Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

13/12/2009 . . . 13/12/2010 --- > Δ ε ν Ξ ε χ ν ώ !






Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009

Ωρα: 15.00

Γ ' Εθνική 2009-10

Γήπεδο: "Ο. Α. Κ. Α." Δήμου Καστοριάς

Α' Γύρος (14η αγωνιστική)

Διαιτητής: Μπαλατσούκας Κων. (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

Βοηθοί: Γουργιώτης Κων. (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας) -

Λεζάκης Δημ. (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)

Τέταρτος διαιτητής: Πλιάκης Εμμ. (Ε. Π. Σ. Κοζάνης)

Παρατηρητής: Βαρτζιώτης Ιωάννης

0

Καστοριά

ημίχρονο
---

Αναγέννηση Γιαννιτσών

3

(άνευ αγώνα)

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου εξελίχθηκε στην Καστοριά, όπου η τοπική ομάδα αποχαιρετά εντελώς άδοξα την Γ΄Εθνική, αφού μετά και τον τρίτο μηδενισμό η ομάδα υποβιβάζεται στην Δ΄ Εθνική. Αν και οι ποδοσφαιριστές της έδωσαν κανονικά το παρών στο γήπεδο, η Καστοριά έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά από την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 0-3, αφού δεν κατορθώθηκε να βρεθούν τα χρήματα για την διαιτησία. Έτσι οι "γουναράδες" υποβιβάζονται στην Δ΄ Εθνική μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στην Β΄και Γ΄ Εθνική.

Για την ιστορία το Φ. Α. αναφέρει τα εξής:

Δεν προσήλθε στα αποδυτήρια του γηπέδου ο γιατρός του αγώνα για να υπογράψει το Φύλλο Αγώνα. Δεν έκανα τον αγώνα, διότι η γηπεδούχος ομάδα ΚΑΣΤΟΡΙΑ δεν εξόφλησε τα εξοδολόγια για τους διαιτητές, παρατηρητή διαιτησίας και παρατηρητή αγώνα, όπως υποχρεούταν πριν την έναρξη του αγώνα. Το παρόν Φύλλο Αγώνα κλείσθηκε στις 15.05 με καμία άλλη παρατήρηση.

Το Φύλλο Αγώνα ήταν το εξής:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

27

Κοσμίδης

16

Λαμπρόπουλος

2

Μήνος

5

Τσιλιγκερίδης

5

Αθανασιάδης

6

Ιορδανίδης Ν.

14

Πετρόπουλος

8

Μοσχάκης

50

Σαββαΐδης

9

Αλντέα

57

Παναγιωτίδης

11

Κηλίκης

3

Αποστόλου

18

Χιντζίδης

(11)

Τζιώτζης

19

Γεωργίου

33

Μπάτζιος

22

Κρόνχαρντ

91

Καρανάσιος

28

Παπαγερίδης

67

Χρηστόπουλος

30

Ιορδανίδης Γ.

9

Στασινόπουλος

1

Σίσκος

7

Καλαφάτης

4

Γουνελάς

12

Καρακάσογλου

21

Κουτρογιάννης

35

Στεφανίδης

44

Ραπτόπουλος

Διαιτητής: Μπαλατσούκας Κων. (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

77

Ζαρογιάννης

Σκόρερς

Κίτρινες κάρτες

Κόκκινες κάρτες

Από την τότε επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Καστοριά.


Δεν ξεχνώ...

Ότι πέρσι, σαν σήμερα, ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα σχολίαζε με υποτιμιτικά και καυστικά σχόλια όλα όσα συνέβησαν στις τάξεις της ΠΑΕ Καστοριά, μιας από τις λίγες επαρχιακές ομάδες που έχει Κύπελλο Ελλάδος στην τροπαιοθήκη της και συνάμα πληθώρα από αξιόλογες και πρωταγωνιστικές παρουσίες στις επαγγελματικές κατηγορίες...

Τους δειλούς, τους εγωιστές, τους σωτήρες, τους αποδιοπομπαίουες τράγους,τους τυχοδιώκτες, τους φαφλατάδες, τους λαικιστές, τους μεγαλομανείς, τους ιδιοτελείς, τους προδότες και τους κόλακες...Όλους θα τους κρίνει αμείλικτα και θα τους καταδικάσει στη μνήμη όλων η ιστορία...

Ότι σήμερα, 13/ 12/ 2010, ένα χρόνο μετά από αυτή τη μαύρη μέρα για το Καστοριανό ποδόσφαιρο, η ομάδα μας προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες της, να βάλει τις βάσεις ώστε να χτιστεί και πάλι λιθαράκι λιθαράκι το οικοδόμημα που ακούει στο όνομα Κ Α Σ ΤΟ Ρ Ι Α !

Όλοι αναιξερέτως , λοιπόν, θα πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτών των ηρώων - κι όχι ''σωτήρων'' - και να καταβάλουμε κάθε δυνατή ενέργεια , ώστε η αγαπημένη μας ομάδα, η θρυλική Κ Α Σ Τ Ο Ρ Ι Α, να βγει το συντομότερο δυνατό στο προσκήνιο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου! Κι αν με το καλό έλθει φέτος η πολυπόθητη άνοδος στη Γ Εθνική Κατηγορία , το καλοκαίρι μας περιμένει έτοιμο για πολλές και ενδιαφέρουσες εξελίξεις...γιατί ως γνωστόν στην Κ Α Σ Τ Ο Ρ Ι Α δεν περισσεύει κανείς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου