Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Υπέταξε την Λεπτοκαρυά και πλησιάζει στον... Όλυμπο της βαθμολογίας ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς!


Σ' ανοδική πορεία και σ’ απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς οι ''γουναράδες'' σημείωσαν αγχωτική αλλά καθ’ όλα δίκαιη νίκη με 1-0 επί του μαχητικού Ολύμπου Λεπτοκαρυάς! Αξίζει να σημειωθεί πως η εμφάνιση της ομάδας κατά το πρώτο ημίχρονο ήταν υποτονική και νωθρή, με λίγες απειλητικές επισκέψεις στα αντίπαλο καρέ . Στο δεύτερο μέρος, τόσο οι διορθωτικές κινήσεις του τεχνικού κ. Αντώνη Νικολαίδη όσο και η ανωτερότητα των ποδοσφαιριστών οδήγησαν σ’ έναν καταιγισμό επιθέσεων και χαμένων ευκαιριών μπροστά από την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Εν τέλει, τον γόρδιο δεσμό έλυσε για τους γηπεδούχους ο Γιώργος Τσαμτσάκης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ και έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ευαγγελόπουλου στο 70’ ! Δεν θα πρέπει , μάλιστα, να παραλειφθεί πως ο ταλαντούχος φορ πέρα από το ότι εξελίχθηκε σήμερα σε χρυσή αλλαγή, αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ των ‘’καναρινιών’’ μιας και έχει φθάσει στα πέντε συνολικά τέρματα.

Όσον αφορά, τις υπόλοιπες ανταγωνίστριες ομάδες στο ‘’κυνήγι’’ της κορυφής, με νίκες προχώρησαν τόσο η Αλεξάνδρεια όσο και ο Βατανιακός επί του Α.Ο. Κάστωρ και του Εθνικού Κατερίνης αντίστοιχα, ενώ η Νάουσα ‘’στραβοπάτησε’’ φέρνοντας ισοπαλία με 1-1 στην Γαλατινή Κοζάνης. Όπως γίνεται ,μάλιστα, απόλυτα σαφές η Καστοριά θα έχει την ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, μιας και Νάουσα και Αλεξάνδρεια θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την προσεχή Κυριακή, την ώρα που οι ‘’γουναράδες’’ θα υποδέχονται τον Εθνικό Κατερίνης.

Η επόμενη μέρα στο ‘’ερυθροκίτρινο’’ στρατόπεδο περιλαμβάνει την προετοιμασία ενόψει του δεύτερου συνεχόμενου εντός έδρας παιχνιδιού μ’ αντίπαλο τον Εθνικό Κατερίνης, την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Καστοριάς στις 15.00. Στην εν λόγω αναμέτρηση αναμένεται να επανέλθει ο Χρήστος Παναγιωτίδης, καθώς ο ταλαντούχος αμυντικός εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ θα απουσιάσει ο Διονύσης Λίτσκας αφού ο ‘’μπαρουτοκαπνισμένος’’ χαφ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Κλείνοντας, έντονη είναι η φημολογία που αναπτύχθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης σε διάφορα ‘’πηγαδάκια’’ πως εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Νίκου Φλίνδρη στις τάξεις της ομάδας.

Το φύλλο του αγώνα:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 11 η αγωνιστική

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 Ώρα έναρξης: 15.00 Γήπεδο:Δημοτικό γήπεδο Καστοριάς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

1

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

2

ΜΠΑΚΑΛΗΣ

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

3

ΣΙΑΜΗΤΡΑΣ

4

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

4

ΧΑΤΖΗΣ

5

ΛΙΤΣΚΑΣ Δ.

5

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

6

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

7

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.

7

ΤΙΟΥΤΟΣ

8

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.

8

ΜΑΚΡΗΣ

9

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

9

ΜΟΤΣΑΝΟΣ

10

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν

10

ΠΑΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

11

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

11

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΛΙΟΝΤΟΣ Κ.

12

ΠΑΣΧΟΣ

13

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ. - - > ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ. 62’

13

ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ - - >ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ 46’

14

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. - - > ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν. 80’

14

ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ - - > ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 587’

15

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ Δ.

15

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

16

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ.

16

ΚΑΖΑΜΙΑΣ

17

ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π. - - > ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε. 46’

17

ΛΥΡΑΣ - - > ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι. 67’

18

ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α.

18

Προπονητής: Αντώνης Νικολαίδης

Προπονητής: Κωνσταντίνος Τσαγγαλίδης

Σκόρερς: Τσαμτσάκης 70’

Κίτρινες: 68΄Τσαμτσάκης, 89΄Λίτσκας// 25΄Μπακάλης, 85΄Χατζής

Διαιτητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής Γ.Βοηθοί: Λιάσκος Γ. - Ζιώγας Α.


Το φιλμ του αγώνα:

Επιθετικό μονόλογο είχαμε από πλευράς Καστοριάς, καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έχοντας την παρότρυνση τετρακοσίων (400) και πλέον φιλάθλων, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (έκανε κρύο και έβρεχε κατά διαστήματα), έδωσαν το βροντερό παρών τους στο γήπεδο, οι παίκτες της Καστοριάς ξεκίνησαν επιθετικά το παιχνίδι, περιορίζοντας τους φιλοξενούμενους από την αρχή σε παθητικό ρόλο. Έτσι στο 18΄το σουτ του Τζιώτζη απέκρουσε ο Ευαγγελόπουλος.

Στο 20΄την ίδια τύχη είχε το κοντινό σουτ του Παπαδόπουλου Δημ. Στο 25΄πάσα του Παπαδόπουλου Δημ. στον Αλεξανδρίδη, που σούταρε άουτ μπροστά σε άδεια εστία. Στο 34΄ωραία ενέργεια του Παπαδόπουλου Δημ., που πάσαρε στον Τζιώτζη, το σουτ του οποίου έφυγε ξυστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 37΄στη μοναδική φάση των φιλοξενουμένων, η σέντρα- σουτ του Μπακάλη βρήκε την δεξιά συμβολή των δοκών της εστίας του Σίσκου και κατέληξε άουτ. Στο 45΄το σουτ του Παπαδόπουλου Δημ., απέκρουσε με τα πόδια ο Ευαγγελόπουλος.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν άλλαξε. Οι παίκτες της Καστοριάς έχοντας στο μυαλό τους το μέχρι εκείνη τη στιγμή 0-0 και κάτω από την ένθερμη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας, ενέτειναν τις προσπάθειες τους και πίεσαν ακόμη πιο πολύ τους φιλοξενούμενους. Στο 48΄ο Τσούκλης έδωσε πάσα στον Τζιώτζη, το σουτ του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο Ευαγγελόπουλος.

Στο 70΄το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους (1-0). Δράστης, ο πρώτος σκόρερ της Καστοριάς Τσαμτσάκης, που, αφού εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες σε μια φάση διαρκείας που έγινε στα καρέ του Όλυμπου, με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Ευαγγελόπουλου (1-0). Στο 77΄μετά από σέντρα του Τσούκλη, ο Λίτσκας έπιασε από καλή θέση σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 78΄σε σουτ του Τζιώτζη, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ευαγγελόπουλου. Στο 82΄ο Τσούκλης πάσαρε στον Παπαδόπουλο Δημ., ο οποίος έκανε ωραία ενέργεια, αλλά ο Ευαγγελόπουλος σταμάτησε και πάλι την προσπάθεια του. Στο 87΄το σουτ του Τσούκλη πέρασε άουτ.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Ρούσσου-Μπεκερτζή Γεωργ., του Σ. Δ. Π. Πρέβεζας και των βοηθών του κ. κ. Λιάσκου Γεωργ. και Ζιώγα Αθανασ., του ιδίου συνδέσμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου