Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Η συνήθεια που έγινε…λατρεία!


Σε συνήθεια που έγινε…λατρεία έχει εξελιχθεί το 3-0 για τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς οι ‘’γουναράδες’’ επικράτησαν για πέμπτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα με το συγκεκριμένο σκορ! ‘’Θύμα’’ της ομάδας του κ. Αντώνη Νικολαίδη ήταν αυτή τη φορά η Α.Ε. Σιάτιστας , η οποία παρά την μαχητική της παρουσία δεν μπόρεσε να αντέξει στην συνεχή πίεση των φιλοξενούμενων και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα τους.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης συγκαταλέγεται και η πρωτόγνωρη παρουσία των φιλάθλων της ‘’ερυθροκίτρινης αρμάδας’’, των οποίων ο αριθμός έφθασε τα 200 περίπου άτομα , κερδίζοντας δίχως καμία αμφιβολία την ‘’μάχη της εξέδρας’’ και δημιουργώντας σ’ όλους την δικαιολογημένη εντύπωση πως η ομάδα αγωνιζόταν στην έδρα της…

Όπως εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό, άπαντες στις τάξεις του ερυθροκίτρινου στρατοπέδου , από τους διοικούντες εως και τους αγνούς φιλάθλους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά και την σημερινή άνετη επικράτηση των ‘’καναρινιών’’ , μια νίκη η οποία ήρθε να ανεβάσει τον δείκτη του αήτηττου στον ασύλληπτο και αν μη τι άλλο εντυπωσιακό αριθμό των 9 συνεχόμενων αγωνιστικών, ενώ έκδηλη είναι η κινητικότητα στις τάξεις των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει της προετοιμασίας για την επόμενη εμβόλιμη αγωνιστική με αντίπαλο τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς εντός έδρας την προσεχή Τετάρτη!



Το φύλλο του αγώνα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 10 η αγωνιστική

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 Ώρα έναρξης: 15.00 Γήπεδο:Δημοτικό γήπεδο Σιάτιστας

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

ΜΑΚΡΗΣ Σ.

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

2

ΝΤΙΝΑΣ Γ.

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

3

ΛΑΤΣΙΟΣ Ν.

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

4

ΜΠΟΥΡΤΖΟΣ Γ.

4

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Χ.

5

ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

5

ΛΙΤΣΚΑΣ Δ.

6

ΤΣΙΔΟΥΣΗΣ Ι.

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

7

ΓΚΡΑΒΑΣ Ι.

7

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

8

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ Γ.

8

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.

9

ΤΖΙΟΥΚΑΛΑΣ Ν.

9

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

10

ΝΟΥΣΙΑΣ Θ.

10

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.

11

ΤΥΡΝΑΣ Λ.

11

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΤΕΡΤΗΣ Α.

12

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ.

13

ΔΑΪΝΑΣ Δ. - - >ΝΤΙΝΑΣ Γ. 44’

13

ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α. - - > ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ. 51’

14

ΝΤΕΡΑΣ Β. - ->ΔΑΪΝΑΣ Δ. 80’ Α.Α.

14

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ. - - > ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν. 66’

15

15

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ Δ.

16

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Γ. - - > ΤΥΡΝΑΣ Λ. 71’

16

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ. - - >ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Δ. 80’

17

ΚΟΝΤΣΙΟΓΛΟΥ Γ.

17

ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π.

18

18

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

Προπονητής: Ιωάννης Λιάμπας

Προπονητής: Αντώνης Νικολαίδης


Σκόρερς: Παναγιωτίδης Χ. 23’, Παπαδόπουλος Δ. 62’, Μαντζάνας Γ. 93’

Κίτρινες: Τζιουκαλάς 38’, 52’Τύρνας 41’//Παναγιωτίδης Χ. 58’ Κόκκινη: Τζιουκαλάς 59’ Διαιτητής: Αγγελακόπουλος Ι. Βοηθοί: Τακόπουλος Β., Δεληγιάννης Σ.

Το φιλμ του αγώνα:

Εμφανώς ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, απείλησαν για πρώτη φορά τους γηπεδούχους στο 2’ όταν ο Τάντσης εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 5’ κεφαλιά του Παναγιωτίδη έπειτα από κόρνερ του Τάντση κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό μακρινό σουτ του Τζιώτζη κατέληξε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μακρή.

Στο 7’ η προσπάθεια του Αλεξανδρίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή δεν απέφερε καρπούς, ενώ τρία λεπτά αργότερα άστοχο ήταν το απευθείας φάουλ του Αναγνωστόπουλου από τα αριστερά.Στο 20’ το σουτ του Τύρνα μπλόκαρε άνετα ο Σίσκος, ενώ το σουτ του Καλαφάτη δυο λεπτά αργότερα κύλησε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Η πίεση των γουναράδων απέφερε καρπούς στο 23', όταν ο Λίτσκας τροφοδότησε τον Χρήστο Παναγιωτίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή και αυτός με ένα ασύλληπτο μονοκόματο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Μακρή!

Τρία λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του Αλεξανδρίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή έπειτα από σέντρα του Σαββαίδη κύλησε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 33’ ο Τάντσης αστόχησε εξ επαφής έπειτα από εξαιρετική ασσίστ του Δημ. Παπαδόπουλου, ενώ δυο λεπτά αργότερα το επικύνδυνο σουτ του Δημ. Παπαδόπουλου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής απομάκρυναν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Στο 37’ ο Αναγνωστόπουλος τροφοδότησε τον Νίκο Τζιώτζη αλλά το σουτ του τελευταίου απομάκρυνε ο αντίπαλος πορτιέρο.

Δύο λεπτά αργότερα , ο τερματοφύλακας Μακρής απεσώβησε σε κόρνερ εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Πέτρου Τάντση, στην τελευταία αξιοσήμειωτη φάση του πρώτου μέρους που βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 0-1. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το δεύτερο μέρος με τους ποδοσφαιριστές του Αντώνη Νικολαίδη να διατηρούν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας ουκ ολίγες πηγές κινδύνου στα αντίπαλα καρέ.

Στο 47’ ο αντίπαλος γκολκίπερ μπλόκαρε το σουτ του Στάθη Αλεξανδρίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Τζιουκαλάς σούταρε δίχως να ανησυχήσει τον τερμαφύλακα Σίσκο. Στο 53’ ο Καλαφάτης βρήκε τον Αλεξανδρίδη αλλά το σουτ του τελευταίου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής απομάκρυναν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα,ο Χρήστος Παναγιωτίδης έκανε μια εξαιρετική επέλαση από τα δεξιά όπως επετίθεντο οι φιλοξενούμενοι, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Μπάτζιος αστόχησε εξ επαφης στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια…

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Παπαδόπουλος τροφοδότησε τον Τζιώτζη, αλλά το γυριστό σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Μακρής,ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αλεξανδρίδης δέχθηκε την μπάλα από τον Μπάτζιο στα αριστερά της μεγάλης περιοχής αλλά σούταρε αδύναμα. Στο 63’ οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν διαφορά ασφαλείας, όταν ο Τζιώτζης βρήκε τον Λίτσκα στα αριστερά της μεγάλης περιοχής με τον τελευταίο να τροφοδοτεί τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 0-2 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Στο 67’ ο Μαντζάνας τροφοδότησε τον Καλαφάτη μέσα στην μεγάλη περιοχή, χωρίς όμως ο έμπειρος μεσοαμυντικός να αξιοποιήσει την ευκαιρία.Στο 68’ Ο Κατσούλης επεχείρησε μια άστοχη σέντρα-σουτ, ενώ το μακρινό σουτ του Γιώργου Μαντζάνα κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι στο 79’.

Στο 82’ ο Αλεξανδρίδης τροφοδότησε τον Καλαφάτη, αλλά το σουτ του τελευταίου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η πολύ καλή προσπάθεια του τελευταίου στο 88’. Η επικράτηση των φιλοξενούμενων έλαβε διαστάσεις θριάμβου στο 93’ όταν ο Καλαφάτης έκανε επέλαση από τα δεξιά και τροφοδότησε τον Γιώργο Μαντζάνα ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 0-3!

Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Αγγελακόπουλου Ι. και των βοηθών του κ.κ. Τακόπουλου Β., Δεληγιάννη Σ. , άπαντες του συνδέσμου διαιτητών Καρδίτσας. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι εκ των οποίων 200 ήταν φίλαθλοι της ομάδας της Καστοριάς!


Φωτογραφικό ρεπορτάζ:



Videos





Aνταπόκριση στη Σιάτιστα για το Kastoria- FC News: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου