Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Άστραψε και βρόντηξε ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς στη Μεσοποταμία !


Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, έπειτα από επιβλητική εμφάνιση και άνετη επικράτηση με 0-3 επί της μαχητικής Αστραπής στην Μεσοποταμία. Αξίζει να σημειωθεί πως για την ομάδα της Καστοριάς όλα κύλησαν κατ’ ευχήν και βάσει σχεδιασμού, δίνοντας την ευκαιρία στον τεχνικό της ομάδας κ. Αντώνη Νικολαίδη να χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές ,που δεν είχαν πάρει λεπτά συμμετοχής την Κυριακή, αλλά και να εξετάσει τον τρόπο ανταπόκρισης ορισμένων βασικών παικτών σε διαφορετικούς ρόλους και θέσεις.

Πέραν τούτου, όμως, το γεγονός που κατά την γνώμη μας χρήζει της μεγαλύτερης αναφοράς και επισήμανσης είναι η καθολική παρατήρηση ότι η λογική, η γαλήνη κι η απαραίτητη ηρεμία έχουν επανέλθει στο ‘’ερυθροκίτρινο’’ στρατόπεδα ,δίνοντας την εντύπωση πλέον σ’ όλους πως η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς παιχνίδι με παιχνίδι, μ’ αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ικανοποίηση τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στο φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου, ο Παναργειακός συνέτριψε με 5-0 την Αγία Κυριακή, ενώ την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης πανηγύρισε ο Ηρακλής Πολυκάρπης έπειτα από την εκτός έδρας νίκη με 0-2 στο Νταηλάκι. Ανεβλήθη η αναμέτρηση ανάμεσα στον Α.Ο. Καστωρ και τον Γράμμο Μαυροχωρίου.


Το φύλλο του αγώνα:


ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αγώνας Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καστοριάς , Γ Φάση

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ώρα έναρξης:15.30 Γήπεδο:Μεσοποταμίας

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ Κ.

1

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.

2

ΣΑΚΑΛΗΣ Σ.

2

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

3

ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Β.

3

ΛΙΟΝΤΟΣ Κ.

4

ΝΟΒΑΤΣΗΣ Γ.

4

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ.

5

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

5

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ.

6

ΠΑΛΑΙΟΔΙΜΟΣ Ν.

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

7

ΠΑΣΣΟΛΗΣ Δ.

7

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.

8

ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ Α.

8

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.

9

ΒΑΣΚΟΣ Χ.

9

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

10

ΚΟΚΟΒΙΔΗΣ Ν.

10

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

11

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Α.

11

ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΠΑΛΑΙΟΔΙΜΟΣ Α.

12

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ. - -> 65’ ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α.

13

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Θ.

13

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

14

ΡΟΤΣΙΑΣ Χ. - -> 63’ ΒΑΣΚΟΣ Χ.

14

ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Θ. - -> 69’ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.

15

15

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ.

16

ΠΑΛΑΙΟΔΙΜΟΣ Κ.

16

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

17

ΖΥΜΠΙΔΗΣ Χ. - ->68' ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Β.

17

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

18

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Π. - -> 63’ ΣΑΚΑΛΗΣ Σ.

18

ΤΡΑΣΙΑΣ Δ. - -> 63’ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ.

Προπονητής: Παπαδόπουλος Χρήστος

Προπονητής: Νικολαίδης Αντώνης

Σκόρερς:Αναγνωστόπουλος ( 10’), Καλαφάτης ( 53’ πεν.), Νοβάτσης ( 62’ αυτ.) Κίτρινες:Σακάλης (51’) // Τράσιας (64’)

Διαιτητής: Φωτιάδης Φ.Βοηθοι: Δημητριάδης Ι., Γκλαβίνας Κ., Παρατηρητής:Σιδηρόπουλος Φ.

Η περιγραφή των τερμάτων:

0-1: Έπειτα από καθολική υπεροχή της Καστοριάς στη μεσαία γραμμή, ο Μίμης Παπδόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ από το χώρο του κέντρου. Η απομάκρυνση των αμυντικών δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, μ’ αποτέλεσμα να επικρατήσει σύγχυση και οΒασίλης Αναγνωστόπουλος να ανοίξει το σκορ με πλασέ στην κενή εστία, εκμεταλλευόμενος τη βεβιασμένη έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα.

0-2 : Στο 51’ ο Μίμης Παπαδόπουλος έκανε σπουδαία επέλαση από τα δεξιά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή όπου και βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από σπρώξιμο του Σακάλη. Ο άρχων της αναμέτρησης κ. Φωτιάδης έδειξε αμέσως την εσχάτη των ποινών, ενώ ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Καλαφάτης δεν αστόχησε στέλνοντας υποδειγματικά τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μουρουζίδη σημειώνοντας το 0-2.

0-3. Ήταν το 62’ όταν ο Μίμης Παπαδόπουλος κινήθηκε και πάλι από τα δεξιά ,όπως επετίθετο η ομάδα της Καστοριάς, επιχειρώντας μια επικίνδυνη σέντρα που προκάλεσε σύγχυση στους αμυντικούς των γηπεδούχων, μ’ αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα έπειτα από ασταθή απομάκρυνση του τερματοφύλακα Μουρουζίδη και ακούσιο χτύπημα της μπάλας από τον Νοβάτση.

Το φιλμ του αγώνα:

Ορεξάτοι και με διάθεση να ‘’καθαρίσουν’’ το συντομότερο δυνατόν το παιχνίδι εισήλθαν εντός αγωνιστικού χώρου οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς, με την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού να ανήκει στους φιλοξενούμενους , όταν ο Γιώργος Μαντζάνας κινήθηκε ωραία από τα αριστερά αλλά η προσπάθεια του δεν απέφερε καρπούς στο 6 Τρία λεπτά αργότερα, επικράτησε σύγχυση στα καρέ της Καστοριάς, εντούτοις ο Αλέξης Αλεξανδρίδης δεν αξιοποίησε την ευκαιρία που του δόθηκε από την κακή απομάκρυνση του Καρανάσιου και έστειλε τη μπάλα μακριά πάνω από τα δοκάρια.

Με τη συμπλήρωση των πρώτων 10 λεπτών, σουτ του Μίμη Παπαδόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε άουτ, ενώ δεν απέδωσε αποτέλεσμα η κεφαλιά του Αργύρη Μπάτζιου , έπειτα από τη σέντρα του Γιώργου Μαντζάνα στο 12. Στο 20 ο Καρανάσιοςσυνδυάστηκε υποδειγματικά με τον Μαντζάνα από τα δεξιά, ο τελευταίος σέντραρε , αλλά η κεφαλιά του Μπάτζιου έπειτα από την αδράνεια των αμυντικών κατέληξε σε κόρνερ. Στο26 η γηπεδούχος ομάδα είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν η κεφαλιά του Νοβάτσηέπειτα από κόρνερ του Τσακλίδη κατέληξε σε κόρνερ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης οΔημητριάδης αντέδρασε αποτελεσματικά στο καλοζυγισμένο σουτ του Κοσμά.

Στο 28 μακρινό σουτ του Μίμη Παπαδόπουλου κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι, ενώ με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Δημητριάδης δοκίμασε επιτυχώς τα αντανακλαστικά του, τόσο στο σουτ του Τσακλίδη όσο και στην ενέργεια του Αλεξανδρίδη. Στο 36 η γηπεδούχος Αστραπή απώλεσε την μεγαλύτερη ευκαιρία της για την ισοφάριση, όταν οΚοσμάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ Δημητριάδη σε τετ α τετ. Η τελευταία αξιοσημείωτη ενέργεια του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν στο 39 οΜπάτζιος κατέβασε υποδειγματικά και τροφοδότησε τον Καρανάσιο, ο οποίος επιχείρησε ένα δυνατό αλλά άστοχο σουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως και το πρώτο, με τις δυο ομάδες να κάνουν επίδειξη των επιθετικών τους αρετών και την κατοχή της μπάλας να εναλλάσσεται συνεχώς. Στο 61ο Μίμης Παπαδόπουλος επεχείρησε πανέξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ, το οποίο όμως κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μίμης Παπαδόπουλος τροφοδότησε υποδειγματικά τον Δημήτρη Στασινόπουλο από τα αριστερά αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ.

Μάλιστα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής στάθηκε άτυχος και στο επόμενο λεπτό όταν δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα , έπειτα από πάσα του Καλαφάτη. Από εκεί και πέρα, οι πολλές αλλαγές στις θέσεις και στα πρόσωπα προκάλεσαν αποσυντονισμό στις δυο ομάδες μ’ αποτέλεσμα να μειωθεί ο ρυθμός παραγωγής ευκαιριών στις δυο εστίες. Τελευταία αξιοσημείωτα γεγονότα της αναμέτρησης ήταν η κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου έπειτα από κόρνερ του Παπαδόπουλου στο 75 , καθώς και το μακρινό σουτ του Μίμη Παπαδόπουλου στο 88, αμφότερα με ανεπιτυχή κατάληξη.

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η παλικαριά και η μαχητικότητα του Γιώργου Μπαμπάνη, καθώς ο ταλαντούχος αμυντικός παρά τον ανησυχητικό τραυματισμό του στο 78 ,έπειτα από αντιαθλητική ενέργεια αντιπάλου, ‘’έσφιξε τα δόντια’’ και επέστρεψε στο παιχνίδι μόλις τρια λεπτά αργότερα -καθώς είχε εξαντληθεί η δυνατότητα αλλαγών- αποτελώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο για ακόμα μια φορά υπόδειγμα ενός φιλότιμου και σθεναρού ποδοσφαιριστή.

Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Φωτιάδη Φ. και των βοηθών του κ.κ. Δημητριάδη Ι. και Γκλαβίνα Κ., ενώ την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι Καστοριανούποδοσφαίρου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.


Aποκλειστικό ρεπορτάζ για το Kastoria-FC News: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.



Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Αστραπή Μεσοποταμίας- Α.Γ.Σ. Καστοριάς




Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Γ' φάσης του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ Καστοριάς, με τα φώτα της δημοσιότητας και τη μερίδα του λέοντος να τίθεται στην Μεσοποταμία, όπου η τοπική Αστραπή θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Καστοριάς. Από εκεί και πέρα, η έτερη ομάδα της πόλης, ο Α. Ο. Κάστωρ, θα υποδεχθεί στο γήπεδο του τον μαχητικό Γράμμο Μαυροχωρίου, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αφενός ανάμεσα στο Νταηλάκι και την Πολυκάρπη κι αφετέρου μεταξύ του Παναργειακού και της Αγίας Κυριακής. Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν αύριο ,Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 15.30 και οι νικητές θα προκριθούν απευθείας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.



Αντώνης Νικολαίδης: ‘’ Θα παίξουμε σαν Καστοριά στο Βατανιακό και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα ! ‘’


Το Kastoria-FC News σας παρουσιάζει αποκλειστικά σε γραπτή μορφή όλα όσα δήλωσε χθες ( σ.σ. Δευτέρα) ο τεχνικός της Καστοριάς κ. Αντώνης Νικολαίδης σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ( Antennes 93.7) αναφορικά με την πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και την συνέχεια της ομάδας του στον εν λόγω θεσμό. Ακολουθεί η αναλυτική κι αυτούσια παρουσίαση της συνέντευξης:

Θέμα ερώτησης: Η μεγάλη σε σκορ νίκη επί της Νίκης Αγκαθιάς.

'' Ήταν μια αγχωτική νίκη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όσο η Νίκη Αγκαθιάς ήταν κοντά στο σκορ, δηλαδή το 1-0. Εμείς στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν πολύ νευρικοί, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ευτυχώς, μας βοήθησε αρκετά το πρώτο γκολ και έφυγε λίγο το άγχος. Στη συνέχεια, η Αγκαθιά προσπάθησε να αντεπιτεθεί , ο προπονητής της άλλαξε το σύστημα και προσπάθησε να παίξει πιο επιθετικά.Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο όταν βάλαμε το δεύτερο γκολ παρέδωσαν πνεύμα, απογοητεύτηκαν . Ήμασταν μόνοι στο γήπεδο και θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ. Η ουσία είναι ότι κερδίσαμε.''

Θέμα ερώτησης: Αν η εν λόγω νίκη ήταν ένα ξέσπασμα για την ομάδα της Καστοριάς.

'' Παρ’ όλο που μπορέσαμε την Πέμπτη να ξεφύγουμε από το σοκ της Πενταβρύσου, μετά το παιχνίδι καταλάβαμε όλοι μας τι λάθη κάναμε, για αυτό και δεν είμαστε τόσο χαρούμενοι όσο θα έπρεπε. Ήταν ένα ξέσπασμα, γιατί περάσαμε 60 πάρα πολύ δύσκολες μέρες. Ξέρετε ότι η ομάδα περνάει δύσκολες στιγμές. Ήταν ένα ξέσπασμα των ποδοσφαιριστών, όλων πιστεύω. Θα προσπαθήσουμε να το συνεχίσουμε, έχουμε δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Ξεκινάμε την Κυριακή στον Βατανιακό ,μια αρκετά καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σαν Καστοριά και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.''

Θέμα ερώτησης: Ο σχολιασμός των υπόλοιπων αποτελεσμάτων της 2ης αγωνιστικής.

''Η Νάουσα έχει πολύ καλή ομάδα, περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα. Πολύ καλή η νίκη του Κάστορα. Έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, μια ομάδα που ανεβαίνει συνεχώς. Δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Το παιχνίδι του Βατανιακού με τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και μάλλον μίλησε η έδρα κι η δύναμη του Βατανιακού . Το άτυχο αποτέλεσμα της Πενταβρύσου δεν το περίμενα σε τόσο βαθμό. Είναι αδύνατη η ομάδα της Πενταβρύσου, αλλά δεν περίμενα να έχει τέτοιο πρόβλημα. Τοπικό ντέρμπι ήταν κι η Γαλατινή με τη Σιάτιστα.''

Θέμα ερώτησης: Αν έχει ξεκαθαρίσει μετά τη δεύτερη αγωνιστική ποιες ομάδες θα κοντραριστούν για την άνοδο και ποιες θα πάρουν την άγουσα για τα τοπικά πρωταθλήματα.

'' Δεν μπορείς να μιλήσεις με βεβαιότητα ακόμα για τις ομάδες. Αυτή τη στιγμή Ο Εθνικός Κατερίνης έχει 0 βαθμούς, αλλά είναι μια ομάδα της Κατερίνης με πολύ μεγάλη ιστορία. Όση κι αν είναι η ανανέωση και όσα προβλήματα δεν μπορείς να τον αφήσεις έξω. Περιμέναμε τα Λευκάδια να μην είναι τόσο καλοί, ξαφνικά έχουν 6 βαθμούς.''

Θέμα ερώτησης: Η μη συμμετοχή του Διονύση Λίτσκα.

'' Ο Διονύσης Λίτσκας είχε την Παρασκευή το τελευταίο ραντεβού με το γιατρό, ο οποίος του συνέστησε ότι αν τυχόν έπαιζε μπορεί να τον χάναμε για τρεις μήνες. Ήταν τέτοιο το πρόβλημα στο χέρι που αν έπεφτε και έσπαζε ή ράγιζε το χέρι του θα έπρεπε να κάνει εγχείριση. Προστατεύσαμε την υγεία του ποδοσφαιριστή που μην ξεχνάτε πως είναι και περιουσία της ομάδας. Προκειμένου να τον έχουμε για τους επόμενους 6-7 αγώνες προτιμήσαμε να μην παίξει.''


Επιμέλεια: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου

Aνασκόπηση της αθλητικής κίνησης στο νομό Καστοριάς ( 25-26 Σεπτεμβρίου).

Περιφερειακό Πρωτάθλημα, 3ος Όμιλος 2η αγωνιστική.


Θετικό ήταν το πρόσημο για τις ομάδες μας μετά

την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής στον

3οόμιλο του Περιφερειακού

πρωταθλήματος,καθώς οι δυο εκ των τριών

εκπροσώπων του νομού Καστοριάς

πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις και

πέτυχαν σπουδαίες νίκες.


Συγκεκριμένα, την πρώτη του νίκη αναφορικά πάντοτε με το θεσμό του πρωταθλήματος πέτυχε το απόγευμα της π. Κυριακής ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς επικρατώντας άνετα επί της Νίκης Αγκαθιάς με το επιβλητικό 3-0, ενώ τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης κατέκτησε ο Α.Ο. Κάστωρ στην Κατερίνη απέναντι στον τοπικό Σβορώνο. Στην αντίπερα όχθη, είχαμε ολοκληρωτική συντριβή για τον Α.Σ. Πενταβρύσου , καθώς οι ‘’νεοφώτιστοι’’ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα γνώρισαν την ταπεινωτική εκτός έδρας ήττα με 6-1 από τα Λευκάδια Ημαθίας.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο.

· Α.Γ.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 3-0

· ΣΒΟΡΩΝΟΣ- Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ 0-1

· ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ- Α.Σ. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ 6-1

· ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 2-0

· ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 4-2

· ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ- ΝΑΟΥΣΑ 0-8

· ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-0

· ΓΑΛΑΤΙΝΗ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 2-1

· ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ- Α.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑ 4-1 




ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Αστραπή Μεσοποταμίας, καθώς οι ΄΄κιτρινόμαυροι’’ κατάφεραν να δραπετεύσουν με το εντυπωσιακό 3-5 από την έδρα της Κορησού στο επεισοδιακό και συγκλονιστικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής. Αξίζει να σημειωθεί πως η γηπεδούχος ομάδα φέρει σωρεία παραπόνων για τη διαιτησία κ. Στεφανίδη, ο οποίος απέβαλλε τρεις ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο όταν και το σκορ ήταν 3-2 ( από 0-2).


Αναλυτικά, τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:


· ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ 3- 2

· ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 1-2

· ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ- ΑΕ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ 1- 0

· ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ- Α.Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)

· ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ -ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΟΝΟΣ 1- 1

· ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 3- 5

· ΝΕΣΤΟΡΙΟ - ΡΕΠΟ


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ


1. ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 9

2. ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 6

3. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 6

4. ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ 6

5. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΟΝΟΣ 5

6. Α.Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ 3

7. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ 3

8. ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ 3

9. ΑΕ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ 3

10. ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ 3

11. ΝΕΣΤΟΡΙΟ 1

12. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1

13. ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ 0



Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


· ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΙΣΠΙΛΙΟΥ- ΚΑΛΟΧΩΡΙ 0- 4

· ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ- ΚΡΑΝΟΧΩΡΙ 3- 0

· ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ- ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 2- 1

· ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ- ΛΕΥΚΗ 1- 3

· ΧΙΟΝΑΤΟ- ΔΙΠΟΤΑΜΙΑ 1- 1

· ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 0- 2

· ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ - ΡΕΠΟ



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Σ 3 ΑΓΩΝΕΣ


1. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 9

2. ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ 6

3. ΛΕΥΚΗ 6

4. ΚΑΛΟΧΩΡΙ 6

5. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΙΣΠΙΛΙΟΥ 6

6. ΔΙΠΟΤΑΜΙΑ 4

7. ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 4

8. ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 3

9. ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 3

10. ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ 3

11. ΧΙΟΝΑΤΟ 1

12. ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ 1

13. ΚΡΑΝΟΧΩΡΙ 0