Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Aποκλειστικό: Μια ανάσα από την απόκτηση του Κωνσταντίνου Στεφάνου βρίσκεται ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς !


Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής προσθήκης ( πρώτη για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο) βρίσκεται ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς σύμφωνα μ’ ασφαλείς πληροφορίες του ιστολογίου μας οι ‘’γουναράδες’’ είναι έτοιμοι να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν πολύπειρο και εγνωσμένης αξίας τερματοφύλακα!

Ο λόγος γίνεται για τον πολύπειρο Κωνσταντίνο Στεφάνου, ο οποίος μάλιστα είναι ιδιαίτερα γνωστός στο Καστοριανό κοινό, καθώς έχει φορέσει μ’ απόλυτη επιτυχία την ερυθροκίτρινη φανέλα την περίοδο 2000-2001, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Εθνικό Βασιλειάδας, όπου με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του ‘’τράβηξε’’ τα φώτα της δημοσιότητας και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων μεταξύ των οποίων και η Καστοριά

Είναι , μάλιστα, χαρακτηριστικό πως παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας , οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο, γεννηθείς στις 05/03/1983, γκολκίπερ συμμετέχει εδώ και αρκετές μέρες στις προπονήσεις του Α.Γ.Σ. Καστοριάς. Ως και τούτου, εφόσον ο τεχνικός της ομάδας ‘’ανάψει’’ το πράσινο φως της απόκτησης του και ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας , οι ‘’ερυθροκίτρινοι’’ θα παρουσιάζουν παντοδυναμία στην νευραλγική θέση του τερματοφύλακα αφού υπάρχουν ήδη οι Αντώνης Σίσκος, Βασίλης Δημητριάδης και Δημήτρης Παρασκευαϊδης.

Το πλούσιο βιογραφικό του Κωνσταντίνου Στεφάνου:

1997-2000 : Εθνικός Βασιλειάδας

2000-2001: Α.Γ.Σ. Καστοριάς

2001-2003: Α.Ο. Κάστωρ

2003-2006 : Ηρακλής Πολυκάρπης

2006-2007: Α.Ο. Κάστωρ

2007-2010: Εθνικός Βασιλειάδας

Κλείνοντας, καθησυχαστικά είναι τα μηνύματα που εξέρχονται από τις τάξεις του συλλόγου αναφορικά με τις τυχόν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από το ‘’ερυθροκίτρινο’’ στρατόπεδο, ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα ‘’μίνι προετοιμασίας’’ υπό το άγρυπνο βλέμμα του τεχνικού επιτελείου , ούτως ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος!


φωτογραφία προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Βασιλειάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου