Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Προαναγγελία Αγώνα: Α.Γ.Σ. Καστοριάς- Νάουσα


Στον αστερισμό του μεγάλου ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής μεταξύ της Καστοριάς και της Νάουσας περιστρέφονται άπαντες στον 3ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, αφού πρόκειται για δύο από τις πλέον ιστορικές ομάδες της κατηγορίας . Είναι μια αναμέτρηση, στην οποία οι δύο αντίπαλοι σαφώς και πρόκειται να δείξουν μέρος των φετινών τους δυνατοτήτων και είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι ο νικητής, θα πάρει ένα σαφές ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει της δύσκολης και επίπονης συνέχειας του πρωταθλήματος…

Δεν χωρά αμφιβολία πως στον αυριανό αγώνα πρόκειται να αναμετρηθούν δύο από τις πλέον ιστορικές ομάδες του πρωταθλήματος, γεγονός που από μόνο του δίνει άλλη αίγλη στην αναμέτρηση. Άλλωστε, είναι γνωστό τοις πάσι πως αν οι ‘’γουναράδες’’ δεν κουβαλούσαν την ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από την περυσινή σεζόν, αυτή τη στιγμή θα ήταν ισόβαθμοι με την πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Νάουσα , κάτι το οποίο συνεπάγεται πως η μεταξύ τους κόντρα πέραν από ντέρμπι λόγω ονομάτων είναι και μάχη τόσο από πλευράς αριθμών όσο και από πλευράς αγωνιστικής αξίας.

Από την μια πλευρά, στις τάξεις του Α.Γ.Σ Καστοριάς επικρατεί αισιοδοξία και πίστη για το αποτέλεσμα της νίκης, καθώς έπειτα από τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα στις προηγούμενες αγωνιστικές η διοίκηση του συλλόγου προέβη την περασμένη Τετάρτη στην καταβολή των οφειλόμενων μισθών του Αυγούστου, του Σεπτεμβρίου & του Οκτωβρίου, γεγονός που αν μη τι άλλο προκάλεσε ικανοποίηση και χαμόγελα στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός της ομάδας κ. Αντώνης Νικολαίδης και οι συνεργάτες του διεκπεραίωσαν μ’ απόλυτη επιτυχία και βάσει σχεδιασμού την προετοιμασία της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ άκρως θετικό είναι το γεγονός της επιστροφής του Νίκου Τζιώτζη καθώς ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον δικέφαλο.

Πέραν των αγωνιστικών, ιδιαίτερης μνείας χρήζει το γεγονός πως από το ξεκίνημα τις εβδομάδας έχει επικρατήσει ένας άνευ προηγουμένου ενθουσιασμός και ξεσικωμός στο χώρο των φιλάθλων και των οπαδών της Καστοριάς, τόσο μέσα από την πόλη όσο και από τα πέριξ. Είναι , μάλιστα, αξιοσημείωτο και αξιέπαινο πως από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας έχει οριστεί ως τόπος συνάντησης η πλατεία ΔΑΒΑΚΗ στις 14.00 το μεσημέρι , ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί ομαδική πορεία προς το Δημοτικό Στάδιο της πόλης!

Αποτελεί προσωπική μας πεποίθηση, πως μια τέτοια κίνηση αποτελεί πρωτόγνωρο γεγονός για τα δεδομένα της Καστοριάς – κάτι ανάλογο είχε γίνει τελευταία φορά πριν από 6 χρόνια στον αγώνα με την Λάρισα- και ασφαλώς θα πρέπει να προβληθεί και να στηριχθεί κατά σειρά από τους διοικούντες, τα ΜΜΕ και τους απλούς αλλά πιστούς φιλάθλους της ομάδας, καθώς τέτοιες προσπάθειες όχι μόνο δυναμώνουν και ενισχύουν την αγωνιστική απόδοση της ομάδας αλλά και ανυψώνουν το επίπεδο και την εικόνα της πόλης μας!

Στην αντίπερα όχθη, η Νάουσα δεν θα έχει στην διάθεση της τον νεαρό Ζούρκο, ο οποίος στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής έβγαλε τον ώμο του, καθώς και τον πολύπειρο Χαντούρη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο. Πρόκειται για δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές η απουσία των οποίων είναι σίγουρα μεγάλη απώλεια, όπως και να έχει όμως, οι «κυανόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα ώστε να παρουσιαστούν απόλυτα ανταγωνιστικοί απέναντι στην Καστοριά.

Ώρα έναρξης της αναμέτρησης έχει οριστεί οι 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου 2010 στο Δημοτικό Στάδιο Καστοριάς, ενώ τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Πουλημάς Ν. με βοηθούς τους κ.κ. Στόικος Μ. και Κατσουρής Γ. , άπαντες του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας.



Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής.



ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ

Διαιτητές: Ν. Οικονόμου, Γ. Χριστακόγλου, Γ. Παρεσή (Χαλκιδικής)


ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΦΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Διαιτητές: Χ. Αθανασίου, Σ. Κούκουλη, Δ. Μίσσας (Καρδίτσας)


ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ ΑΣ

Διαιτητές: Τ. Καλανζής, Κ. Ακριβός, Α. Τσιτσιρίκας (Λάρισας)


ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ

Διαιτητές: Σ. Στεφάνου, Κ. Μαραζόπουλος, Χ. Σούφης (Θεσπρωτίας)

ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ – ΚΑΣΤΩΡ

Διαιτητές: Α. Κορέστης, Α. Καρακώστας, Π. Οικονόμου (Λάρισας)


ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ - ΦΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ο ΠΥΡΣΟΣ

Διαιτητές: Ι. Πουλαφής, Α. Κωστακίδης, Π. Αναστασιάδης (Μακεδονίας)


ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ ΑΜΣ - Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ

Διαιτητές: Γ. Καρυπίδης, Κ. Κατσικογιάννης, Π. Πάτρας (Μακεδονίας)


ΣΒΟΡΩΝΟΣ - ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Διαιτητές: Φ. Τερετίδης, Γ. Μπρούσας, Ε. Θεοδοσιάδης (Καβάλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου