Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Aπό εξάρα σε... εξάρα πετάει ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς !


‘’Εξάρες’’ έφερε για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, μιας και οι ΄΄γουναράδες’’ παρουσίασαν και πάλι το εξαιρετικό αγωνιστικό τους πρόσωπο και διέσυραν κυριολεκτικά την ομάδα της Γαλατινής με το ταπεινωτικό 6-0 ! Αξίζει,μάλιστα, να σημειωθεί πως ο εν λόγω θρίαμβος και οι συνακόλουθοι τρεις πολύτιμοι βαθμοι της νίκης, φέρνουν την ‘’ερυθροκίτρινη αρμάδα’’ ολοένα και πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μιας και τόσο η πρωτοπόρος Αλεξάνδρεια όσο και η δημοφιλής Νάουσα ‘’στραβοπάτησαν μ΄αντιπάλους το Μακεδονικό Φούφα και τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς αντίστοιχα.

Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, τα φώτα της δημοσιότητας ‘’πέφτουν’’ για ακόμα ένα παιχνίδι στον ταλαντούχο Στάθη Αλεξανδρίδη ο οποίος εκτέλεσε τρεις ( !) φορές τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ των ‘’καναρινιών , καθώς και τον μοναδικό παίκτη της ομάδας που έχει σημειώσει χατ – τρικ κατά τη φετινή περίοδο!. Παράλληλα, την παράσταση έκλεψε κι ο Αντώνης Πετρόπουλος που ερχόμενος από το πάγκο σημείωσε δυο γκολ δίνοντας πνοή και ζωντάνια στην επιθετική γραμμή, ενώ το έκτο τέρμα για το συγκρότημα του κ. Αντώνη Νικολαϊδη σημείωσε ο συνήθης ύποπτος Νίκος Τζιώτζης φθάνοντας τα τέσσερα συνολικά στο πρωτάθλημα.

Πέραν βέβαια από τους σκόρερς της ομάδας, που δικαίως κερδίζουν τη ‘’μερίδα του λέοντος’’ των επαίνων και των διθυραμβικών σχολίων, θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν ανέφερε κανείς πως ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς παρουσίαστηκε και πάλι σαν μία ‘’καλοκουρδισμένη μηχανή’’, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αποδίδουν επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο, με σειρά από αυτοματισμούς και συνεχή παραγωγή ευκαιριών στο χώρο της επίθεσης. Όλα τα παραπάνω,λοιπόν, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια επανέφεραν και πάλι τα χαμόγελα στις τάξεις του ‘’ερυθροκίτρινου στρατοπέδου’’, αποδεικνύοντας πως η ισοπαλία την περασμένη Κυριακή στα Λευκάδια ήταν μια κακή παρένθεση στο ασύλληπτο και ανεπανάληπτο σερί των 13 (!) αήτητων αγωνιστικών ( 11 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα).

Επόμενη στάση για το ‘’τρένο’’ που ακούει στο όνομα Κ Α Σ Τ Ο Ρ Ι Α αποτελεί η Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου θα ταξιδέψουν οι ‘’γουναράδες’΄’ την ερχόμενη Κυριακή , 19 / 12/ 2010 με αποκλειστικό σκοπό και μονόδρομο τους τρεις βαθμούς της νίκης που, σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Ομίλου,θα δώσουν τον άτυπο τίτλο του ‘’πρωταθλητή χειμώνα’’ στην ερυθροκίτρινη στρατιά, ενόψει πάντοτε και της εκκρεμούς απόφασης για την ποινή των -6 βαθμών από το περισυνό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Κλείνοντας, ιδιαίτερης μνείας χρήζει το γεγονός πως σήμερα το απόγευμα οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας δεν έλαβαν της αντιμετώπισης που θα έπρεπε από τους υπόλοιπους φιλάθλους, γεγονός που έγινε απόλυτα αντιληπτό στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Αποτελεί θέση και πεποίθηση του ιστολογίου μας, πως η προσπάθεια των εν λόγω παιδιών είναι αξιέπαινη και θα πρέπει να στηριχτεί από όλους , καθώς επίσης και να εξασφαλιστεί από τους καθ’ ΄ύλιν αρμοδίους η παρουσία τους στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια, στο οποίο και η ομάδα μας δεν θα πρέπει να πάει απροστάτευτη!



Το φύλλο του αγώνα:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 14 η αγωνιστική

Kυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 Ώρα έναρξης: 15.00 Γήπεδο:Δημοτικό γήπεδο Καστοριάς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Α.Μ.Σ. ΓΑΛΑΤΙΝΗ

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

1

ΜΑΚΡΗΣ Σ.

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

2

ΖΙΩΓΑΣ Γ.

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

3

ΚΙΟΥΛΤΖΗΣ Ι.

4

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

4

ΜΑΝΤΖΩΛΑΣΒ.

5

ΛΙΤΣΚΑΣ Δ.

5

ΤΣΙΟΡΚΑΣ Α.

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

6

ΜΠΛΙΑΓΚΟΣ Γ.

7

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.

7

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Χ.

8

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.

8

ΚΑΤΣΙΑΣ Σ.

9

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

9

ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ Χ.

10

ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π.

10

ΗΛΙΑΣ Ι.

11

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν

11

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Χ.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α.

12

ΛΑΖΟΓΚΑΣ Ι.

13

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

13

ΜΥΛΩΝΑΣ Θ. - - >

ΗΛΙΑΣ Ι. 46'

14

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. - - > ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν. 57’

14

ΜΑΝΩΛΗΣ Ε. - - > ΚΑΤΣΙΑΣ Σ. 67’

15

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ Δ.

15

ΤΣΟΚΑΣ Α.

16

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α. - - > ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.

16

ΒΟΥΡΟΝΙΚΟΣ Ι. - - > ΜΠΛΙΑΓΚΟΣ Ι. 59’

17

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

17

18

ΦΛΙΝΔΡΗΣ Ν. - -> ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π. 57’

18

Προπονητής: Αντώνης Νικολαίδης

Προπονητής: Σαμαράς Μ.

Σκόρερς: Αλεξανδρίδης Ε. 22΄, 24΄, 90 ΄ , Τζιώτζης Ν. 53’ Πετρόπουλος Α. 66’ , 88’ , Κίτρινες: Τζιώτζης Ν. 72’ // Ζιώγας Γ. 5’ , Κιουλτζής Ι. 44’

Διαιτητής: Γκορτζίλας Ευσταθ..Βοηθοί: Ταϊρίδης Γεωργ. - Λιάρος Μιχ.

Το φιλμ του αγώνα:

Δυναμικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι δυο ομάδες, με την πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία να ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν το σουτ του Μπλιάγκου κατέληξε άουτ στο 3’ . Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν επειτα από πολιορκία στα καρέ του Μακρή, ο Παπαδόπουλος σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν. Στο 10’ ο Πέτρος Τσούκλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από φάουλ του Τζιώτζη, αλλά ο βοηθός κ. Ταϊρίδης υπέδειξε οφ σάιντ.

Στο 17’ μακρινό σουτ του Παπαρίζου κατέληξε λίγο άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Τζιώτζη έπειτα από σέντρα του Μαντζάνα. Στο 20’ ο Νίκος Τζιώτζης σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μακρή. Τον ‘’γόρδιο δεσμό’’ έλυσε για τους ‘’ερυθροκίτρινους’’ ο Στάθης Αλεξανδρίδης ο οποίος εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική κάθετη πάσα του Τσούκλη ‘’εκτέλεσε’’ μέσα από την μεγάλη περιοχή τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε τον χορό των τερμάτων στο 22’ .

Πριν καλά- καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί , ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της φιλοξενούμενης ομάδας και με κοντικό πλασέ έκανε δύο τα προσωπικά αλλά και τα τέρματα της ομάδας του στο 24’. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου, το μακρινό σουτ του Παπαρίζου μπλόκαρε άνετα ο Σίσκος, ενώ στο 32’ ο τερματοφύλακας Μακρής απεσώβησε το μονοκόμματο σουτ του Αλεξανδρίδη από πλάγια θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού και της παραγωγής ευκαιριών έμεινε στα ίδια επίπεδα, με το σουτ του Τζιώτζη να καταλήγει λίγο άουτ στο 51’ . Στο επόμενο λεπτό, ο Σίσκος έκανε επίδειξη των δυνατοτήτων του όταν και εξουδετέρωσε το πλασέ του Παπαϊωάννου σε τετ α τετ, ενώ στο 53’ ο Νίκος Τζιώτζης έγινε δέκτης της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή και με εξαιρετικής τεχνικής πλασέ σημείωσε το τρίτο των γηπεδούχων! Δυο λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του Αλεξανδρίδη έπειτα από σέντρα του Τάντση κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο νεοεισελθής Αντώνης Πετρόπουλος έκανε αισθητή την παρουσία τους και ‘’έστειλε’’ μήνυμα για το τι θα επακολουθήσει , όταν το σουτ που επεχείρησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε λίγο άουτ. Στο 62’ το πλασέ του Τζιώτζη δεν απέφερε καρπούς, ενώ τρια λεπτά αργότερα και το σουτ του Αλεξανδρίδη δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη. Εντούτοις, στο 66’ ο Αντώνης Πετρόπουλος έπειτα από ωραία προσπάθεια, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με ωραίο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ με τη ερυθροκίτρινη φανέλα!

Στο 76’ το πλασέ του Πετρόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μακρή, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Σαββαϊδης τροφοδότησε τον Αλεξανδρίδη χωρίς όμως η προσπάθεια του τελευταίου να αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο 85’ ο Χρήστος Παναγιωτίδης επεχείρησε έναν ‘’κεραυνό’’ από το χώρο της μεσαίας γραμμής με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μακρή.

Η νίκη των γηπεδούχων έλαβε διαστάσεις θριάμβου στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν αρχικά στο 88’ ο Πετρόπουλος σημείωσε με εξαιρετικής τεχνικής σουτ του το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μαντζάνας τροφοδότησε τον Στάθη Αλεξανδρίδη ο οποίος μέσα από τη μεγάλη περιοχή απέδειξε και πάλι τη δεινότητα του ως σκόρερ, σημειώνοντας το πρώτο χατ- τρικ της χρονιάς!

Άριστη ήταν η διαιτησία του κ.κ. Γκορτζίλας Ευσταθ. και των βοηθών του κ.κ. Ταϊρίδη Γεωργ. Και Λιάρου Μιχ. , άπαντες του Σ.Δ.Π. Μακεδονίας. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν παρά τις συνθήκες πολικού ψύχους περίπου 400 φίλαθλοι της Καστοριάς , μεταξύ των οποίων φυσικά και αρκετοί οργανωμένοι οπαδοί !

Ανταπόκριση για το Kastoria- FC News : Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου