Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Απολογισμός για τα δρώμενα στον Α.Γ.Σ. Καστοριάς μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας ! ( Σάββατο 31/07/2010)


Πριν λίγες ώρες συμπληρώθηκε μια βδομάδα ακριβώς από την ημέρα που οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά ώστε να παραλάβουν τον αθλητικό εξοπλισμό, ενώ αισίως τείνουμε να φτάσουμε και στη συμπλήρωση της πρώτης εβδομάδας προπονήσεων. Είναι πέρα για πέρα φυσικό πως από τις πρώτες αναγνωριστικές και για χάριν του λεγόμενου ''ξεμουδιασματος'' προπονήσεις δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Παρ' όλα αυτά, κρίνεται φρόνιμο αλλά και ωφέλιμο να βάλουμε στη ζυγαριά όλα όσα έχουν συμβεί τις πρώτε αυτές μέρες στην προετοιμασία των ''γουναράδων'', ούτως ώστε να αποκτήσει η φίλαθλη κοινή γνώμη τις πρώτες της εντυπώσεις.

Τα θετικά:

1.Το καλό κλίμα που επικρατεί τόσο στις τάξεις των διοικούντων όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
2.Η επιτακτική ισότητα, ο αλτρουισμός και η απαραίτητη για την επιτυχία συνεργασία μακριά από κάθε εγωισμό αντισταθμίζουν τις πρώτες αποχωρήσεις από την ομάδα μας.Θετικά κρίνεται και η σωστή διαχείριση των συμβολαίων και των αμοιβών του ποδοσφαιρικού τμήματος, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος.
3. Η πληρότητα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.Πλουραλισμός επιλογών επικρατεί σ' όλες ανεξαιρέτως τις θέσεις με τον τεχνικό της ομάδας κ. Αντώνη Νικολαίδη να αντιμετωπίζει σωρεία ''ευχάριστων'' πονοκεφάλων
4.Η ομοιογένεια των ποδοσφαιριστών. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών έχει στελεχώσει και παλαιότερα είτε την ανδρική είτε την β' ομάδα της Καστοριάς μ' αποτέλεσμα να μην απαιτείται το επιπλέον διάστημα της προσαρμογής.
5.Η αξιοζήλευτη εμπειρία αρκετών ποδοσφαιριστών. Σπάνιες παραστάσεις απο μεγαλύτερες κατηγορίες φέρουν ορισμένοι ποδοφαιριστές, όπως επί παραδείγματι οι Νίκος Καλαφάτης, Νίκος Τζιώτζης, Μίμης Παπαδόπουλος, Νίκος Φλίνδρης, Βασίλης Δημητριάδης,Πέτρος Τσούκλης κ.α.
6. ''Τρίβει'' τα μάτια του το τεχνικό επιτελείο με το πληθωρικό ταλέντο και το ποδοσφαιρικό θράσσος ορισμένων νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας.
7. Η εξαιρετική επιλογή στο τεχνικό επιτελείο. ο τεχνικός της ομάδας κ. Αντώνης Νικολαίδης είναι από τους λίγους, αν όχι ο μοναδικός, στο νομό Καστοριάς που φέρει το δίπλωμα UEFA B' ενώ και οι συνεργάτες του κ.κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας,Δημήτρης Πετσώνης και Χρήστος Ασμακίδης είναι άτομα κύρους και άξια σεβασμού τόσο ως προσωπικότητες όσο και ως επαγγελματίες.
8. Η ζέση και ο ενθουσιασμός των νέων διοικούντων το σύλλογο. Πρόκειται για ανθρώπους με πείρα και γνώσεις για το ποδόσφαιρο που έψαχναν από καιρό τη μεγάλη ευκαιρία για να αναλάβουν μια ιστορική ομάδα. Η θρυλική ΚΑΣΤΟΡΙΑ έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα,ικανότητες και αποφασιστηκότητα ώστε να επαναφέρουν το σύλλογο στη φυσική του θέση, κάτι το οποίο φαίνεται πως έχει βρει και με το παραπάνω το σωματείο!
9. Η νέα εποχή και στο επικοινωνιακό κομμάτι. Από σήμερα, Σάββατο, βρίσκεται on the internet η νέα επίσημη ιστοσελίδα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς με πρώτα στοιχεία να είναι θετικά.
10. Η αναμενόμενη αφύπνιση του λαού της Καστοριάς. Η αγανάκτηση και η οργή εξαιτίας των περσινών δυσάρεστων γεγονότων αναμένεται να μετατραπεί σε αθεράπευτη αγάπη και λατρεία για τα ''καναρίνια''!

Τα αρνητικά:


1. Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων για συνέχεια στις αποχωρήσεις που ήδη ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα ο Γιώργος Αργυρός.
2. Ως απώλεια μπορεί να κριθεί η απόκτηση από γειτονικά σωματεία ποδοσφαιριστών με εμπειρία και γνώση της κατηγορίας για τους οποίους ενδιαφέρον έδειξε και η ομάδα μας.
3. Η καθυστερημένη ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου για τα τεκταινόμενα της ομάδας, εξαιτίας της έλλειψης επίσημης ιστοσελίδας μέχρι και την Παρασκευή 30/07/2010.
4. Ο υπέρ το δέον αριθμός των ποδοσφαιριστών που συνιστούν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ειδικά μάλιστα τη στιγμή που για ορισμένους αμφισβητείται κατά πόσο είναι σε θέση να αντέξουν το βάρος και το κύρος της φανέλας.
5. Οι ''ηλεκτρονικοί πόλεμοι'', οι διαξιφισμοί και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις μόνο το καλό της ομάδας δεν εξυπηρέτησαν.
6.''Σφιγμένος'' παρουσιάζεται ακόμη ο κόσμος της ομάδας όπως φαίνεται και από τις μέχρι τώρα πωλήσεις των εισητηρίων διαρκείας. Αυτό βέβαια αναμένεται να ανατραπεί με το πέρας της προετοιμασίας, τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων και την εγγύτητα των επίσημων αγώνων δεδομένης της κρισιμότητας και των δυσκολιών της εποχής...

Αν μη τι άλλο, λοιπόν, το πρόσιμο που προκύπτει από τον παραπάνω απολογισμό είναι θετικό ,γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία άπαντες ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που είμαστε υπέρμαχοι του ρητού πως ''η αρχή είναι το ήμισυ του παντός''. Ξεχωρίζουμε από όλα όσα προαναφέρθηκαν τη δημιουργία της νέας επίσημης ιστοσελίδας του Α.Γ.Σ. Καστοριάς με domain name www.kastoria-fc.gr , για την οποία ευχόμαστε να συνεχίσει το αξιόλογο έργο της μέχρι πρότινος επίσημης ιστοσελίδας ,ούτως ώστε η δική μας παρουσιά να περιοριστεί στην ''κριτική της εξέδρας'' και στην οργάνωση των θεμάτων που αφορούν το φίλαθλο κόσμο της πόλης...!

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Επί του πιεστηρίου, τα τελευταία νέα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς. ( Πέμπτη 29/07/2010)


1. Μεταγραφικό ναυάγιο είχαμε με τους Φίλιππο Βασιλειάδη και Κωνσταντίνο Σαλονικίδη που συμφώνησαν εν τέλει να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Α.Σ. Πενταβρύσου.
2. Πασιφανές το πρόβλημα στην αριστερή πλευρά της ομάδας. ''Αλχημείες'' του τεχνικού Αντώνη Νικολαίδη στις δυό θέσεις της αριστερής πτέρυγας εως ότου αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Θάνου Μπορόζη.
3. Πρώτο φιλικό του Α.Γ.Σ. Καστοριάς την Πέμπτη 12 του Αυγούστου με τον Α.Σ Μετεώρων.
4. Αναμονή στις τάξεις του συλλόγου για την απάντηση κι άλλων ομάδων στις προτάσεις για διεξαγωγή φιλικών αγώνων, μεταξώ των οποίων δεν αποκλείεται να είναι και ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης!
5.Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα από την προετοιμασία της ομάδας. Κανονικά συμμετέχει και ο αρχηγός Νίκος Καλαφάτης ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση στις αρχές της εβδομάδας.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ειδήσεις σε τίτλους. Ενημερωτικό δελτίο: Τρίτη 27 Ιουλίου 2010.


1.Από την αρχή στα δύσκολα. Υπό καταρακτώδη βροχή η πρώτη προπόνηση της ομάδας χθες, Δευτέρα 26 Ιουλίου, στο γήπεδο της Ποριάς παρουσία του τεχνικού τιμ και ορισμένων διοικούντων.
2. Παρελθόν για την Καστοριά ο Γιώργος Αργυρός που ζήτησε να αποχωρήσει και συμφώνησε με τον Κάστορα έπειτα από την παρότρυνση του νέου προπονητή των ''βυσσινί'' Θόδωρου Βόλτση.
3. Δικαιολογημένα απόντες από την πρώτη προπόνηση οι Παναγιωτίδης, Φλίνδρης και Αντωνιάδης.
4. Τα πρώτα σχέδια θέτει επί τάπητος ο τεχνικός της ομάδας κ. Νικολαίδης. Μετά τα πρώτα φιλικά θα καθορισθεί το ποιοι ποδοσφαιριστές θα στελεχώσουν την Καστοριά Β στην Α Κατηγορία της ΕΠΣ Καστοριάς.
5. Συμπαγής άμυνα, επιμονή στις στημένες φάσεις, δουλεμένοι στην προπόνηση αυτοματισμοί και πλουραλισμό στην επίθεση ζήτησε ο προπονητής της ομάδας!
6. Δεν κοπάσε ακόμα ο μεταγραφικός οργασμός! Yποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι:Λίτσκας, Μήνος, Σαλονικίδης, Δημητριάδης και Σαρμαδάκης χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.
7. Προσεχώς, νέα επίσημη ιστοσελίδα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς με το domain www.kastoria-fc.gr !

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Μεταγραφή Σαββαίδη.

Νέα μεταγραφή: Δημήτρης Σαββαίδης(17 ετών μέσος, ανανέωσε από ΠΑΕ Καστοριά).

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Νέα μεταγραφική επιτυχία για τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς.Προβάρει τα ερυθροκίτρινα ο Νίκος Φλίνδρης!


Ομάδα ανώτερων κατηγοριών θυμίζει ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς η νέα διοίκηση της ομάδας παρά τις δυσκολίες των καιρών κατάφερε πριν από λίγα λεπτά να εξασφαλίσει την υπογραφή ενός ακόμα πολυτάλαντου αλλά και με μείζονος σημασίας παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαιριστή. Ο λόγος γίνεται για τον ευρέως γνωστό στους Καστοριανούς φιλάθλους Νίκο Φλίνδρη που μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με τους διοικούντες συμφώνησε σ' όλα και είναι έτοιμος να συμβάλλει με την παρουσία στην επίτευξη των στόχων της ομάδας!

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, γεννηθείς στις 15/04/1989 στους Μανιάκους Καστοριάς, μιας και τα δύο τελευταία χρόνια διακρίθηκε με τα χρώματα της ομάδας μας ως αμυντικό χαφ με 15 συνολικά εμφανίσεις σ' επίσημους αγώνες. Τα αθλητικά προσόντα του ποδοσφαιριστή είναι πλούσια, με ύψος 1,76 και βάρος 76 kg, ενώ η μαχητικότητα και η δυναμικότητα του ποδοσφαιριστή θα προσδώσει ακόμα ένα στοιχείο που χρειαζόταν η ομάδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αξίζει , επίσης, να σημειωθεί πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής πέρα από τη διετή παρουσία του με τα ερυθροκίτρινα της Καστοριάς, έχει φορέσει στο παρελθόν για ένα έτος τα χρώματα του Πανσερραικού στη Β Εθνική ,ενώ εντυπωσίασε με την παρουσία του στη Φλάτσατα Οινόης με την οποία αγωνίστηκε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Δίχως αμφιβολία η προσθήκη του Νίκου Φλίνδρη προσδίδει ακόμα περισσότερα στοιχεία ποιότητας και μαχητικότητας ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το ήδη υψηλό επίπεδο του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, λόγος για τον οποίο οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στους διοικούντες που κατόρθωσαν εν τέλει να κρατήσουν τον πολυτάλαντο ποδοσφαιριστή στην Καστοριά παρά τις προτάσεις που είχε από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών!

Τέλος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πέρα από το Νίκο Φλίνδρη στην ομάδα της Καστοριάς θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά ο Αθανάσιος Καρανάσιος( 19 ετών, αμυντικός ο οποίος αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Καστοριά) και ο Γιώργος Μπαμπάνης που αποκτήθηκε από τον Κεραυνό Χιλιοδένδρου.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωση για το θέμα του Θεοφάνη Μήνου.

Επειδή ένα από τα προσόντα της ενημέρωσης είναι το θάρρος να αναγνωρίζεις τα λάθη πέρα από τις δημοσιογραφικές επιτυχίες, το Kastoria- FC News σας ανακοινώνει πως η μεταγραφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Θεοφάνη Μήνου στον Α.Σ. Πενταβρύσου υπήρξε προιόν φημολογίας και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Ζητούμε τόσο από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και από το αναγνωστικό κοινό τη συγγνώμη και την επιείκια τους, μιας και στην προσπάθεια μας να ενημερώσουμε με κάθε δυνατή λεπτομέρεια τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας είναι πέρα για πέρα φυσιολογικό να πέφτουμε ορισμένες φορές θύματα παραπληροφόρησης. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως το ιστολόγιο μας είναι δημιουργία των φιλάθλων κι όχι τεχνοκρατών της ενημέρωσης.

Μετά τιμής,

Το επιτελείο του Kastoria-FC News.

Μεταγραφικό ''μπαμ'' με τον Πέτρο Τσούκλη ετοιμάζει ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς !



Bόμβα μεγατόνων ετοιμάζει ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς μιας και οι διοικούντες το σύλλογο εξακολουθώντας να ενισχύουν ακατάπαυστα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον πολύπειρο και ευρέως γνωστό στο Καστοριανό κοινό Πέτρο Τσούκλη! Ο γεννηθείς στις 26-12-1975 αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός με σπάνια εμπειρία και άριστη τεχνική έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με πλήρη επιτυχία με τα χρώματα του Παναργειακού Άργους Ορεστικού, της Καστοριάς, του Ατσαλένιου, της Δόξας Δράμας, του Λήλαντος Βασιλικών, του Ναυπακτιακού, του Μακεδονικό, του ΑΟ Τρίκαλα ενώ πέρσι αγωνιστηκε με τον Α.Ο. Καρδίτσας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα αποτελώντας μια από τις πολυτιμότερες μονάδες της θεσσαλικής ομάδας!

Εφόσον επαληθευτούν τα σενάρια που θέλουν τον Πέτρο Τσούκλη να έχει συμφωνήσει σ' όλα με τους διοικούντες, ο καστοριανής καταγωγής ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την μεσαία γραμμή του Α.Γ.Σ Καστοριάς, καθώς έχει αποκομίσει πολλές εμπειρίες από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και η παρουσία του δίχως αμφιβολία θα ανεβάσει ακόμα πιο πολύ το επίπεδο του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Α.Γ.Σ. Καστοριάς. Ο λόγος γίνεται για τον Δημήτρη Τομόπουλο που μετεγράφη από τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου και αναμένεται να στελεχώσει μαζί με τους υπόλοιπους νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστές την β' ομάδα που ετοιμάζουν οι διουκούντες και αναμένεται να αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καστοριάς.

Τέλος, ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες στις οποίες θα διεξάγονται οι εγγραφές για τις ακαδημίες του Α.Γ.Σ. Καστοριάς. Συγκεκριμένα, οι γονείς του νομού Καστοριάς παιδιών ηλικίας από 5 έως 13 ετών μπορούν να προβούν στις εγγραφές για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου από την Παρασκευή 23 Ιουλίου καθημερινά ,εκτός Σαββατοκύριακου , τις ώρες 19:00 με 21:00 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Ποριάς.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

''Καρέ'' μεταγραφών στον Α.Γ.Σ. Καστοριάς. Μετά τους Μπορόζη και Θεοδωρίδη άλλοι 4 ποδοσφαιριστές προβάρουν τα ερυθροκίτρινα!


Δεν έχει προηγούμενο η κινητικότητα που παρατηρείται στα μεταγραφικά ζητήματα του Α.Γ.Σ Καστοριάς, μιας και μετά τους Αθανάσιο Μπορόζη και τον Αλέξανδρο Θεοδωρίδη οι οποίοι συμφώνησαν το πρωί της Δευτέρα 19 του Ιούλη ,όπως πρώτο σας μετέδωσε το Kastoria- FC News, άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές προστέθηκαν λίγες ώρες πριν στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου!

Πιο συγκεκριμένα, με πρώτο μέλημα την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του τερματοφύλακα οι διοικούντες προέβησαν σε δυο μείζονος σημασίας προσθήκες. Ο λόγος γίνεται για τους Βασίλη Δημητριάδη, 30 ετών τερματοφύλακα από τον Κρόνο και μ' εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες στο παρελθόν, και τον ταλαντούχο τερματοφύλακα του Γράμμου Μαυροχωρίου Κωνσταντίνο Τζίντζηρα για τον οποίο εμπεριστατωμένη άποψη έχει τόσο ο τεχνικός της ομάδας κ. Νικολαίδης όσο και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Πετσώνης.

Παράλληλα, στο έμψυχο δυναμικό του Α.Γ.Σ. Καστοριάς ανήκουν οι αδερφοί Στάθης Αλεξανδρίδης, 23 ετών επιθετικός από την Φλάτσατα Οινόης, και Αλέξανδρος Αλεξανδρίδης, 18 ετών από την Φλάτσατα Οινόης και με εντυπωσιακή παρουσία στο σχολικό πρωτάθλημα όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με το λύκειο της Μεσοποταμίας!

Στην αντίπερα όχθη, παρελθόν οριστικά αποτελούν οι Γιώργος Αποστόλου ( για προσωπικούς λόγους), Φάνης Μήνος ενώ δύσκολα θα συνεχίσει ο Δημήτρης Σαββαίδης. Από εκεί και πέρα διοικούντες και μη έχουν τεθεί επί ποδός προκειμένου να πείσουν τους Νίκο Φλίνδρη, Διονύση Λίτσκα και Χρήστο Παναγιωτίδη να φορέσουν τα ερυθροκίτρινα της Καστοριάς με τις πιθανότητες να ενισχύονται όσο περνούν οι μέρες και εντείνονται οι προσπάθειες.

Αποτελεί πλέον αναμφισβήτητο γεγονός πως η νέα διοίκηση που ανέλαβε λίγους μήνες πριν να φέρει εις πέρας ένα έργο που ομολογουμένως φαντάζει άθλος αποδεικνύεται ,τουλάχιστον, αξιόπιστη και ικανή να επαναφέρει τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς στη φυσική του θέση. Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης πλέον πέφτει στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές που οφείλουν να καταβάλουν το 100% των δυνάμεων τους από την ερχόμενη εβδομάδα με την έναρξη της προετοιμασίας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα συμπαγές και δυσχερώς καταβλητέο σύνολο ενόψει του νέου πρωταθλήματος!

Με Μπορόζη και Θεοδωρίδη βάζει πλώρη για την Γ Εθνική ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς !


Απτόητοι συνεχίζουν την προσπάθεια τους για την ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας οι διοικούντες τον Α.Γ.Σ Καστοριάς προκειμένου η ''ερυθροκίτρινη στρατιά'' να παρουσιαστεί πανέτοιμη και πλήρης σ' όλες τις γραμμές στο νέο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Προς εκπλήρωση του σκοπού αυτού, η διοίκηση της ομάδας μετά την μεγάλη επιτυχία της με τον Νίκο Καλαφάτη ήρθε σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου, σε συμφωνία με δύο ακόμα αξιόλογους ποδοσφαιριστές που θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ήδη υπάρχον ρόστερ και θα λύσουν σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του τεχνικού της ομάδας, κ. Νικολαίδη.

Ο λόγος γίνεται για τους Θάνο Μπορόζη από την ΑΟ Ακρίτας και Θεοδωρίδη από τον Α.Σ. Πενταβρύσου, ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο περσινό πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς.Ο πρώτος έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλες τις θέσεις της αριστεράς γραμμής και να προσφέρει λύσεις σε θέσεις όπου ''πονάει'' η ομάδα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τους ''γουναράδες'' και πριν δύο χρόνια, αλλά τελικά αγωνίστηκε επιτυχώς με τα χρώματα του Παναργειακού στη Δ Εθνική. Όσον αφορά το δεύτερο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με πολλά αθλητικά προσόντα και με αρχοντικό στυλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μιας και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας που είχε την περασμένη περίοδο ο ΑΣ Πενταβρύσου!

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Διονύση Λίτσκα λόγω υπερβολικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, ενώ αναμένεται με αγωνία η απάντηση του Νίκου Φλίνδρη. Άπαντες στις τάξεις του Α.Γ.Σ Καστοριάς περιμένουν την εξέλιξη στην υπόθεση του Χρήστου Παναγιωτίδη, με τον ταλαντούχο αμυντικό να είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην Καστοριά εφόσον δεν βρει κάτι αξιόλογο σε μεγαλύτερες κατηγορίες, ενώ ελεύθεροι έμειναν οι Γιώργος Αποστόλου(για προσωπικούς λόγους) .

Εν τω μεταξεί, νέος γενικός αρχηγός του Α.Γ.Σ. Καστοριάς στην Θέση του παραιτηθέντος κ. Χαρίση ανέλαβε ο κ. Χρήστος Ασμακίδης, ενώ ανακοινώθηκαν και τα ονόματα του Φροντιστή αλλά και των προπονητών των ακαδημιών της ομάδας.Φροντιστής ανέλαβε ο κ. Λίτσκας Μιχάλης και οι δύο προπονητές των ακαδημιών είναι ο Αναγνωστόπουλος Βασίλης και Γκιάτας Κωνσταντίνος.

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Η σημαία στον ιστό της. Επέστρεψε και ηγείται του Α.Γ.Σ. Καστοριάς ο Νίκος Καλαφάτης!


Ο Νίκος Καλαφάτης επέστρεψε στην Καστοριά. Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στα "πάτρια εδάφη", μετά από ένα... διάλειμμα για ένα ποδοσφαιρικό εξάμηνο στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο φυσικός αρχηγός της Καστοριάς απάντησε θετικά στην πρόταση που του έκανε η διοίκηση της Καστοριάς, απορρίπτοντας προτάσεις από ομάδες Γ΄ Εθνικής.

"Μέτρησε το συναίσθημα" ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Καλαφάτη. "Απάντησα θετικά στην πρόταση της Καστοριάς κι έρχομαι κι εγώ να συμβάλλω με τον τρόπο μου στην νέα αρχή της ομάδας. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο" δήλωσε ο Καλαφάτης στις πρώτες του δηλώσεις.

Το νέο της συμφωνίας με τον Καλαφάτη διαδόθηκε πολύ γρήγορα αργά χθες το βράδυ στα ποδοσφαιρικά στέκια της Καστοριάς και σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους της ακριτικής ομάδας, μια και η αξία του ποδοσφαιριστή είναι γνωστή και η εμπειρία του μεγάλη. Η διοίκηση του κ. Σταμούλη παίρνει δικαιολογημένα τα εύσημα αυτή τη φορά. Αξίζουν πραγματικά θερμά συγχαρητήρια στην διοίκηση της Καστοριάς και ειδικά στον πρόεδρο Αχιλλέα Σταμούλη, μια και κατόρθωσε μετά από πολυήμερες προσπάθειες και διαπραγματεύσεις να φέρει τον Καλαφάτη και πάλι στην Καστοριά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Καστοριάς έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις στους Διονύση Λίτσκα και Νίκο Φλίνδρη και περιμένει και από τους δύο, εντός των προσεχών ημερών, την απάντηση τους.

Νέος γενικός αρχηγός του Α.Γ.Σ. Καστοριάς στην Θέση του παραιτηθέντος κ. Χαρίση ανέλαβε ο κ. Χρήστος Ασμακίδης.Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα ονόματα του Φροντιστή αλλά και των προπονητών των ακαδημιών της ομάδας.Φροντιστής ανέλαβε ο κ. Λίτσκας Μιχάλης και οι δύο προπονητές των ακαδημιών είναι ο Αναγνωστόπουλος Βασίλης και Γκιάτας Κωνσταντίνος.

Πηγή: www.kastoria-fc.com


*Αναλυτικά το βιογραφικό του Νίκου Καλαφάτη:


2001-2002 Γράμμος Μαυροχωρίου
2002-2003 ΠΑΕ Καστοριά 27/ 1
2003-2004 ΠΑΕ Καστοριά 29/0
2004-2005ΠΑΕ Καστοριά 7/1
2005-2006(α) ΠΑΕ Καστοριά 8 0
2005-2006(β) ΠΣ ΠΑΕ Καλαμάτα 12/0
2006-2007 ΑΕ Γιάννενα 15/0
2007-2008 ΑΟ Αιολικός 29/0
2008-2009 Πανκορινθιακός ΑΣ Κόρινθος 27/2
2009-2010(α) ΠΑΕ Καστοριά 10/1
2009-2010(β) Αναγέννηση Γιαννιτσών

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Eνισχύθηκε με Αντωνιάδη, Λαδά και Ματλή ο Α.Γ.Σ Καστοριάς !


Μεταγραφών συνέχεια υπήρξε σήμερα, Πέμπτη 15 Ιουλίου, στις τάξεις του Α.Γ.Σ Καστοριάς μιας και η διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τον Αχιλλέα Σταμούλη ήρθε σε συμφωνία με τρεις ακόμη ποδοσφαριστές! Πρόκειται για τους William Αντωνιάδη( 25 ετών επιθετικός), Γιώργο Λαδά( 20 ετών αμυντικός)και Ευάγγελο Ματλή( επιθετικός).

Τις περισσότερες συζητήσεις έχει προκαλέσει η προσθήκη του William Αντωνιάδη μιας και ο νεαρός επιθετικός που έκανε τα πρώτα του βήματα στον Εθνικό Μετεώρων αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη, όταν ο τελευταίος θήτευσε ως προπονητής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Από εκεί και πέρα ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει μ' επιτυχία την φανέλα του ΑΟ Παύλος Μελάς,του Μακεδονικού Σιάτιστας και της Αναγέννησης Επανωμής, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην ΕΠΣ Κοζάνης με τον τοπικό Κρόκο.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται ο ταλαντούχος και πληθωρικός ποδοσφαιριστής Γιώργος Λαδάς, μιας και είναι γνώριμος στο καστοριανό κοινό τόσο από τη θητεία του στους Ερασιτέχνες Καστοριάς όσο και στην ομάδα του Παναργειακού, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός, ενώ για τον Ευάγγελο Ματλή οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν έμπειρο μεσοεπιθετικό ο οποίος ικανοποίησε τον τεχνικό της ομάδας στα φιλικά που έδωσε τις προηγούμενες εβδομάδες ο Α.Γ.Σ Καστοριάς.

Με τις τρεις παραπάνω προσθήκες, το έμψυχο υλικό της ομάδας φθάνει στον ικανοποιητικό αριθμό των 25 ποδοσφαιριστών, ωστόσο η ανησυχία και η αγωνία των φιλάθλων δεν κρύβεται μιας και το ρόστερ εμφανίζει αρκετά κενά ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμβφιβάλλουν αν το σύλονο των ποδοσφαιριστών είναι ικανό να αντέξει την φανέλα και τις απαιτήσεις της Καστοριάς. Παρ' όλα θα πρέπει να σημειωθεί πως οι διοικούντες το σωματείο δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις και μέσα στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες σημαντικές προσθήκες.

Συγκεκριμένα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία ο μεγάλος αρχηγός Νίκος Καλαφάτης, στον οποίο έχει δοθεί προθεσμία μερικών ημερών προκειμένου να απαντήσει, καθώς επίσης ο έμπειρος αμυντικός Διονύσης Λίτσκας και οι ταλαντούχοι Αθανάσιος Καρανάσιος και Νίκος Φλίνδρης. Η περίπτωση του Βασίλη Τσομπάνη ναυάγησε μιας και ο Καστοριανός επιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Χαλκίδα, ενώ δυσκολίες παρουσιάζουν για διαφόρους λόγους οι περιπτώσεις των Παναγιωτίδη, Αποστόλου, Μπορόζη, και Μήνου.



Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Kastoria-FC News: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες μεταγραφές του Α.Γ.Σ Καστοριάς !



Το Δ.Σ.. του Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ σας ενημερώνει πως η προετοιμασία της ομάδας μας ξεκινάει την Δευτέρα 26-7-2010 στο Δημοτικό γήπεδο της Ποριάς και ώρα 19:00.
Η πρώτη συνάντηση για γνωριμία και παραλαβή ρουχισμού και προγράμματος προπονήσεων έχει προγραμματιστή για την παρασκευή 23 Ιουλίου στις 18:00 στο γήπεδο Ποριάς .
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, την πρώτη εβδομάδα μια προπόνηση την ημέρα ενώ οι ρυθμοί ανεβαίνουν την δεύτερη εβδομάδα με διπλές και τριπλές προπονήσεις καθημερινά θα ακολουθήσουν φιλικά.


Συνεχίζει να ενισχύεται και να οργανώνεται η Καστοριά, που θέλει να παρουσιαστεί δυνατή και ετοιμοπόλεμη τη νέα αγωνιστική χρονιά.Η νέα διοίκηση μπήκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, αφού μέχρι σήμερα απόκτησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές ενώ στους στόχους είναι να ενισχύσει το ροστερ της και με άλλους ποδοσφαιριστές με τους οποίους βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις.

Τεχνικό τιμ

Προπονητής: Αντώνης Νικολαιδης .

Γυμναστής : Γκιάτας Κωνσταντίνος .

Προπονητής τερματοφυλάκων : Πετσώνης Δημήτρης .


Αναλυτικά τα νέα αποκτήματα της Καστοριάς είναι τα εξής :

Αναγνωστόπουλος Βασίλης, αμυντικός , από το Μαυροχώρι

Αργυρός Γιώργος, μεσοπιθετικός, από το Νταηλάκη.

Γκούρλιας Βασίλης, χαφ από Ηρακλή Πολυκάρπης

Ιγνατιάδης Κώστας, χαφ από τον Μακεδονικό Φούφας.

Μαντζάνας Γεώργιος, μεσοεπιθετικος ελεύθερος από ομάδα της Κρήτης

Μπαϊρακτάρης Στέργιος, αμυντικός από ΑΕ Γραμμοχωρίων.(Δανεικός από ερασιτέχνες Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)

Μπαμπάκος Χρήστος, χαφ από ΑΕ Γραμμοχωρίων. (Δανεικός από ερασιτέχνες Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)

Μπάτζιος Αργύρης, επιθετικός ανήκε στην Καστοριά και ανανέωσε

Ντίσιος Βασίλης , αμυντικός, από την Καλλιθέα Καστοριάς.

Παπαδόπουλος Δημήτρης, μέσος, ελεύθερος από Π.Α.Ε Καστοριάς.

Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, τερματοφύλακας, από τον Πολύγυρο.

Παρασκευαϊδης Δημήτρης, τερματοφύλακας από Πρέσπες.

Παρτσάνης Παναγιώτης, μεσος από ΑΕ Γραμμοχωρίων. (Δανεικός από ερασιτέχνες Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)

Πετρόπουλος Αντώνης, επιθετικός, ανήκε στην Καστοριά και ανανέωσε.

Σίμος Νίκος,αμυντικος από Καλλιθέα Καστοριάς.

Στασινόπουλος Δημήτρης, μεσοεπιθετικος από ΑΕ Γραμμοχωρίων. (Δανεικός από ερασιτέχνες Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)

Τζιώτζης Νίκος, επιθετικός, ελεύθερος από Π.Α.Ε Καστοριάς

Τράσιας Διονύσης, αμυντικός από ΑΕ Γραμμοχωρίων. (Δανεικός από ερασιτέχνες Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)

Τσαμτσάκης Γιώργος, επιθετικός, κατάγεται από το Άργος Ορεστικό, πέρσι αγωνιζόταν στον Πλατανιά (Δ΄ Εθνική), σημειώνοντας 17 γκολ.

Τομόπουλος Θωμάς, μεσοεπιθετικος από ΠΑΟΚ Κωσταραζίου.

Τούλιος Αναστάσιος, μεσοεπιθετικος από ΑΟ Κάστωρ.

Φιλίππου Eλευθέριος, από ΑΕ Γραμμοχωρίων. (Δανεικός από ερασιτέχνες Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)


Για το γραφείο τύπου Γιάννης Τομοπουλος.

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Mεταγραφικός οργασμός στον Α.Γ.Σ Καστοριάς. Πολύ κοντά στην επιστροφή βρίσκεται ο μεγάλος αρχηγός Νίκος Καλαφάτης !


Ενόψει μεταγραφικού οργασμού τελεί ο Α.Γ.Σ Καστοριάς μιας και άπαντες στις τάξεις των διοικούντων καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να στελεχώσουν επαρκώς το έμχυχο δυναμικό του συλλόγου. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Νικολαίδης έχει καταρτίσει εδώ και μερικές εβδομάδες μια εκτενή λίστα με τα ονόματα των υποψήφιων παικτών με τους επικεφαλείς της διοίκησης να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε ο προπονητής να έχει στη διάθεση του τον βασικό κορμό των ποδοσφαιριστών από την αρχή της προετοιμασίας στις 25 Ιουλίου.

Δεν χωρά αμφιβολία πως τα ονόματα των υποψηφίων παικτών δίνουν και παίρνουν με αμείωτη ένταση και ταχύτητα με πρώτο και καλύτερο εκείνο του μεγάλου αρχηγού Νίκου Καλαφάτη, για τον οποίο μάλιστα εκατοντάδες φίλοι της ομάδας έχουν δηλώσει εμφαντικά πως τον θεωρούν πέρα για πέρα ικανό και άξιο να πάρει στις πλάτες του την Καστοριά ,αποτελώντας αν μη τι άλλο τη ''σημαία'' που επιστρέφει στον ιστό της! Από εκεί και πέρα, επικρατεί μια παρέλαση ονομάτων με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν τόσο τα περασμένα χρόνια στην ομάδα των ''γουναράδων'' όσο και σ' άλλα γειτονικά σωματεία.

Αξίζει , επίσης, να σημειωθεί πως στη λίστα των παικτών που έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο του Α.Γ.Σ Καστοριάς ( Ντίσιος, Παπαποδόπουλος Μίμης, Τούλιος, Μπάτζιος και Αναγνωστόπουλος) θα πρέπει να προστεθεί και ο Κώστας Ιγνατιάδης! Ο 18χρονος αμυντικός ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Μακεδονικού Φούφα φέρει πολύ καλές συστάσεις γεγονός που έπεισε την τεχνική ηγεσία της ομάδας να προχωρήσει στην εν λόγω μεταγραφή.

Παράλληλα, το προσεχές διάστημα ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ Καστοριάς θα έχει μια σειρά από ραντεβού με τους Φίλιππο Βασιλειάδη, Νίκο Φλίνδρη και Βασίλη Τσομπάνη προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας και εφόσον βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα οι εν λόγω έμπειροι ποδοσφαιριστές θα φορέσουν και πάλι τα ερυθροκίτρινα της Καστοριας! Στον αντίποδα, νέα σημαντική απώλεια μετά τον Βασίλη Χριστόπουλο διαπιστώνεται στα διοικητικά δρώμενα με τον επί σειρά ετών γενικό αρχηγό της ομάδας Νίκο Χαρίση να παραιτείται από το πόστο του για προσωπικούς λόγους...

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Συμφώνησε με τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο ο Α.Γ.Σ Καστοριάς!


Στην απόκτηση του ηγέτη του Γράμμου Μαυροχωρίου προέβη σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουλίου, ο Α.Γ.Σ Καστοριάς μιας και η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο.Πρόκειται για έναν πληθωρικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σ' όλες της θέσεις της μεσαίας και επιθετικής γραμμής ενώ είναι γεννημένος το έτος 1987. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής σημείωσε 16 τέρματα την περσινή χρονιά με την φανέλα του Γράμμου Μαυροχωρίου!

Παράλληλα, σ' εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η αναζήτηση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως ακόμη 15 ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους διοικούντες το σύλλογο, προκειμένου να βρεθεί η πρώτη ''μαγιά'' με την οποία ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Νικολαίδης θα δημιουργήσει ένα αξιοπρεπές και αξιόμαχο σύνολο.

Απο εκεί και πέρα, φημολογείται πως η πώληση των εισητηρίων διαρκείας βρίσκεται μέχρι στιγμής σε χαμηλά επίπεδα...Δε χωρά αμφιβολία πως η νέα διοίκηση του συλλόγου έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας ένα τεράστιο και δυσχερές έργο, για το λόγο αυτό και κρίνεται αναγκαία αλλά και επιτακτική η συσπείρωση και η υποστήριξη τόσο σε ηθικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο από τον κόσμο της ομάδας...!