Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Τις πταίει...;


Κατώτερη των προσδοκιών παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα η ομάδα της Καστοριάς στο γήπεδο της Πενταβρύσου, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0 από την τοπική ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κατά την γνώμη μας, πολλά απ’ όσα διαδραματίστηκαν στη σημερινή αναμέτρηση δεν χωρούν στον ανρώπινο νου και δεν βρίσκουν εξήγησης. Παρ’ όλα αυτά, δίνουμε την ευκαιρία στους καθ’ ύλιν αρμοδίους να προβούν στην αναγκαία αυτοκριτική και να διορθώσουν τα όποια κακώς κείμενα ,ούτως ώστε να αποκαταστήσουν την τάξη των πραγμάτων στην επόμενη ,ζωτικής σημασίας πλέον, εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Αγκαθιάς…

Το φύλλο του αγώνα:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 1η αγωνιστική

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ώρα έναρξης: 16.00 Γήπεδο:Πενταβρύσου

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Σ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

2

ΜΗΝΟΣ Θ.

2

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

3

ΜΠΟΡΟΖΗΣ Α.

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

4

ΛΑΔΑΣ Γ.

4

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Χ.

5

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Κ.

5

ΛΙΤΣΚΑΣ Δ.

6

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ Κ.

6

ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ Δ.

7

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Θ.

7

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.

8

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ Λ.

8

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.

9

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Γ.

9

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

10

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Ι.

10

ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π.

11

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.

11

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ Μ.-->ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Ι. 90’

12

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

13

ΠΑΥΛΟΥ Α.

13

ΦΛΙΝΔΡΗΣ Ν. à ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

39’

14

ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ Γ.

-->ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. 75’

14

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.-à ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α. 56’

15

ΔΕΛΛΙΟΣ Ι.

15

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.

16

ΤΖΕΛΛΙΔΗΣ Ν.

16

ΛΙΟΝΤΟΣ Κ.

17

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Φ.--> ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Θ. 60’

17

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ. à ΛΙΤΣΚΑΣ Δ. 68’

18

ΤΖΙΒΑΡΑΣ Δ.

18

ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α.

Προπονητής: Τσαγγόπουλος Γιώργος

Προπονητής: Νικολαίδης Αντώνης

Σκόρερς:Νικολάου 58’ Κίτρινες: Σαββαϊδης 26’, Καλαφάτης 33’,Λαδάς 42’, Νικολάου 58’, Βασιλειάδης 71’, Μήνος 72’

Διαιτητής:Τσιάκας Σ. Βοηθοί: Αθανασίου Ε., Κιαππές Μ.

Το φιλμ του αγώνα:

Πιο δραστήριοι και ορεξάτοι οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης χωρίς όμως κανένα ουσιώδες αποτέλεσμα. Στο 5’ η προσπάθεια του Καρανάσιου δεν απέδωσε καρπούς, ενώ ένα λεπτό αργότερα πλάγιο σουτ του Μπορόζη μπλόκαρε ο Σίσκος. Στο 22’ απευθείας χτύπημα φάουλ του Πέτρου Τσούκλη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το μακρινό συρτό σουτ του Τζιώτζη στο 25’. Στο 41’ ο Τσούκλης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο σε κλασσικό τετ α τετ στέλνοντας τη μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Στο 42 φάνηκε να βρίσκει ανταπόκριση η πίεση της Καστοριάς όταν ο Λίτσκας ανετράπη από τον Λαδά μέσα στη μεγάλη περιοχή. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Πέτρος Τσούκλης στέλνοντας την μπάλα ψιλά πάνω από τα δοκάρια.

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, έξυπνο χτύπημα φάουλ του Μίμη Παπαδόπουλου απέφερε ένα κόρνερ για την ομάδα της Καστοριάς. Τρια λεπτά αργότερα χτύπημα φάουλ του Ιωσηφίδη κατέληξε στην αγκαλιά του Σίσκου. Στο 56’ η Καστοριά ατύχησε και πάλι καθώς η κεφαλιά του Παναγιωτίδη έπειτα από σέντρα του Τζιώτζη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου, ενώ είχε προηγηθεί στο 52’ υποδειγματική αντεπίθεση αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Σίσκο.

Η ψυχρολουσία για την ομάδα της Καστοριάς ήρθε στο 56 όταν ο Νικολάου εκμεταλλέυτηκε το λάθος των αμυντικών, έκανε μια εκπληκτική επέλαση και πλάσαρε υποδειγματικά τον Σίσκο ανοίγωντας το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα, σουτ του Γιάννη Γρηγοριάδη μπλόκαρε ο Σίσκος, ενώ το χτύπημα φάουλ του Ιωσηφίδη κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Στα τελευταία 20 λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν την φλύαρη και ανούσια υπεροχή χωρίς να μπορέσουν να αξιοποιήσουν κάποια από τις ευκαιρίες. Στο 69’ η κεφαλιά του Μίμη Παπαδόπουλου έπειτα από σέντρα του Τζιώτζη κατέληξε άουτ, ενώ στην επαναφορά ο Γιάννης Γρηγοριάδης εκμεταλλέυτηκε την αδράνεια της αμυντικής γραμμής της Καστοριάς αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Έξι λεπτά πριν από τη λήξη ο William Αντωνιάδης έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το δείκτη του σκορ όταν βγήκε σε τετ α τετ αλλά το πλασέ του χτύπησε στο χέρι του Σίσκου και στο αριστερό κάθετο δοκάρι καταλήγωντας σε κόρνερ.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Τσιάκα Σ. και των βοηθών του κ.κ. Αθανασίου και Κιαππέ, άπαντες του συνδέσμου Θεσπρωτίας. Την αναμέτρηση παρακουλήθησαν αρκετές εκατοντάδες φίλαθλοι της Πενταβρύσου, ενώ αισθητή έγινε και η παρουσία των πιστών φιλάθλων της Καστοριάς.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Kastoria- FC News: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου