Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ανθεκτικός και στη…λασπομα’’Χ ’’ία ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς !


Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς και ο Α.Σ. Λευκαδίων, καθώς οι ‘’γουναράδες’’ δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας από την Ημαθία και παραχώρησαν ισοπαλία 2-2, σε μια αναμέτρηση η οποία διεξήχθη σε έναν λασπώδη αγωνιστικό χώρο και σ’ εχθρικό κλίμα της κερκίδας απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας...


Ως εκ τούτου, με βάση τις εξωαγωνιστικές συνθήκες αλλά και τον τρόπο ροής του παιχνιδιού, ο βαθμός της ισοπαλίας κρίνεται ικανοποιητικός για την ‘’ερυθροκίτρινη αρμάδα’’, η οποία σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου παραμένει σε απόσταση αναπνοής ( 2 βαθμοί) από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου συγκατοικούν ο Βατανιακός και η Αλεξάνρεια.


Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Νικολαίδη δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και εμφανώς επηρεασμένοι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα αρκέστηκαν σ’ έναν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, χωρίς να μπορέσουν να επιβάλουν το επιθετικό και επιβλητικό ποδόσφαιρο που συνηθίζουν να αποδίδουν. Στα απολύτως θετικά, θα πρέπει να συμπεριληφθεί η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του ‘’ιθύνοντος νου’’, Πέτρου Τσούκλη και μάλιστα με γκολ, ενώ το δεύτερο τέρμα του με την ‘’ερυθροκίτρινη’’ φανέλα σημείωσε ο φέρελπις Πέτρος Τάντσης!


Παράλληλα, ιδιαίτερης μνείας χρήζει το γεγονός ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς έγιναν δέκτες αποδοκιμασιών από τους πολυπληθείς φιλάθλους των γηπεδούχων, ενώ ο τεχνικός της ομάδας κ. Αντώνης Νικολαίδης αντιμετώπισε φραστική επίθεση τόσο από ποδοσφαιριστές της αντιπάλου ομάδας όσο και από εξωαγωνιστικούς παράγοντες.


Η συνέχεια του προγράμματος για την ‘’ερυθροκίτρινη θύέλλα’’, περιλαμβάνει τους αγώνες με την Γαλατινή ( εντός) και την Αλεξάνδρεια ( εκτός) για το πρωτάθλημα, ενώ στις 22/12/2010,ημέρα Τετάρτη ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς θα αντιμετωπίσει στην Πολυκάρπη τον τοπικό Ηρακλή για τους 4 του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.



Το φύλλο του αγώνα:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 3ος Όμιλος, 13ηαγωνιστική

Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2010 Ώρα έναρξης:15.00 Γήπεδο:Δημοτικό γήπεδο Ανθεμίων

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Σ. ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

2

ΚΟΤΖΑΧΡΗΣΤΟΣ

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

3

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

4

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

4

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Χ.

5

ΜΑΝΤΖΙΑΡΙΔΗΣ

5

ΛΙΤΣΚΑΣ Δ.

6

ΤΖΕΙΡΑΝΙΔΗΣ

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

7

ΓΙΑΟΥΤΖΗΣ

7

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

8

ΤΡΟΥΠΚΟΣ

8

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.

9

ΕΞΑΡΧΟΣ

9

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

10

ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ

10

ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π.

11

ΘΕΩΔΟΡΙΔΗΣ

11

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΓΚΟΓΚΑΣ - - > ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ 81’

12

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε. - - > ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 72’

13

ΘΕΟΔΩΣΙΑΔΗΣ

13

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

14

ΤΣΑΛΜΑΣ

14

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. - - > ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν. 90’

15

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

15

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ Δ.

16

ΤΣΑΜΠΙΛΙΟΣ

16

ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α. - - > ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ. 76’

17

ΣΑΧΙΑΡΟΥΔΑΚΗΣ - - > ΤΡΟΥΠΚΟΣ 90’

17

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.

18

ΤΣΟΥΤΑΧΙΑΔΗΣ

18

ΦΛΙΝΔΡΗΣ Ν.

Προπονητής: Τόλης Τερζής

Προπονητής: Αντώνης Νικολαίδης

Σκόρερς: Τρούπκος 26’, Θεοδωρίδης 66’// Τσούκλης 35’ πεν., Τάντσης 68’ Κίτρινες: Έξαρχος 13’, Αμανατίδης 33’,Παπαδόπουλος 70’ , Καρασαρίδης 75’, Μαντζαρίδης 81’ // Λίτσκας 61’, Τάντσης 80’, Τζιώτζης 81’

Διαιτητής: Βλιώρας Λαμ. Βοηθοί: Αρχοντής Κων., Αγγελούδης Χρ.


Το φιλμ του αγώνα:


Σε καμία περίπτωση το πρώτο μέρος της αναμέτρησης δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη τους στα καρέ του Σίσκου. Συγκεκριμένα, στο 26’ οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν φάουλ και ο επερχόμενος Θωμάς Τρούπκος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των αμυντικών και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Εννέα λεπτά αργότερα, ο Νίκος Καλαφάτης ανετράπη μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Βλιώρας υπέδειξε αμέσως την ‘’άσπρη βούλα’’. Την ‘’εσχάτη των ποινών’’ ανέλαβε να εκτελέσει ο Πέτρος Τσούκλης, ο οποίος επιδεικνύοντας ολύμπια ψυχραιμία ισοφάρησε σε 1-1, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.


Εκ διαμέτρου αντίθετο το σκηνικό στο δεύτερο μέρος, κατά το οποίο η παραγωγή ευκαιριών, οι εντάσεις και το σκληρό παιχνίδι εκατέρωθεν είχαν την τιμητική τους. Στο 48’ ο Σίσκος μπλόκαρε το σουτ του Έξαρχου μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ ο ίδιος παίκτης σούταρε άουτ στο 52’.


Στο 56’ ο Έξαρχος έπιασε κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τρούπκου αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων έλαβε σάρκα και οστά στο 66’ όταν έπειτα από φάουλ του Γιαουρτζή, ο Θεοδωρίδης εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Σίσκου και πλάσαρε από κοντά σε 2-1. Πριν , ωστόσο , κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να φέρουν στα ίσα τον αγώνα για δεύτερη φορά. Συγκεκριμένα, στο 68’ ο Τσούκλης εκτέλεσε φάουλ, ο Τζειρανίδης απομάκρυνε εσφαλμένα κάτι που δεν άφησε ανεκμετάλευτο ο ταλαντούχος Πέτρος Τάντσης, που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κωτσίοπουλου


Στο 77’ ο Αλεξανδρίδης τροφοδότησε υποδειγματικά τον Τζιώτζη, αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ μπλόκαρε το ψιλοκρεμαστό πλασέ που επεχείρησε ο πληθωρικός μεσοεπιθετικός. Στο 80’ σουτ του Γιαουτζη έξω από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε άουτ, ενώ στο 85’ οι γηπεδούχοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όταν ο Έξαρχος βρέθηκε μόνος στο σημείο του πέναλτι αλλά ο Αντώνης Σίσκος εκτινάχθηκε εκπληκτικά κι απομάκρυνε σε κόρνερ το πλασέ του αντίπαλου επιθετικού, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τα αξεπέραστα reflexes και την υψηλότατη κλάση του! Στο 86’ η σέντρα- σουτ του Μπάτζιου πέρασε παράλληλα από την αντίπαλη εστία, ενώ στο 92’ σουτ του Γιαουτζή έδιωξε και πάλι σε κόρνερ ο Σίσκος.


Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Βλιώρα Λαμπρου και των βοηθών του κ.κ. Αρχοντή Κων/νο και Αγγελούδη Χρήστο,άπαντες του Σ.Δ.Π. Λάρισας. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 400 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, εκ των οποίων περίπου 50 πιστοί ακόλουθοι της Καστοριάς!


Ανταπόκριση στα Λευκάδια Ημαθίας για το Kastoria-FC News : Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.


Λευκάδια Καστοριά 5 12 2010 Παρατηρητής Ημαθίας:


1 σχόλιο: