Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλικός αγώνας των παλαιμάχων του Α.Γ.Σ. Καστοριάς!



Διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010 οπως και κάθε χρόνο ο συγκινητικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων της Καστοριάς, με τις παλιές δόξες της ομάδας να επαναφέρουν στη μνήμη τους πολλές όμορφες στιγμές του ενδόξου παρελθόντος και του παλιού καλού καιρού. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω συνάντηση οφείλεται εν πολλοίς στον εκ Αμερικής ορμώμενο κ. Ηλιάδη Χαράλαμπο καθώς επίσης και στον κ. Νείρου Αναστάσιο,οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε να περατωθεί επιτυχώς η εντός φιλικού πλαισίου αναμέτρηση που έχει λάβει πλέον τις διαστάσεις και την αίγλη του ενός πολιτιστικού θεσμού.


Από τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν κατά το παρελθόν και τίμησαν δεόντως την φανέλα της θρυλικής Καστοριάς ξεχώρισαν δια της επιβλητικής παρουσίας τους οι Παύλου Αργύρης, Γιούπας Παντελεήμων, Τσαχουρίδης Γιάννης, Κόλλιας Λάκης, Σουμελίδης Αναστάσιος, Καλαπούτης Γιάννης , Ιντζίδης Θεόδωρος και Βαρτανίδης Γιώργος. Από την πλευρά της σύγχρονης Καστοριάς, το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Καστοριάς κ. Αχιλλέας Σταμούλήςκαι ο γενικός αρχηγός κ. Χρήστος Ασμακίδης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Με τις μαύρες εμφανίσεις: Αργύρης '' Αργυράκης'' Παύλου, Γιούπας Παντελεήμων, Σακάλης Σωτήρης, Ρίμος Γιάννης, Τσαχουρίδης Γιάννης,Δέδες Νίκος, Παυλής Παύλος, Ασμακίδης Χρήστος & Σταγκόλης Βαλάντης.

Με τις κόκκινες εμφανίσεις: Μάρκου Βασίλης, Ηλιάδης Χαράλαμπος, Κόλλιας Λάκης, Ιατρού Παναγιώτης, Σουμελίδης Αναστάσιος, Καλαπούτης Γιάννης, Βαρτανίδης Γιώργος, Μιχαήλ Τάκης, Ιντζίδης Θεόδωρος & Σταμούλης Αχιλλέας.

Για την ιστορία, νικήτρια ανακηρύχθηκε η πλευρά με τις μαύρες εμφανίσεις επικρατώντας των κόκκινων με το ευρύ 4-0. Τα τέρματα σημείωσαν κατά σειρά οι Δέδες, Σταγκόλης, Ασμακίδης και Τσαχουρίδης, με τον τελευταίο να ανακηρύσσεται σε μορφή της αναμέτρησης καθώς πέρα από το τέρμα που πέτυχε, υπήρξε ο δημιουργός και άλλων δύο τερμάτων.Κλείνοντας, απαραίτητη πριν αλλά και μετά τη διεξαγωγή του αγώνα ήταν η συμβολή του φυσιοθεραπευτή κ. Κόλλια, ενώ μελανό σημείο υπήρξε η ελάχιστη προσέλευση του κόσμου της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου