Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Α.Ε. Σιάτιστας- Α.Γ.Σ. Καστοριάς


Μ' ανεβασμένη αυτοπεποίθεση και έκδηλη αίσθηση υπεροχής ελέω των συνεχόμενων εντυπωσιακών εμφανίσεων και των συνακόλουθων επιτυχών αποτελεσμάτων αναμένεται να ταξιδέψει αύριο, Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 η ομάδα της Καστοριάς στην Σιάτιστα όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον τεχνικό της ομάδας κ. Αντώνη Νικολαίδη αποτελεί ο πολύπειρος Πέτρος Τσούκλης, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον προηγούμενο αγώνα με την Νάουσα και θα προφυλαχθεί από το αυριανό παιχνίδι. Το γεγονός , πάντως, που θα χρήζει ιδιαίτερης μνείας είναι πως οι ''γουναράδες'' πρόκειται να έχουν στο πλευρό τους έναν μεγάλο αριθμό ένθερμων υποστηρικτών, καθώς η κινητοποίηση των προηγούμενων ημερών και η οργάνωση των φιλάθλων ήταν συγκλονιστική κι άνευ προηγουμένου.

Ως εκ τούτου, οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ''ερυθροκίτρινης στρατιάς'' αναμένεται να ξεκινήσουν στις 12.30 π.μ. της Κυριακής από το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με λεοφωρεία τα οποία αναμένεται να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων έπειτα από πρωτοβουλία και μέριμνα της διοίκησης, ενώ αρκετά μεγάλος πρόκειται να είναι και ο αριθμός των φιλάθλων που θα ταξιδέψει μεμονομένα στην γειτονική Σιάτιστα!

Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στι 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής και θα την διευθύνει ο κ. Αγγελακόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Τακόπουλο και Δεληγιάννη, άπαντες του συνδέσμου διαιτηών Καρδίτσας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:


ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ


ΣΙΑΤΙΣΤΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ - ΣΕΙΡΗΝΑ


ΝΑΟΥΣΑ ΛΕΥΚΑΔΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ – ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ

ΚΑΣΤΟΡΑΣ - ΓΑΛΑΤΙΝΗ

ΠΥΡΣΟΣ - ΣΒΟΡΩΝΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου