Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Καστοριάς - Εθνικός Κατερίνης


Αύριο, Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010, συνεχίζεται η ‘’ κούρσα’’ του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος με τους αγώνες της 12η αγωνιστικής, στα πλαίσια της οποίας η Καστοριά θα υποδεχθεί τον Εθνικό Κατερίνης. Παράλληλα, δύσκολη κι επίπονη αποστολή έχουν Α.Ο. Κάστωρ και Α.Σ. Πενταβρύσου απέναντι σε Πυρσό Γρεβενών και Σβορώνο αντίστοιχα, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού μαγνητίζει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Νάουσα και την Αλεξάνδρεια.

Σ’ ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα της Καστοριάς, οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Νικολαίδη, ολοκλήρωσαν σήμερα χωρίς προβλήματα την προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση κι είναι πανέτοιμοι, ώστε να συνεχίσουν το, άνευ προηγουμένου, σερί των 10 αήττητων αγωνιστικών! Στην κατεύθυνση αυτή, ο τεχνικός της ομάδας θα στερηθεί των υπηρεσιών του πολύπειρου Διονύση Λίτσκα , ο οποίος έχει τιμωρηθεί με την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω συγκέντρωσης 4 κίτρινων καρτών, ενώ στα θετικά συγκαταλέγονται οι επιστροφές των Χρήστου Παναγιωτίδη και Νίκου Φλίνδρη.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Καστοριάς, με διαιτητή τον Στεφάνου Στεφ. και βοηθούς τους κ.κ. Αραζόπουλο Κων. Και Σούφη Χρήστ. , άπαντες του Σ. Δ. Π. Θεσπρωτίας. Το ιστολόγιο μας γνωστοποιεί πως θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά φέτος (!) πορεία των φιλάθλων από την πλατεία Δαβάκη στις 14.00 και καλεί όλους τους φιλάθλους της Καστοριάς, κι όχι μόνο, ούτως ώστε να δώσουν το δυναμικό παρόν στην αυριανή αναμέτρηση συνιστώντας τον 12ο παίκτη της ομάδας μας!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:


Α.Γ.Σ Καστοριάς-Εθνικός Κατερίνης


Βατανιακός-Σειρήνα Γρεβενών


Ολυμπος Λεπτοκαρυάς -Λευκάδια Ημαθίας


Νίκη Αγκαθιάς-Αρης Λόφων


ΑΕ Σιάτιστα-Γαλατινή Κοζάνης


ΑΣ Πεντάβρυσου-Σβορώνος


Νάουσα-Αλεξάνδρεια


Μακεδονικός Φούφα-Εθνικός Βατερού


Πυρσός Γρεβενών- Α.Ο Κάστωρ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου