Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Aνακοίνωση διαμαρτυρίας των οργανωμένων οπαδών ( WARRIORS ) της Καστοριάς !


Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα, τα οποία έγιναν κατά τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου στο παιχνίδι της Καστοριάς με την Γαλατινή και αφορούσαν τα υβριστικά συνθήματα τα οποία φώναξαν κάποια στιγμή οι WARRIORS, θα θέλαμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας απέναντι σε κάποιους φιλάθλους της ομάδας μας καθώς και στο μέλος του τεχνικού τιμ…

Μπορεί από την μεριά μας να ήμασταν λίγο σκληροί σε κάποια φάση του αγώνα, φωνάζοντας κάποια υβριστικά συνθήματα κατά του διαιτητή και της αντίπαλης ομάδας αλλά αυτό έγινε διότι σ’ εκείνη τη χρονική στιγμή οι αντίπαλοι έπαιζαν βρώμικο παιχνιδί απέναντι στην ομάδα μας και ο διαιτητής συντελούσε σ’ αυτό. Μας είπαν , λοιπόν, αυτοί οι κύριοι πως ‘’ αν θέλουμε να βρίζουμε,να φύγλουμε και από το γήπεδο’’ και πως ‘’τέτοια πράγματα δεν αρμόζουν στην Καστοριά’’ ( λες και θα πάρουμε το βραβείο του Fair- Play). Εκείνη τη στιγμή, ξεκινήσαμε κ εμεί να μαζεύουμε τα πανό μας με σκοπό να φύγουμε από το γήπεδο, αλλά τελικά αλλάξαμε την απόφαση μας καθώς πήραν το μέρος μας τόσο μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι τόνιζαν πως από τότε που άρχισαν να ακολουθούν την Καστοριά οι WARRIOS, η ομάδα έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά και πως δίνουμε ένα διαφορετικό τόνο σε κάθε αγώνα.

Παράλληλα, μας είπαν πως έχουμε φέρει επιπλέον κόσμο για αυτό και εμείς μείναμε μόνο και μόνο για να στηρίξουμε την ομάδα μας με τα διάφορα συνθήματά μας. Αυτό , όμως, που έγινε δεν θέλουμε να το αφήσουμε να περάσει απαρατήρητο και έτσι σήμερα αποφασήσαμε να εκδόσουμε την παρούσα ανακοίνωση, μέσα από την οποία θέλουμε να εκφράσουμε την οργή μας, καθώς είναι γνωστό σ’ όλους πως οι WARRIORS έχουν δώσει το παρόν σ’ όλα τα παιχνίδια της Καστοριάς τόσο εντός όσο και εκτός έδρα. Είμαι νευριασμένοι διότι εμεί κάθε αγωνιστική δίνουμε τον καλύτερο ευατό μας ( είτε με υβριστικά, ορισμένες φορές, συνθήματα είτε όχι) και δεν έχουμε την απαιτούμενη αναγνώριση από την πλευρά του υπόλοιπου φίλαθλου κόσμου όπως επίσης και κάποιων Μ.Μ.Ε. και ειδικότερα ενός συγκεκριμένοι ραδιοφωνικού σταθμού που κι αυτοί στέκονται απέναντι μας μ΄αφορμή κάποια υβριστικά συνθήματα.

Σ’ όλους αυτούς, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως όταν η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας αντιμετωπίζει πολύ πιο εχθρικές συμπεριφορές αλλά κανένας δεν βγαίνει να πει κάτι. Εμείς σαν WARRIORS έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο να μην θέλουμε να μαζευόμαστε οργνανωμένα και να στηρίζουμε την ομάδα μας. Αυτό μπορεί να αλλάξει εφόσον διορθωθεί η συμπεριφορά των ανωτέρω απέναντι μας, εμείς αυτοί είμαστε κι αυτοί θα μείνουμε...! Θα στηρίζουμε πάντα την ομάδα μας με κάθε δυνατό τρόπο και ας ξεφεύγουμε μερικές φορές ( μ’ υβριστικά συνθήματα και μόνο , διότι δεν έχουμε κάνει τίποτε άλλο). Κλείνοντας, μετά από όλα όσα συνέβησαν, οι WARRIORS αποφάσισαν να μην ακολουθήσουμε την ομάδα στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Αλεξάνδρεια, δείχνοντας έτσι την αγανάκτηση τους απέναντι σ’ αυτούς που μας έχουμε βάλει στο μάτι…( Φίλαθλοι, Μ.Μ.Ε. , μέλος του τεχνικού τιμ) .

ΥΓ 1 : Οι WARRIOS θέλουν να υπενθυμίσουν πως δεν θέλουν να κάνουν κακό και να βλάψουν την ομάδα.

ΥΓ 2 : Αυτοί που δεν μας θέλουν στο γήπεδο, να τους θυμίσουμε πως αυτό δεν θα γίνει ποτέ και πως εμείς θα είμαστε πάντα εκεί, κοντά στην ομάδα!

ΥΓ 3: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Α.Γ.Σ. Καστοριάς για την στήριξη της εως και αυτό το σημείο.

Όλοι μαζί για το καλό της ομάδας μας, όλοι μαζί για την Κ Α Σ Τ Ο Ρ Ι Α μας!

Με τιμή,

Οι ’’ WARRIORS ‘’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου