Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Εκδρομή του Α.Γ.Σ. Καστοριάς στην Αλεξάνδρεια , ανέστειλαν την αποχή οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας !


Πιστοί στο καθήκον και στις υποσχέσεις τους, οι διοικούντες τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς , έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου κ. Αχιλλέα Σταμούλη, έκαναν τις απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες και εξασφάλισαν λεωφορείο, το οποίο θα διατεθεί προς εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ομάδας και ιδιαίτερα των οργανωμένων οπαδών, η παρουσία των οποίων κρίνεται απαραίτητη σ’ αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν συμμετοχές τηλεφωνικά στο 6988581395 καθώς και στο Café Retro (Μητροπόλεως 32 ).

Στο άκουσμα αυτής της είδησης, οι πικραμένοι από τα τελευταία γεγονότα οργανωμένοι οπαδοί ένιωσαν πως η προσφορά τους αναγνωρίζεται σε κάποιο βαθμό και για αυτό το λόγο αποφάσισαν πως τελικά θα ακολουθήσουν την ομάδα και θα βρίσκονται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, αποτελώντας κατ’ ουσίαν τον 12ο παίκτη της ομάδας!

Παράλληλα, αύριο Τετάρτη 15/12/2010 ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αχιλλέας Σταμούλης και ο το μέλος κ. Ιωάνννης Μιχάλτσης θα μεταβούν στην Αλεξάνδρεια, όπου είναι προγραμματισμένη μια συνδιάσκεψη – συζήτηση με θέμα, τη μη καταβολή των επιχορηγήσεων στα Σωματεία του Περιφερειακού Πρωταθλήματος καθώς και την ανάδειξη συντονιστικής επιτροπής για την καταγραφή και τη διεκδίκηση των αιτημάτων των σωματείων.

Αναλυτικά, η πρόσκληση της Α.Ε. Αλεξάνδρεια προς τα σωματεία αναφέρει τα εξής:

«Συνάδελφοι,

Διανύουμε τον τέταρτο χρόνο που το κράτος δεν μας δίνει τις Επιχορηγήσεις που μας οφείλει. Δεν γίνεται κάθε χρόνο εμείς να αιμορραγούμε, εμείς να τροφοδοτούμε τις μεγαλύτερες κατηγορίες, να λένε τα χίλια μύρια καλά πράγματα για το ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και να μένουν μόνο στα όμορφα λόγια. Κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβουμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Κάποια στιγμή πρέπει κι εμείς να διεκδικήσουμε τα νόμιμα. Ενωμένοι, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους για το καλό του Ποδοσφαίρου το οποίο υπηρετούμε.Υπάρχουν πολλά πράγματα που αν συζητήσουμε, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε, όπως π.χ. να πληρώνονται οι Διαιτητές, παρατηρητές κλπ., από την ΕΠΟ και όχι από εμάς. Κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλες τις Διοικήσεις των 5 ομίλων του Βορρά της Δ Εθνικής, να βρεθούμε πριν τις γιορτές, να συζητήσουμε και να πάρουμε κάποιες αποφάσεις που θα είναι προς όφελος όλων μας. Σαν Α.Ε. Αλεξάνδρειας μπορούμε να διαθέσουμε την αίθουσα και να υποδεχθούμε όλους τους Προέδρους και παράγοντες, των πέντε ομίλων της Δ Εθνικής στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.Αν για κάποιους ομίλους είμαστε μακριά , το κοινό συμφέρον μας φέρνει κοντά».

Κλείνοντας, σήμερα ( σ.σ. Τρίτη) συνεχίστηκε η προετοιμασία της ‘’ερυθροκίτρινης αρμάδας’’ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι μ’ αντίπαλο την Αλεξάνδρεια, την οποία μάλιστα παρακολούθησε ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Δημήτρης Πετσώνης στον προχθεσινό της αγώνα με τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς. Είναι , μάλιστα, χαρακτηριστικό πως ο τεχνικός της ομάδας κ. Αντώνης Νικολαίδης ‘’τρίβει’’ τα χέρια του από ικανοποίηση μιας και έχει στη διάθεση του το σύνολο των ποδοσφαιριστών, γεγονός που αν μη τι άλλο του δημιουργεί σωρεία… ευχάριστων πονοκεφάλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου