Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Γ.Σ. Καστοριάς!


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες μ' απόλυτη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Γ.Σ. Καστοριάς στο γνωστό cafe ''THE MALL'', όπου το παρόν έδωσαν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, όλοι οι ποδοσφαιριστές του ανδρικού τμήματος, ο προπονητής κ. Πασχάλης Δημητρίου, τα παιδιά των ακαδημιών καθώς και πλειάδα φιλάθλων και παλιών παραγόντων!

Αξίζει , μάλιστα, να σημειωθεί πως η τύχη χαμογέλασε στον τερματοφύλακα Βασίλη Δημητριάδη, η συνεισφορά του οποίου στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Παράλληλα, το Δ.Σ. του σωματείου έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου κ. Αχιλλέα Σταμούλη τίμησε μεταξύ άλλων τον παλαιό ποδοσφαιριστή και παράγοντα κ. Νείρου Αναστάσιου για την ακατάπαυστη και ανεκτίμητη προσφορά του στο καστοριανό ποδόσφαιρο καθώς επίσης και τον επιχειρηματία Φρέντι Αλούσι για την εως τώρα συνεισφορά του!

Από εκεί και πέρα, άριστο και καθ' όλα οικογενειακό είναι το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τον τεχνικό της ομάδας κ. Πασχάλη Δημητρίου να καταστρώνει τα πλάνα του για την δύσκολη αναμέτρηση του Σαββάτου στο Βατερό μ' αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό, παιχνίδι για το οποίο διάχυτη είναι η αισιοδοξία τόσο στις τάξεις του ''ερυθροκίτρινου'' στρατοπέδου όσο και στο χώρο των φιλάθλων της ομάδας μας.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κ Α Σ Τ Ο Ρ Ι Α για φίλημα ! ! !


Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ έκαμψε την αντίσταση του Σβορώνου ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς οι ‘’γουναράδες’’ επικράτησαν έπειτα από εξαιρετική και ψυχωμένη εμφάνιση επί της ομάδας από την Πιερία με σκορ 2-0 !

Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να τονιστεί πως για τη σημερινή νίκη τεράστια ήταν η συμβολή του νέου τεχνικού της ομάδας μας κ. Πασχάλη Δημητρίου, ο οποίος από το πρώτο εως και το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν έπαψε να ενθαρρύνει και να καθοδηγεί τους ποδοσφαιριστές του!

Παράλληλα, μεγαλειώδης ήταν η εμφάνιση και των 14 ποδοσφαιριστών που κατέθεσαν την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μπροστάρη τον αρχηγό Νίκο Τζιώτζη που αποτέλεσε υπόδειγμα αθλητή και επέδειξε ήθος και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Κάτω από τα γκολ ποστ κάθισε μ’ απόλυτη επιτυχία ο Βασίλης Δημητριάδης. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι χαλίβδυνοι Χρήστος Παναγιωτίδης και Πέτρος Τάντσης, οι οποίοι εξολόθρευσαν στην κυριολεξία τους αντίπαλους επιθετικούς. Στα πλάγια οι Βασίλης Γκούρλιας και Δημήτρης Σαββαϊδης ήταν εξαιρετικοί στο έργο τους, έχοντας πιο μπροστά τους αεικίνητους Γιώργο Μαντζάνα και Γιώργο Τσαμτσάκη.

Στον άξονα δέσποζαν οι ποιοτικοί Νίκος Τζιώτζης και Βασίλης Αναγνωστόπουλος με αιχμή του δόρατος τον μαχητικό Αντώνη Πετρόπουλο και τον δεινό σκόρερ Στάθη Αλεξανδρίδη. Ζωντάνια προσέδωσαν στην ομάδα μας οι Γιώργος Μπαμπάνης, Δημήτρης Στασινόπουλος και Νίκος Σίμος!

Τα δυο τέρματα για την ομάδα μας σημείωσαν ο Στάθης Αλεξανδρίδης, ο οποίος αφού εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απομάκρυνση της μπάλας από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε ψύχραιμα στην κενή εστία στο 25’ , ενώ στο 93’ και αφού είχαν προηγηθεί πολλές κλασικές ευκαιρίες η Καστοριά ‘’κλείδωσε’’ τη νίκη με τον Γιώργο Τσαμτσάκη να επιχειρεί εκπληκτική κούρσα και να πλασάρει υποδειγματικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημειώνοντας το τελικό 2-0 !

Κλείνοντας, αύριο Δευτέρα 28/2/2011 ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς θα κόψει την πίτα για το νέο έτος στο café ‘’THE MALL’’ ( εμπορικό κέντρο) στις 19.30 το απόγευμα. Σύσσωμο το επιτελείο του ιστολογίου μας εύχεται την άμεση επιστροφή όλων των ποδοσφαιριστών...Η Κ Α Σ Τ Ο Ρ Ι Α μας τους χρειάζεται όλους ! ! !

Το φύλλο του αγώνα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 23η αγωνιστική

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 Ώρα έναρξης: 15.00 Γήπεδο:Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΣ

1

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.

1

ΣΑΡΡΗΣ

2

ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ Β.

2

ΒΑΡΒΑΡΕΖΟΣ

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

3

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

4

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Χ.

4

ΚΟΛΑΞΙΔΗΣ

5

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

5

ΣΚΕΝΤΟΣ

6

ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ Δ.

6

ΚΕΣΙΔΗΣ

7

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

7

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

8

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

8

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

9

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

9

ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ

10

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.

10

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

11

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.

11

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ.

12

ΣΙΩΚΑΣ

13

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ. - - > ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ. 88’

13

ΤΑΣΟΣ - -> ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ 68’

14

ΣΙΜΟΣ Ν. - - > ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε. 93’

14

ΚΑΠΑΣΑΚΙΔΗΣ

15

ΣΙΣΚΟΣ Α.

15

ΠΑΠΠΑΣ

16

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ. - -> ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. 73’

16

ΤΑΒΟΥΚΤΣΗΣ

17

ΤΡΑΣΙΑΣ Δ.

17

ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ - -> ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ 81’

18

ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Θ.

18

ΖΟΓΛΙΚΑΣ

Προπονητής: Πασχάλης Δημητρίου

Προπονητής:Ηλίας Βαλής

Σκόρερς: Αλεξανδρίδης 25’ , Τσαμτσάκης 93’

Διαιτητής: Μπαλατσούκας Κων. Βοηθοί: Ράπτη Ευαγ., Ευαγγελίας Αχιλ.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής (27/02/2011):

Εθνικός Κατερίνης

Νάουσα

0-3

Α.Σ. Πεντάβρυσος

Μακεδονικός Φούφας

1-1

Α. Ε. Σιάτιστα

Κάστωρ Α.Ο.

1-1

Νίκη Αγκαθιάς

Πυρσός Γρεβενών

0-2

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς

Εθνικός Βατερού

0-3

Βατανιακός

Αλεξάνδρεια

1-0

Καστοριά

Σβορώνος

2-0

Σειρήνα Γρεβενών

Γαλατινή

1-2

Λευκάδια Ημαθίας

Άρης Λόφων


3-1




Η επόμενη 24η αγωνιστική ( Σάββατο 05/03/2011):

Α.Σ. Πεντάβρυσος

Εθνικός Κατερίνης

Νάουσα

Α. Ε. Σιάτιστα

Μακεδονικός Φούφας

Νίκη Αγκαθιάς

Κάστωρ Α.Ο.

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς

Πυρσός Γρεβενών

Βατανιακός

Εθνικός Βατερού

Καστοριά

Αλεξάνδρεια

Σειρήνα Γρεβενών

Σβορώνος

Λευκάδια Ημαθίας

Γαλατινή

Άρης Λόφων

Ανταπόκριση για το Kastoria- FC News : Ιωσήφ Χατζητιμοθέου

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Καστοριάς - Σβορώνος


Να αποδείξει πως οι μεγάλες αυτοκρατορίες δεν πέφτουν εύκολα καλείται αύριο ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς οι ''ερυθροκίτρινοι'' καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Σβορώνου και να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας...

Εμπόδιο στην προσπάθεια αυτή θα σταθεί η γνωστή αποχή των αρχηγών της ομάδας, οι αλεπάλληλες παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. καθώς και οι καταιγιστικές δημοσιεύσεις ( ανυπόγραφες μάλιστα...) από μερίδα των Μ.Μ.Ε. Παρ' όλα αυτά, στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία κι αυτό γιατί τόσο η σιγουριά που εμπνέει ο νέος τεχνικός Πασχάλης Δημητρίου όσο και το πάθος που επιδεικνύουν σε κάθε προπόνηση όλοι οι ποδοσφαιριστές αποτελούν στοιχεία στα οποία μπορεί να στηρίξει κάποιος τις ελπίδες τους για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα , πάντως, με τελευταίες πληροφορίες στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι αναμένεται να είναι τόσο ο στρατευμένος Χρήστος Παναγιωτίδης όσο και ο Νίκος Τζιώτζης, όχι όμως οι υπόλοιποι τρεις απέχοντες. Το ιστολόγιο μας καλεί το σύνολο των φιλάθλων της Καστοριάς να στηρίξει την προσπάθεια των παλικαριών της ομάδας μας στην αυριανή αναμέτρηση και να μείνει στο πλευρός τους ανεξαρτήτως αποτελέσματος!


Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση των αρχηγών της Καστοριάς !


Οι κάτωθι ποδοσφαιριστές :

Πέτρος Τσούκλης
Δημήτρης Παπαδόπουλος
Νίκος Τζιώτζης
Διονύσης Λίτσκας

αντιμετωπίζοντας μια γενική στάση αδιαφορίας από τους διοικούντες σ' ό,τι αφορά τις οικονομικές οιφειλές προς τους ίδους αλλά και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, μη αναγνωρίζοντας την προσφορά τους μέχρι τώρα αλλά και μετά από αλεπάλληλες συνομιλίες η διοίκηση δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της ( μένοντας μόνο στις υποσχέσεις του καλοκαιριού ) αποφάσισαν να απέχουν απο την προπόνηση της Παρασκευής ( 25/02/2011) .

Έχοντας γνώση και εμπειρία για το ηθικό βάρος της φανέλας της Καστοριάς και μη θέλοντας να διαιωνίζεται άλλο η συγκεκριμένη κατάσταση οι παραπάνω ποδοσφαιριστές προέβησαν στη συγκεκριμένη κίνηση.

** Σύμφωνα με πληροφορίες οι εν λόγω ποδοσφαιριστές έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά αποκλείστηκαν από την αποστολή...

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Αποκλειστικό: Ο Πασχάλης Δημητρίου είναι ο νέος προπονητής του Α.Γ.Σ. Καστοριάς !


Ένα όνειρο και μια διάχυτη επιθυμία της πλειοψηφίας των φιλάθλων έλαβε σάρκα και οστά πριν από λίγο, μιας και σύμφωνα μ’ αποκλειστικές πληροφορίες του ιστολογίου μας ο έμπειρος τεχνικός Πασχάλης Δημητρίου επιστρέφει μετά από ένα περίπου χρόνο στην τεχνική ηγεσία των ‘’γουναράδων’’, δηλώνοντας πως είναι αποφασισμένος να οδηγήσει και πάλι την ‘’ερυθροκίτρινη’’ αρμάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες…!!!

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον καστοριανό τεχνικό δεν είναι απαραίτητες, μιας και τα προσόντα και οι περμαμηνές που τον συνοδεύουν είναι ευρέως γνωστές τόσο στους φιλάθλους όσο και στους διοικούντες το σύλλογο, οι οποίοι στο χθεσινό Δ.Σ. οριστικοποίησαν την απόφαση τους να παραδώσουν τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος σ' ένα πραγματικό ειδήμονα της προπονητικής.

Ο Πασχάλης Δημητρίου γεννήθηκε στην Καστοριά, στις 14 Απριλίου του 1968. Αποφοίτησε το 1987 από το 1ο Γενικό Λύκειο της Καστοριάς. Από το 1988 μέχρι το 1992 παρακολούθησε εντατικά μαθήματα γερμανικών στη σχολή Benetickschule και στηνFolkshochschule στην πόλη της Κολωνίας. Το 1989 ξεκίνησε να σπουδάζει στην Ανώτατη Σχολή της Γυμναστικής Ακαδημίας της Κολωνίας (Sporthochschule Koln). Η ειδικότητα του ήταν πάνω στο ποδόσφαιρο και διήρκησε επτά εξάμηνα, πάνω σε θέματα φυσικής κατάστασης, τακτικής, προπονητικής και ψυχολογίας του ποδοσφαίρου. Έχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος για την Α΄ Εθνική, χορηγημένη από την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας.

Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη θέση του στόπερ, την περίοδο 1982-1986, στην ομάδα των Γραμμοχωρίων (Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς), ενώ το 1987 μετεγράφη στους ερασιτέχνες της Π.Α.Ε. Καστοριά, όπου δεν πρόλαβε να κάνει κάποιο παιχνίδι, γιατί έφυγε για σπουδές στη Γερμανία. Την περίοδο 1990-1994 αγωνίστηκε σαν αμυντικός μέσος τα δύο πρώτα χρόνια και στη συνέχεια σαν επιτελικός χαφ στην ομάδα της Ελλάδας Κολωνίας, που αγωνιζόταν στην Λάντεσλίγκα (ενδιάμεση κατηγορία μεταξύ Γ' και Δ΄Εθνικής κατηγορίας). Την περίοδο 1994-1996 αγωνίστηκε στην Ακρόπολη Brul,ομάδα Δ΄ Εθνικής.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 1997 και έκτοτε έχει ως εξής:

1997-1998: Α. Σ. Βόρειο Αστέρι (παιδική ομάδα) - Κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος του νομού Καστοριάς.

1998-1999: Π.Α.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Γ΄ Εθνική) - προπονητής

1999-2001: Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Δ΄ Εθνική) - γυμναστής και βοηθός προπονητή (4/10/1999-15/01/2001). Ταυτόχρονα ήταν προπονητής στην παιδική ομάδα των Γραμμοχωρίων, την περίοδο 2000-2001.

2001-2002: Α.Ε. Καστοριάς (Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς) - προπονητής. Η ομάδα του ανεβαίνει στην Δ΄ Εθνική σαν πρωταθλήτρια ομάδα.

2002-2003: Π.Α.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Γ΄ Εθνική) - γυμναστής και βοηθός προπονητή (5/7/2002-10/6/2003). Την περίοδο 1/5/2002 έως 31/12/2002 ήταν ταυτόχρονα προπονητής στην παιδική ομάδα της Δόξας Αμπελοκήπων.

2003-2004: Π.Α.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Γ΄ Εθνική) - προπονητής, με τεχνικό σύμβουλο τον Τζόκο Χατζιέφσκι και στη συνέχεια με πρώτο προπονητή τον Γιώργο Σημαιοφορίδη. Τελειώνει το πρωτάθλημα μόνος του στον πάγκο της Καστοριάς και η ομάδα του ανεβαίνει σαν πρωταθλήτρια στην Β΄ Εθνική.

2004-2005: Π.Α.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Β΄ Εθνική) - προπονητής με τεχνικό σύμβουλο τον Τσέντομιρ Τζοϊντσεβιτς στην αρχή και τον Στόϊκο Μλαντένωφ, στη συνέχεια.

2005-2006: Π.Α.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Β΄ Εθνική) - γυμναστής και βοηθός προπονητή των Βασίλη Αντωνιάδη, Μπόρις Νικόλοφ, Τζόκο Χατζιέφσκι & Ηλία Αποστολίδη.

2006-2009: Π.Α.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Β' Εθνική) - Προπονητής της Β΄ ομάδας.

2009-2010: Π.Α.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Γ' Εθνική) - Βοηθός προπονητή.

2009- 2010: Α.Ο. Κάστωρ ( Δ Εθνική) – Προπονητής

2010-2011 : Α।Σ। Πεντάβρυσος ( μέχρι τις 31/12/2010) / Α.Ε.Γραμμοχωρίων

Ο Πασχάλης Δημητρίου θα ''σηκώσει'' τα μανίκια από σήμερα, αφού θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές και θα καθίσει και πάλι στον πάγκο της ομάδας μας στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ευελπιστούμε πως η εν λόγω θετικότατη εξέλιξη στο θέμα του προπονητή θα επαναφέρει την αναγκαία ισορροπία και ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου, καθώς όπως έγινε γνωστό στη χθεσινή προπόνηση κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι, απειλώντας με αποχή από τις υποχρεώσεις της ομάδας , εφόσον δεν εισακουστούν οι επιθυμίες τους...

Διάχυτη είναι η δυσαρέσκια στους κόλπους των διοικούντων κατά τα λεγόμενα των οποίων έχει καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεων τους ( πάντοτε αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι), ενώ από την πλευρά των ποδοσφαιριστών εκφράζεται έντονη αγανάκτηση λόγω της μη τήρησης των συμπεφωνημένων...

Αποτελεί προσωπική μας πεποίθηση πως σε μια ομάδα ο ρόλος των ποδοσφαιριστών είναι να προπονούνται και να αγωνίζονται από την αρχή εως και τη λήξη του πρωταθλήματος δίχως να επηρεάζονται από τυχόν άρρυθμες καταστάσεις, δουλειά της διοίκησης είναι να ''τρέχει'' την ομάδα και να εξασφαλίζει την καθημερινή βιωσιμότητα του συλλόγου, χρέος των φιλάθλων είναι να ενισχύουν με όποιον τρόπο μπορούν και να συμβάλουν στην πρόοδο του σωματείου, ενώ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των φορέων της ενημέρωσης ( Εφημερίδες, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες κλπ) είναι η έγκυρη, έγκαιρη και πάνω απ' όλα αμερόλεπτη ενημέρωση χωρίς παρεμβολές στο έργο των υπόλοιπων φορέων...αυτά τα ολίγα γιατί στην Καστοριά διαπιστώνεται συνεχώς διασταύρωση και σύγχυση των λειτουργιών...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Kastoria - FC News: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου