Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Σαρωτική εμφάνιση του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, που πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το εμφαντικό 7-0 !


Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς στην επόμενη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, καθώς οι ''γουναράδες'' επικράτησαν με το εμφαντικό 7-ο επί της Α.Ε. Γραμμοχωρίων. Παρά το γεγονός πως η αναμέτρηση δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, η ομάδα της Καστοριάς επιβεβαίωσε με απόλυτο τρόπο εντός αγωνιστικού χώρου τον χαρακτηρισμό του φαβορί, ενώ ο τεχνικός της ομάδας κ. Αντώνης Νικολαίδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα μιας και χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς αλλά πολυτάλαντους ποδοσφαιριστές προστατεύοντας τα ''πρωτοκλασάτα'' ονόματα της ομάδας ενόψει πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Γ.Σ. Καστοριάς: Παρασκευαΐδης, Παναγιωτίδης,Μπαϊρακτάρης, Αναγνωστόπουλος, Γκούρλιας,Μπαμπάνης, Μαντζάνας( 49' Σίμος), Τσαμτσάκης, Στασινόπουλος Δ.( 53΄Τράσιας), Αλεξανδρίδης Ε., Μπάτζιος( 57' Τομόπουλος Θ.)

Την αποστολή συμπληρώνουν οι : Παπαδόπουλος Χ., Καρανάσιος, Ντίσιος και Σαββαΐδης.

Α.Ε. Γραμμοχωρίων: Simoni, Ζησόπουλος, Τζιώτζης, Παπαδάμου Νίκος( 48' Παναγιώτου), Αχμέταλι, Μακρίδης, Μήλιος( 56' Παπαδάμου Χρήστος), Γαλάτης, Ντούρας, Ρέββας,Καμπερογιάννης( 56' Τζιώτζης)

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ντίνας, Κωνσταντινίδης.


Το φιλμ του αγώνα:

Αποφασιστηκά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 7', όταν ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος με ολύμπια ψυχραιμία εκτέλεσε εύστομα το πέναλτι που κέρδισε ο Αργύρης Μπάτζιος. Στη συνέχεια, το σουτ του Στάθη Αλεξανδρίδη στο 17' καθώς και η κεφαλιά του Δημήτρη Στασινόπουλου στο 18' κατέληξαν λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του πρώτου απέκρουσε με γροθιές ο Simoni.

Λίγο αργότερα, οι ''γουναράδες'' διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν έπειτα από άριστο συνδυασμό των Στασινόπουλου και Αλεξανδρίδη ο Μπάτζιος πλάσαρε υποδειγματικά τον SImoni στο 28', ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αναγνωστόπουλος με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-0. Απτόητη η Καστοριά έκανε τέσσερα τα τέρματα της όταν ο Αργύρης Μπάτζιος ''χόρεψε'' την άμυνα τον φιλοξενουμένων και με δεύτερη προσπάθεια πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 40'.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ήταν η σειρά του Γιώργου Μαντζάνα με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικού να επιχειρεί αριστουργηματικό πλασέ μέσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να σημειώνει το 5-0, σκορ με το οποίο οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Καστοριά παρέμεινε το ίδιο ζωντανή και δημιουργική στο χώρο της επίθεσης.Στο 56' ο Αλεξανδρίδης εκμεταλλέυτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασσίστ του Τσαμτσάκη πετυχαίνοντας το έκτο γκολ της ομάδας του και δεύτερο προσωπικό. Τρία λεπτά αργότερα, μακρινό σουτ του Τσαμτσάκη απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων , ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Σίμου στο 65'.

Η δικαίωση του Γιώργου Τσαμτσάκη για την προηγούμενη χαμένη ευκαιρία ήρθε στο 75' όταν ο εκρηκτικός επιθετικός κινήθηκε από τα δεξιά και μ' αριστοτεχνικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 7-0. Δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Άψογη ήταν η διαιτησία του κ. Φωτιάδη και των βοηθών κ.κ. Στυλιάδη και Γκλαβίνα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Ρέββας εξαιτίας ενός σκληρού χτυπήματος στον Γιώργο Μπαμπάνη, ο οποίος παρά τις έντονες ανησυχίες κατόρθωσε να επανέλθει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στο παιχνίδι αποτελώντας δείγμα μαχητικότητας και αγωνιστικότητας.Την αναμέτρηση παρακολούθησαν λιγοστοί ηρωικοί φίλαθλοι εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης καθ' ολη τη διάρκεια της ημέρας και του αγώνα.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Kastoria-FC News: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου