Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Λευκάδια Ημαθίας - Α.Γ.Σ. Καστοριάς


Με αναπτερωμένο ηθική και την αυτοπεποίθηση στα ύψη έπειτα από το ξέφρενο σερί των 11 (!) αήτητων αγωνιστικών ταξιδεύει, αύριο, Κυριακή 04/12/2010 η ομάδα της Καστοριάς στην Ημαθία όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Λευκάδια στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής. Το θετικό για τους ‘’γουναράδες’’ είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα ο Διονύσης Λίτσκας μιας και ο έμπειρος μεσοαμυντικός εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής την περασμένη Κυριακή με τον Εθνικό Κατερίνης.

Όπως είναι απολύτως φυσική, το αποτέλεσμα της νίκης και οι συνακόλουθοι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο για τους ποδοσφαιριστές του κ. Αντώνη Νικολαίδη, προκειμένου η ‘’ερυθροκίτρινη αρμάδα’’ να διατηρήθεί σ’ απόσταση αναπνοής από την κορυφή, κάτι το οποίο δείχνουν και τα λόγια του έμπειρου τεχνικού στο perifereiako.com : "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ωστόσο, εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να αγωνιστούμε όπως σε κάθε ματς. Στόχος μας είναι η νίκη και θα δώσουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε’’.

Στην αντίπερα όχθη, με σεβασμό αλλά χωρίς φόβο αναμένεται να αγωνιστεί η ομάδα των Λευκαδιών, ενώ ο τεχνικός της ομάδας από την Ημαθία θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σ’ αυτήν την άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 με διαιτητή τον κ. Βλιώρα και βοηθούς τους κ.κ. Αγγελούδη και Αρχοντή, άπαντες του συνδέσμου Λάρισας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Εθνικός Κατερίνης - Α. Ο. Σειρήνα

Α. Σ. Λευκάδια - Α. Γ. Σ. Καστοριάς

Άρης Λόφων -Βατανιακός Κατερίνης

Γαλατινή - Όλυμπος Λεπτοκαρυά

ΓΑΣ Σβορώνου - Νίκη Αγκαθιάς

Α. Ε. Αλεξάνδρειας - Μακεδονικός Σιάτιστας

Εθνικός Βατερού - Α. Σ. Πεντάβρυσου

Πυρσός Γρεβενών - ΦΑΣ Νάουσα

Α. Ο. Κάστωρ- Μακεδονικός Φούφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου