Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Καστοριάς- Νίκη Αγκαθιάς.


Η απαιτούμενη κι άκρως απαραίτητη ηρεμία και γαλήνη ,που τόσο έλειψαν στην Καστοριά μετά την ήττα-σοκ από την Πεντάβρυσο, επανήλθαν τις προηγούμενες μέρες στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο, καθώς πέρα από το ρεπό της Τετάρτης η απόφαση της διοίκησης να δώσει ''ψήφο εμπιστοσύνης'' στον τεχνικό της ομάδας κ. Αντώνη Νικολαίδη λειτούργησε ευεργετικά και οδήγησε στην εξομάλυνση του όποιου έκρυθμου κλίματος.

Αξίζει να σημειωθεί ,μάλιστα, πως ο προπονητής του Α.Γ.Σ. Καστοριάς σε δηλώσεις που πραγματοποίησε χθες ( σ.σ. Παρασκευή) σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ζήτησε ουκ ολίγες φορές την συγγνώμη και την κατανόηση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, ενώ επεσήμανε πως οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά ,όυτως ώστε η Καστοριά να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα σε μια αναμέτρηση ,όπου η νίκη φαντάζει μονόδρομος. Είναι χαρακτηριστικό πως κατ' εξαίρεση του Σάκη Καρανάσιου ,ο οποίος υπέστη ένα χτύπημα την περασμένη Κυριακή, ο κ. Νικολαίδης έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αντιμετωπίζοντας σωρεία ευχάριστων πονοκεφάλων.

Όσον αφορά την αντίπαλο ομάδα, η Νίκη Αγκαθιάς δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μιας και ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς ,ωστόσο η εμφάνιση της άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή κ. Νίκο Παπανώτα.

Ο κ. Παπανώτας σχολιάζοντας το ματς της πρεμιέρας δήλωσε πως '' σύμφωνα με την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε δικαιούμασταν τη νίκη αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Εμείς αυτό που κοιτάμε πλέον είναι να κοιτάμε ξεχωριστά τη συνέχεια μας στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με την Καστοριά.''

''Η παρουσίας μιας ιστορικής ομάδας όπως η Καστοριά σίγουρα δίνει άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα και για αυτό πιστεύω πως οι παίκτες μου θα έχουν ένα παραπάνω κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.’’

Για τους φιλοξενούμενους, αμφίβολη από την Κυριακάτικη αναμέτρηση είναι η συμμετοχή του Γιάννη Βαλδήρ ( 28 ετών, αμυντικός) και του Στέλιου Διτσόλα ( 32 ετών, επιθετικός).

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο:

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ώρα έναρξης: 16.00

1.Α.Γ.Σ. Καστοριάς- Νίκη Αγκαθιάς

Διαιτητές: Κ. Μπούμπας, Λ. Διαμαντής, Α. Ράπτη (Ηπείρου)


2. Σβορώνος- Α.Ο Κάστωρ

Διαιτητές: Β. Βογιατζής, Χ. Τσαπλάκης, Β. Κιοσσές (Μακεδονίας)



3.Λευκάδια Ημαθίας- Α.Σ. Πενταβρύσου

Διαιτητές: Ι. Πουλάφης, Δ. Νατσιόπουλος, Σ. Διαμαντούλα (Μακεδονίας)


4. Εθνικός Βατερού- Εθνικός Κατερίνης

Διαιτητές: Α. Κορέστης, Κ. Αρχοντής, Β. Ματζάνας (Λάρισας)



5. Α.Ε. Αλεξάνδρειας- Πυρσός Γρεβενών

Διαιτητές: Μολιχιτούδης, Θ. Αιναλής, Μ. Λιάρός (Μακεδονίας)



6. Γαλατινή Κοζάνης- Μακεδονικός Φούφα

Διαιτητές:Α. Τζήλος, Α. Καρακώστας, Β. Μάνος (Λάρισας)


7. Άρης Λόφων- Νάουσα

Διαιτητές: Χ. Σαλεμίδης, Μ. Καρυπίδης, Μ. Χαραλαμπίδου (Πέλλας)


8. Σειρήνα Γρεβενών- Μακεδονικός Σιάτιστας

Διαιτητές: Ε. Γρανατσάς, Μ. Μανάσης, Β. Παπανικολάου (Τρικάλων)



9. Βατανιακός- Όλυμπος Λεπτοκαρυάς

Διαιτητές: Κ. Μηλιάδης, Η. Παπαδόπουλος, Β. Πάτσιας (Μακεδονίας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου