυσικά δεν έχουν πετύχει τίποτα. Δεν θέλουμε χάρες σαν ομάδα. Έχουμε κατά γενική ομολογία την καλύτερη ομάδα στον όμιλο μας κι όμως βρισκόμαστε πλέον στην 6η θέση. Τελειώνοντας θέλω να πω τα εξής και να στείλω μια προειδοποίηση προς όλες τις κατευθύνσεις. Ας προσέξουν όλοι τη συμπεριφορά τους, απέναντι στην Καστοριά, γιατί δεν θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι για ότι κι αν συμβεί από εδώ και μπρος.΄΄

Στο μεταξύ παράπονα εκφράζονται από την πλευρά των φιλοξενουμένων, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας από την Πιερία κ. Γεράσιμος Ποτουρίδης προέβη σε καταγγελίες με την φιλοξενία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του τόσο κατά την άφιξη, όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης..Ασφαλείς πληροφορίες μας, πάντως, αναφέρουν πως ο παρατηρητής διαιτησίας σημείωσε στο Φ.Α. την αντικανονικότητα του δεύτερου τέρματος, κάτι το οποίο θα μπορούσε να στηρίξει μια καταγγελία από μέρους της ομάδας μας σχετικά με την αλλοίωση του αποτελέσματος. Πρόταση μας είναι η επαγρύπνηση της ομάδας μας με την πρόσληψη έμπειρων και ειδημόνων νομικών που να αποκαταστήσουν δια της δικαστικής οδού τις αδικίες σε βάρος της ομάδας μας τόσο στην υπόθεση των -6 βαθμών όσο και αναφορικά με την χθεσινή πασιφανέστατη αλλοίωση αποτελέσματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου