Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Η ανασκόπηση της 12ης αγωνιστικής.


Ούτε ο Εθνικός Κατερίνης μπόρεσε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς οι ‘’γουναράδες’’ έπειτα από μεγαλειώδη εμφάνιση ισοπέδωσαν την ομάδα της Κατερίνης με το διαστημικό 6-0 , μένοντας αήτητοι για 11η ( !) συνεχόμενη αγωνιστική. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως η εν λόγω θριαμβευτική νίκη, σε συνδυασμό με την ήττα της Αλεξάνδρειας στο τοπικό ντέρμπι με την Νάουσα, φέρνει την ομάδα μας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα , δυο μόλις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Βατανιακό!

Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού υποχώρησε ο Α.Ο. Κάστωρ, μιας και οι ‘’βυσσινί’’ ήταν κατώτεροι των προσδοκιών και γνώρισαν την ήττα με 2-0 στα Γρεβενά από τον τοπικό Πυρσό. Συνεχίζει να απογοητεύει ο Α.Σ. Πενταβρύσου, που ηττήθηκε εκ νέου με 1-2 από τον Σβορώνο εντός έδρας…

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής για τον 3ο Όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος:

Πυρσός Γρεβενών-Κάστωρ ΑΟ 2-0


Βατανιακός-Σειρήνα Γρεβενών 2-0


Νάουσα-Αλεξάνδρεια 2-0


Νίκη Αγκαθιάς-Αρης Λόφων 4-1


Μακεδονικός Φούφας-Εθνικός Βατερού 0-1


Σιάτιστα-ΑΜΣ Γαλατινής 1-1


ΑΓΣ Καστοριά-Εθνικός Κατερίνης 6-0


Ολυμπος Λεπτοκαρυάς-Λευκάδια Ημαθίας 2-3


ΑΣ Πεντάβρυσου-Σβορωνος 1-2

Για να δείτε την βαθμολογία στον 3ο Όμιλο, πατήστε εδώ!


Φωτογραφικό ρεπορτάζ απο την αναμέτρηση Α.Γ.Σ. Καστοριάς- Εθνικός Κατερίνης:






















Videos



Ισοπεδωτικός ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, φιλοδώρησε με ‘’εξάρες’’ τον Εθνικό Κατερίνης!


Ούτε μια, ούτε δυο…αλλά έξι φορές ‘’πυροβόλησε’’ η ‘’ερυθροκίτρινη αρμάδα’’ τον ανήμπορο να αντισταθεί στις διαθέσεις των ‘’γουναράδων’’ Εθνικό Κατερίνης, τον οποίο και συνέτριψαν με το εμφαντικό 6-0 ! Μάλιστα, η εν λόγω ευρεία νίκη της Καστοριάς ήρθε να δώσει συνέχεια στο αήτητο σερί των 11 ( !) αγωνιστικών και , σε συνδυασμό με την ήττα της Αλεξάνδρειας στην έδρα της Νάουσας, φέρνει το συγκρότημα του κ. Αντώνη Νικολαίδη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Βατανιακό

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Δημήτρης ( Μίμης) Παπαδόπουλος, ο οποίος δημιούργησε ένα και σημείωσε άλλα δυο τέρματα, ενώ τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν κατά σειρά οι Νίκος Καλαφάτης, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Στάθης Αλεξανδρίδης και Αργύρης Μπάτζιος, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως κάποιος από τους υπόλοιπους υστέρησε!

Παράλληλα, ιδιαίτερης μνείας χρήζει το γεγονός ότι δυο ταλαντούχα παιδιά της ομάδας, ο Γιώργος Μπαμπάνης κι ο Θωμάς Τομόπουλος, έκαναν το ντεμπούτο τους στο πρωτάθλήμα έχοντας θετική παρουσία, ενώ λεπτά συμμετοχής πήρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Στέργιος Μπαιρακτάρης. Από την άλλη, ο κ. Αντώνης Νικολαίδης ‘’έδωσε’’ ανάσες στους έμπειρους Πέτρο Τσούκλη και Νίκο Τζιώτζη, προφυλάσσοντας τους για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Το φύλλο του αγώνα:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 12η αγωνιστική

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 Ώρα έναρξης: 15.00 Γήπεδο:Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

1

ΚΑΡΑΣΚΟΡΔΑΣ

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

2

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

3

ΘΕΟΔΩΣΙΑΔΗΣ

4

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Χ.

4

ΤΖΙΑΜΑΣ

5

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

5

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

6

ΓΚΟΥΝΤΑΜΑΝΗΣ

7

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

7

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

8

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.

8

ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ

9

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

9

ΜΠΙΝΤΑΣ

10

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

10

ΚΛΙΑΝΗΣ

11

ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α.

11

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

12

ΣΥΡΑΝΙΔΗΣ - - > ΓΚΟΥΝΤΑΜΑΝΗΣ 65’

13

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.

13

ΣΑΒΒΙΔΗΣ

14

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.

14

ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ - - > ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 46’

15

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ. - - > ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.67’

15

ΣΑΡΠΟΤΑΣ

16

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ. - - > 46’ ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

16

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

17

ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π.

17

ΘΩΜΑΙΔΗΣ

18

ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Θ. - - > ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.67’

18

ΤΑΣΣΙΟΣ - - > ΜΠΙΝΤΑΣ 46’

Προπονητής: Αντώνης Νικολαίδης

Προπονητής: Αθανάσιος Παπαβασιλείου

Σκόρερς: Καλαφάτης Ν. 23, Αναγνωστόπουλος Β. 25’, Αλεξανδρίδης Ε. 41’, Μπάτζιος Α. 55’, Παπαδόπουλος Δ. 60’, 79’

Κίτρινες:Καλαφάτης Ν. 35’, // Λαζαρίδης Χ. 23’, Παυλίδης Χ. 62’, Καρασκόρδας 77’ Κόκκινες: Κατσαμάγκας 68’Διαιτητής:Στεφάνου Σ. Βοηθοί: Αραζόπουλος Κ. , Σουφής Χ.


Το φιλμ του αγώνα:

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα των ‘’γουναράδων’’ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την πρώτη ευκαιρία να ανήκει στους φιλοξενούμενους με το σουτ του Γκουταμάνη να μπλοκάρει άνετα ο Σίσκος στο 7’. Στο 9’ απευθείας χτύπημα φάουλ του Καλαφάτη κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Κλιάνη στο 14’. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σαββαϊδης σουταρε από μακριά, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καρασκόρδα.

Τον ‘’γόρδιο δεσμό’’ έλυσε για τους γηπεδούχους ο Νίκος Καλαφάτης, όταν ο έμπειρος μέσος έγινε δέκτης της μπάλας από τον Δημ. Παπαδόπουλο μέσα στην μεγάλη περιοχή, κοντρόλαρε υποδειγματικά και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 23’. Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Σαββαϊδης εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί απομάκρυναν ασταθώς κι Αναγνωστόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία πλασάροντας εύστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής σε 2-0 στο 25’!

Δυο λεπτά αργότερα, ο Κλιάνης σούταρε επικύνδυνα μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Σίσκος έκανε επίδειξη των αντανακλαστικών του διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 30’ το σουτ του Μπάτζιου έπειτα από πάσα του Παπαδόπουλου κατέληξε άουτ, ενώ στο 43’ οι γηπεδούχοι ‘’καθάρισαν’’ ουσιαστικά την αναμέτρηση όταν ο Τσαμτσάκης τροφοδότησε τον Αλεξανδρίδη και ο τελευταίος με κεφαλιά ‘’ψαράκι’’ από το ύψος του πέναλτι έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του! Στο επόμενο λεπτό, σουτ του Μπίντα κατέληξε λίγο άουτ.

Ο επιθετικός μονόλογος των ‘’γουναράδων’’ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την κεφαλιά του Αλεξανδρίδη να καταλήγει λίγο άουτ στο 51’. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Καρανάσιος τροφοδότησε τον Αργύρη Μπάτζιο μέσα στην μεγάλη περιοχή,με τον τελευταίο να στέλνει με διαγώνιο σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Καρασκόρδα για τέταρτη φορά!

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι έκαναν πέντε τα τέρματα τους έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ του αρχηγού Δημ. Παπαδόπουλου! Στο 62’ κεφαλιά του Αλεξανδρίδη έπειτα από σέντρα του Καρανάσιου κατέληξε άουτ, ενώ ο Καρασκόρδας μπλόκαρε στο 72’ το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπάτζιου. Στο 75’ το πλασέ του Παπαδόπουλου έπειτα από πάσα του Μπάτζιου κατέληξε λίγο άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε τετ α τετ στο 78’.

Στο επόμενο λεπτό, όμως, λεπτό ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν έδειξε έλεος και εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική ασσίστ του Μπάτζιου, ‘’εκτέλεσε’’ τον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το τελικό 6-0 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών! Στο 86’ ο Σίσκος μπλόκαρε το σουτ του Μπίντα, ενώ στο 89’ ο Αλεξανδρίδης πλάσαρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Στεφάνου Στεφ. και των βοηθών του κ.κ. Αραζόπουλου Κων. Και Σουφή Χρηστ., άπαντες του Σ.Δ.Π. Θεσπρωτίας. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 400 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, εκ των οποίων οι 100 νεανικής ηλικίας δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα συνιστώντας κατ’ ουσίαν τον 12ο παίκτη της ομάδας!

Ανταπόκριση για το Kastoria-FC News: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.

Μην χάσετε αύριο, Δευτέρα, πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ και βίντεο από την σημερινή αναμέτρηση της Καστοριάς με τον Εθνικό Κατερίνης!

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Καστοριάς - Εθνικός Κατερίνης


Αύριο, Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010, συνεχίζεται η ‘’ κούρσα’’ του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος με τους αγώνες της 12η αγωνιστικής, στα πλαίσια της οποίας η Καστοριά θα υποδεχθεί τον Εθνικό Κατερίνης. Παράλληλα, δύσκολη κι επίπονη αποστολή έχουν Α.Ο. Κάστωρ και Α.Σ. Πενταβρύσου απέναντι σε Πυρσό Γρεβενών και Σβορώνο αντίστοιχα, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού μαγνητίζει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Νάουσα και την Αλεξάνδρεια.

Σ’ ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα της Καστοριάς, οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Νικολαίδη, ολοκλήρωσαν σήμερα χωρίς προβλήματα την προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση κι είναι πανέτοιμοι, ώστε να συνεχίσουν το, άνευ προηγουμένου, σερί των 10 αήττητων αγωνιστικών! Στην κατεύθυνση αυτή, ο τεχνικός της ομάδας θα στερηθεί των υπηρεσιών του πολύπειρου Διονύση Λίτσκα , ο οποίος έχει τιμωρηθεί με την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω συγκέντρωσης 4 κίτρινων καρτών, ενώ στα θετικά συγκαταλέγονται οι επιστροφές των Χρήστου Παναγιωτίδη και Νίκου Φλίνδρη.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Καστοριάς, με διαιτητή τον Στεφάνου Στεφ. και βοηθούς τους κ.κ. Αραζόπουλο Κων. Και Σούφη Χρήστ. , άπαντες του Σ. Δ. Π. Θεσπρωτίας. Το ιστολόγιο μας γνωστοποιεί πως θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά φέτος (!) πορεία των φιλάθλων από την πλατεία Δαβάκη στις 14.00 και καλεί όλους τους φιλάθλους της Καστοριάς, κι όχι μόνο, ούτως ώστε να δώσουν το δυναμικό παρόν στην αυριανή αναμέτρηση συνιστώντας τον 12ο παίκτη της ομάδας μας!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:


Α.Γ.Σ Καστοριάς-Εθνικός Κατερίνης


Βατανιακός-Σειρήνα Γρεβενών


Ολυμπος Λεπτοκαρυάς -Λευκάδια Ημαθίας


Νίκη Αγκαθιάς-Αρης Λόφων


ΑΕ Σιάτιστα-Γαλατινή Κοζάνης


ΑΣ Πεντάβρυσου-Σβορώνος


Νάουσα-Αλεξάνδρεια


Μακεδονικός Φούφα-Εθνικός Βατερού


Πυρσός Γρεβενών- Α.Ο Κάστωρ


Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Υπέταξε την Λεπτοκαρυά και πλησιάζει στον... Όλυμπο της βαθμολογίας ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς!


Σ' ανοδική πορεία και σ’ απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς οι ''γουναράδες'' σημείωσαν αγχωτική αλλά καθ’ όλα δίκαιη νίκη με 1-0 επί του μαχητικού Ολύμπου Λεπτοκαρυάς! Αξίζει να σημειωθεί πως η εμφάνιση της ομάδας κατά το πρώτο ημίχρονο ήταν υποτονική και νωθρή, με λίγες απειλητικές επισκέψεις στα αντίπαλο καρέ . Στο δεύτερο μέρος, τόσο οι διορθωτικές κινήσεις του τεχνικού κ. Αντώνη Νικολαίδη όσο και η ανωτερότητα των ποδοσφαιριστών οδήγησαν σ’ έναν καταιγισμό επιθέσεων και χαμένων ευκαιριών μπροστά από την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Εν τέλει, τον γόρδιο δεσμό έλυσε για τους γηπεδούχους ο Γιώργος Τσαμτσάκης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ και έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ευαγγελόπουλου στο 70’ ! Δεν θα πρέπει , μάλιστα, να παραλειφθεί πως ο ταλαντούχος φορ πέρα από το ότι εξελίχθηκε σήμερα σε χρυσή αλλαγή, αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ των ‘’καναρινιών’’ μιας και έχει φθάσει στα πέντε συνολικά τέρματα.

Όσον αφορά, τις υπόλοιπες ανταγωνίστριες ομάδες στο ‘’κυνήγι’’ της κορυφής, με νίκες προχώρησαν τόσο η Αλεξάνδρεια όσο και ο Βατανιακός επί του Α.Ο. Κάστωρ και του Εθνικού Κατερίνης αντίστοιχα, ενώ η Νάουσα ‘’στραβοπάτησε’’ φέρνοντας ισοπαλία με 1-1 στην Γαλατινή Κοζάνης. Όπως γίνεται ,μάλιστα, απόλυτα σαφές η Καστοριά θα έχει την ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, μιας και Νάουσα και Αλεξάνδρεια θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την προσεχή Κυριακή, την ώρα που οι ‘’γουναράδες’’ θα υποδέχονται τον Εθνικό Κατερίνης.

Η επόμενη μέρα στο ‘’ερυθροκίτρινο’’ στρατόπεδο περιλαμβάνει την προετοιμασία ενόψει του δεύτερου συνεχόμενου εντός έδρας παιχνιδιού μ’ αντίπαλο τον Εθνικό Κατερίνης, την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Καστοριάς στις 15.00. Στην εν λόγω αναμέτρηση αναμένεται να επανέλθει ο Χρήστος Παναγιωτίδης, καθώς ο ταλαντούχος αμυντικός εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ θα απουσιάσει ο Διονύσης Λίτσκας αφού ο ‘’μπαρουτοκαπνισμένος’’ χαφ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Κλείνοντας, έντονη είναι η φημολογία που αναπτύχθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης σε διάφορα ‘’πηγαδάκια’’ πως εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Νίκου Φλίνδρη στις τάξεις της ομάδας.

Το φύλλο του αγώνα:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 11 η αγωνιστική

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 Ώρα έναρξης: 15.00 Γήπεδο:Δημοτικό γήπεδο Καστοριάς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

1

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

2

ΜΠΑΚΑΛΗΣ

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

3

ΣΙΑΜΗΤΡΑΣ

4

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

4

ΧΑΤΖΗΣ

5

ΛΙΤΣΚΑΣ Δ.

5

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

6

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

7

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.

7

ΤΙΟΥΤΟΣ

8

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.

8

ΜΑΚΡΗΣ

9

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

9

ΜΟΤΣΑΝΟΣ

10

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν

10

ΠΑΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

11

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

11

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΛΙΟΝΤΟΣ Κ.

12

ΠΑΣΧΟΣ

13

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ. - - > ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ. 62’

13

ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ - - >ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ 46’

14

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. - - > ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν. 80’

14

ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ - - > ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 587’

15

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ Δ.

15

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

16

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ.

16

ΚΑΖΑΜΙΑΣ

17

ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π. - - > ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε. 46’

17

ΛΥΡΑΣ - - > ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι. 67’

18

ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α.

18

Προπονητής: Αντώνης Νικολαίδης

Προπονητής: Κωνσταντίνος Τσαγγαλίδης

Σκόρερς: Τσαμτσάκης 70’

Κίτρινες: 68΄Τσαμτσάκης, 89΄Λίτσκας// 25΄Μπακάλης, 85΄Χατζής

Διαιτητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής Γ.Βοηθοί: Λιάσκος Γ. - Ζιώγας Α.


Το φιλμ του αγώνα:

Επιθετικό μονόλογο είχαμε από πλευράς Καστοριάς, καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έχοντας την παρότρυνση τετρακοσίων (400) και πλέον φιλάθλων, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (έκανε κρύο και έβρεχε κατά διαστήματα), έδωσαν το βροντερό παρών τους στο γήπεδο, οι παίκτες της Καστοριάς ξεκίνησαν επιθετικά το παιχνίδι, περιορίζοντας τους φιλοξενούμενους από την αρχή σε παθητικό ρόλο. Έτσι στο 18΄το σουτ του Τζιώτζη απέκρουσε ο Ευαγγελόπουλος.

Στο 20΄την ίδια τύχη είχε το κοντινό σουτ του Παπαδόπουλου Δημ. Στο 25΄πάσα του Παπαδόπουλου Δημ. στον Αλεξανδρίδη, που σούταρε άουτ μπροστά σε άδεια εστία. Στο 34΄ωραία ενέργεια του Παπαδόπουλου Δημ., που πάσαρε στον Τζιώτζη, το σουτ του οποίου έφυγε ξυστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 37΄στη μοναδική φάση των φιλοξενουμένων, η σέντρα- σουτ του Μπακάλη βρήκε την δεξιά συμβολή των δοκών της εστίας του Σίσκου και κατέληξε άουτ. Στο 45΄το σουτ του Παπαδόπουλου Δημ., απέκρουσε με τα πόδια ο Ευαγγελόπουλος.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν άλλαξε. Οι παίκτες της Καστοριάς έχοντας στο μυαλό τους το μέχρι εκείνη τη στιγμή 0-0 και κάτω από την ένθερμη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας, ενέτειναν τις προσπάθειες τους και πίεσαν ακόμη πιο πολύ τους φιλοξενούμενους. Στο 48΄ο Τσούκλης έδωσε πάσα στον Τζιώτζη, το σουτ του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο Ευαγγελόπουλος.

Στο 70΄το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους (1-0). Δράστης, ο πρώτος σκόρερ της Καστοριάς Τσαμτσάκης, που, αφού εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες σε μια φάση διαρκείας που έγινε στα καρέ του Όλυμπου, με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Ευαγγελόπουλου (1-0). Στο 77΄μετά από σέντρα του Τσούκλη, ο Λίτσκας έπιασε από καλή θέση σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 78΄σε σουτ του Τζιώτζη, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ευαγγελόπουλου. Στο 82΄ο Τσούκλης πάσαρε στον Παπαδόπουλο Δημ., ο οποίος έκανε ωραία ενέργεια, αλλά ο Ευαγγελόπουλος σταμάτησε και πάλι την προσπάθεια του. Στο 87΄το σουτ του Τσούκλη πέρασε άουτ.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Ρούσσου-Μπεκερτζή Γεωργ., του Σ. Δ. Π. Πρέβεζας και των βοηθών του κ. κ. Λιάσκου Γεωργ. και Ζιώγα Αθανασ., του ιδίου συνδέσμου.