Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ισοπεδωτικός ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, φιλοδώρησε με ‘’εξάρες’’ τον Εθνικό Κατερίνης!


Ούτε μια, ούτε δυο…αλλά έξι φορές ‘’πυροβόλησε’’ η ‘’ερυθροκίτρινη αρμάδα’’ τον ανήμπορο να αντισταθεί στις διαθέσεις των ‘’γουναράδων’’ Εθνικό Κατερίνης, τον οποίο και συνέτριψαν με το εμφαντικό 6-0 ! Μάλιστα, η εν λόγω ευρεία νίκη της Καστοριάς ήρθε να δώσει συνέχεια στο αήτητο σερί των 11 ( !) αγωνιστικών και , σε συνδυασμό με την ήττα της Αλεξάνδρειας στην έδρα της Νάουσας, φέρνει το συγκρότημα του κ. Αντώνη Νικολαίδη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Βατανιακό

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Δημήτρης ( Μίμης) Παπαδόπουλος, ο οποίος δημιούργησε ένα και σημείωσε άλλα δυο τέρματα, ενώ τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν κατά σειρά οι Νίκος Καλαφάτης, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Στάθης Αλεξανδρίδης και Αργύρης Μπάτζιος, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως κάποιος από τους υπόλοιπους υστέρησε!

Παράλληλα, ιδιαίτερης μνείας χρήζει το γεγονός ότι δυο ταλαντούχα παιδιά της ομάδας, ο Γιώργος Μπαμπάνης κι ο Θωμάς Τομόπουλος, έκαναν το ντεμπούτο τους στο πρωτάθλήμα έχοντας θετική παρουσία, ενώ λεπτά συμμετοχής πήρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Στέργιος Μπαιρακτάρης. Από την άλλη, ο κ. Αντώνης Νικολαίδης ‘’έδωσε’’ ανάσες στους έμπειρους Πέτρο Τσούκλη και Νίκο Τζιώτζη, προφυλάσσοντας τους για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Το φύλλο του αγώνα:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 12η αγωνιστική

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 Ώρα έναρξης: 15.00 Γήπεδο:Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

1

ΚΑΡΑΣΚΟΡΔΑΣ

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

2

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

3

ΘΕΟΔΩΣΙΑΔΗΣ

4

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Χ.

4

ΤΖΙΑΜΑΣ

5

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

5

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

6

ΓΚΟΥΝΤΑΜΑΝΗΣ

7

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

7

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

8

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.

8

ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ

9

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

9

ΜΠΙΝΤΑΣ

10

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

10

ΚΛΙΑΝΗΣ

11

ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α.

11

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

12

ΣΥΡΑΝΙΔΗΣ - - > ΓΚΟΥΝΤΑΜΑΝΗΣ 65’

13

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.

13

ΣΑΒΒΙΔΗΣ

14

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.

14

ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ - - > ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 46’

15

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ. - - > ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.67’

15

ΣΑΡΠΟΤΑΣ

16

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ. - - > 46’ ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

16

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

17

ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π.

17

ΘΩΜΑΙΔΗΣ

18

ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Θ. - - > ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.67’

18

ΤΑΣΣΙΟΣ - - > ΜΠΙΝΤΑΣ 46’

Προπονητής: Αντώνης Νικολαίδης

Προπονητής: Αθανάσιος Παπαβασιλείου

Σκόρερς: Καλαφάτης Ν. 23, Αναγνωστόπουλος Β. 25’, Αλεξανδρίδης Ε. 41’, Μπάτζιος Α. 55’, Παπαδόπουλος Δ. 60’, 79’

Κίτρινες:Καλαφάτης Ν. 35’, // Λαζαρίδης Χ. 23’, Παυλίδης Χ. 62’, Καρασκόρδας 77’ Κόκκινες: Κατσαμάγκας 68’Διαιτητής:Στεφάνου Σ. Βοηθοί: Αραζόπουλος Κ. , Σουφής Χ.


Το φιλμ του αγώνα:

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα των ‘’γουναράδων’’ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την πρώτη ευκαιρία να ανήκει στους φιλοξενούμενους με το σουτ του Γκουταμάνη να μπλοκάρει άνετα ο Σίσκος στο 7’. Στο 9’ απευθείας χτύπημα φάουλ του Καλαφάτη κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Κλιάνη στο 14’. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σαββαϊδης σουταρε από μακριά, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καρασκόρδα.

Τον ‘’γόρδιο δεσμό’’ έλυσε για τους γηπεδούχους ο Νίκος Καλαφάτης, όταν ο έμπειρος μέσος έγινε δέκτης της μπάλας από τον Δημ. Παπαδόπουλο μέσα στην μεγάλη περιοχή, κοντρόλαρε υποδειγματικά και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 23’. Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Σαββαϊδης εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί απομάκρυναν ασταθώς κι Αναγνωστόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία πλασάροντας εύστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής σε 2-0 στο 25’!

Δυο λεπτά αργότερα, ο Κλιάνης σούταρε επικύνδυνα μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Σίσκος έκανε επίδειξη των αντανακλαστικών του διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 30’ το σουτ του Μπάτζιου έπειτα από πάσα του Παπαδόπουλου κατέληξε άουτ, ενώ στο 43’ οι γηπεδούχοι ‘’καθάρισαν’’ ουσιαστικά την αναμέτρηση όταν ο Τσαμτσάκης τροφοδότησε τον Αλεξανδρίδη και ο τελευταίος με κεφαλιά ‘’ψαράκι’’ από το ύψος του πέναλτι έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του! Στο επόμενο λεπτό, σουτ του Μπίντα κατέληξε λίγο άουτ.

Ο επιθετικός μονόλογος των ‘’γουναράδων’’ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την κεφαλιά του Αλεξανδρίδη να καταλήγει λίγο άουτ στο 51’. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Καρανάσιος τροφοδότησε τον Αργύρη Μπάτζιο μέσα στην μεγάλη περιοχή,με τον τελευταίο να στέλνει με διαγώνιο σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Καρασκόρδα για τέταρτη φορά!

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι έκαναν πέντε τα τέρματα τους έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ του αρχηγού Δημ. Παπαδόπουλου! Στο 62’ κεφαλιά του Αλεξανδρίδη έπειτα από σέντρα του Καρανάσιου κατέληξε άουτ, ενώ ο Καρασκόρδας μπλόκαρε στο 72’ το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπάτζιου. Στο 75’ το πλασέ του Παπαδόπουλου έπειτα από πάσα του Μπάτζιου κατέληξε λίγο άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε τετ α τετ στο 78’.

Στο επόμενο λεπτό, όμως, λεπτό ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν έδειξε έλεος και εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική ασσίστ του Μπάτζιου, ‘’εκτέλεσε’’ τον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το τελικό 6-0 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών! Στο 86’ ο Σίσκος μπλόκαρε το σουτ του Μπίντα, ενώ στο 89’ ο Αλεξανδρίδης πλάσαρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Στεφάνου Στεφ. και των βοηθών του κ.κ. Αραζόπουλου Κων. Και Σουφή Χρηστ., άπαντες του Σ.Δ.Π. Θεσπρωτίας. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 400 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, εκ των οποίων οι 100 νεανικής ηλικίας δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα συνιστώντας κατ’ ουσίαν τον 12ο παίκτη της ομάδας!

Ανταπόκριση για το Kastoria-FC News: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.

Μην χάσετε αύριο, Δευτέρα, πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ και βίντεο από την σημερινή αναμέτρηση της Καστοριάς με τον Εθνικό Κατερίνης!

1 σχόλιο: