Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Σε φιλικό αγώνα: Απόλλων Καλαμαριάς- Α.Γ.Σ. Καστοριάς 3-2


Το καλό του πρόσωπο παρουσίασε για μια ακόμα φορά ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς μιας και οι ''γουναράδες'' παρά την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τον Απόλλων Καλαμαριάς δείχνουν πως βρίσκονται σε πολύ σωστό δρόμο στην προσπάθεια τους να παρουσιαστούν πανέτοιμοι τόσο στις υποχρεώσεις του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος όσο και στις απαιτήσεις του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Τα τέρματα για την ομάδα της Καστοριάς πέτυχαν οι Δημήτρης Σαββαίδης και Πέτρος Τσούκλης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το συγκρότημα του κ. Αντώνη Νικολαίδη παρουσίασε αρκετά σημάδια βελτίωσης σε μια αναμέτρηση που αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να δοκιμαστεί η αντίδραση των ποδοσφαιριστών στους απαιτητικούς εκτός έδρας αγώνες.

Ιδιαίτερης μνείας ,επίσης, χρήζει το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι είχαν υποδειγματική κυκλοφορία της μπάλας, πίεσαν αρκετά ψιλά τον αντίπαλο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης αναγκάζοντας τον Καρατζιοβαλή να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά του. Παράλληλα, το ανεπίσημο ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν οι Αντώνης Σίσκος και Κοσμάς Λιόντος αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, ενώ θέση βασικού πήρε και ο νεοαποκτηθείς Διονύσης Λίτσκας.

Από εκεί και πέρα, άπαντες στις τάξεις του Α.Γ.Σ. Καστοριάς επιθυμούν να ξεκινήσουν με το δεξί της επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση για την Β' νοκ αουτ φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς απέναντι στην Α.Ε. Γραμμοχωρίων. Όσον αφορά τον Απόλλωνα, οι ''Rossoneri'' θα ταξιδέψουν τις επόμενες μέρες στην Καστοριά προκειμένου να αντιμετωπίσουν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου τον Α.Σ. Πενταβρύσου σε μια φιλική αναμέτρηση που πρόκειται να έχει έντονο ποντιακό στοιχείο.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Καλαμαριάς ( Βασίλης Τραιανόπουλος) : Μπαντής (46 Καρατζιοβαλής), Σακκάς (46 Καραπατσακίδης), Ψευτογιώργος (65 Κανούλας), Λουιζίδης (77 Γεράκης), Σαλμάς (54 Βέντζιος), Ελευθεριάδης (57 Καλαϊτζίδης), Καραλιόπουλος (55 Παπαποστόλου), Haxhi (46 Μαλακόζης), Λεπτοκαρίδης (58 Σαπανίδης), Λευκαρίτης (70 Κέντης), Πλατάκης (37 Κανούλας)

Καστοριά( Αντώνης Νικολαίδης) : Σίσκος, Μπαϊρακτάρης, Τάντσης, Αναγνωστόπουλος, Λίτσκας, Σαββαΐδης, Τσαμτσάκης, Καλαφάτης, Αλεξανδρίδης, Τσούκλης, Παπαδόπουλος Δημήτρης

Ακόμη αγωνίσθηκαν οι: Μπάτζιος, Λιόντος, Ματζανας, Τρασιάς, Παρασκευαΐδης, Σίμος, Μπαμπανης, Στασινόπουλος Δημήτρης


Το φιλμ του αγώνα:

Στο 6ο λεπτό ο Λεπτοκαρίδης άνοιξε το σκορ του αγώνα με κεφαλιά (1-0).

Στο 19ο λεπτό ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να πετύχει άλλο ένα τέρμα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατάφερε να σώσει την εστία της ομάδας του.

Στο 26ο λεπτό ο Λευκαρίτης έκανε το 2-0.

Στο 28ο λεπτό η Καστοριά είχε δοκάρι.

Στο 35ο λεπτό ο Σαββαΐδης μείωσε για την Καστοριά (2-1).

Στο 73ο λεπτό ο Παπαποστόλου έκανε με σουτ το 3-1.

Στο 80ό λεπτό η Καστοριά έκανε με πέναλτι του Πέτρου Τσούκλη το τελικό 3-2.


*Oi συνθέσεις και το φιλμ του αγώνα προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου