Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Eνισχύθηκε με Αντωνιάδη, Λαδά και Ματλή ο Α.Γ.Σ Καστοριάς !


Μεταγραφών συνέχεια υπήρξε σήμερα, Πέμπτη 15 Ιουλίου, στις τάξεις του Α.Γ.Σ Καστοριάς μιας και η διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τον Αχιλλέα Σταμούλη ήρθε σε συμφωνία με τρεις ακόμη ποδοσφαριστές! Πρόκειται για τους William Αντωνιάδη( 25 ετών επιθετικός), Γιώργο Λαδά( 20 ετών αμυντικός)και Ευάγγελο Ματλή( επιθετικός).

Τις περισσότερες συζητήσεις έχει προκαλέσει η προσθήκη του William Αντωνιάδη μιας και ο νεαρός επιθετικός που έκανε τα πρώτα του βήματα στον Εθνικό Μετεώρων αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη, όταν ο τελευταίος θήτευσε ως προπονητής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Από εκεί και πέρα ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει μ' επιτυχία την φανέλα του ΑΟ Παύλος Μελάς,του Μακεδονικού Σιάτιστας και της Αναγέννησης Επανωμής, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην ΕΠΣ Κοζάνης με τον τοπικό Κρόκο.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται ο ταλαντούχος και πληθωρικός ποδοσφαιριστής Γιώργος Λαδάς, μιας και είναι γνώριμος στο καστοριανό κοινό τόσο από τη θητεία του στους Ερασιτέχνες Καστοριάς όσο και στην ομάδα του Παναργειακού, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός, ενώ για τον Ευάγγελο Ματλή οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν έμπειρο μεσοεπιθετικό ο οποίος ικανοποίησε τον τεχνικό της ομάδας στα φιλικά που έδωσε τις προηγούμενες εβδομάδες ο Α.Γ.Σ Καστοριάς.

Με τις τρεις παραπάνω προσθήκες, το έμψυχο υλικό της ομάδας φθάνει στον ικανοποιητικό αριθμό των 25 ποδοσφαιριστών, ωστόσο η ανησυχία και η αγωνία των φιλάθλων δεν κρύβεται μιας και το ρόστερ εμφανίζει αρκετά κενά ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμβφιβάλλουν αν το σύλονο των ποδοσφαιριστών είναι ικανό να αντέξει την φανέλα και τις απαιτήσεις της Καστοριάς. Παρ' όλα θα πρέπει να σημειωθεί πως οι διοικούντες το σωματείο δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις και μέσα στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες σημαντικές προσθήκες.

Συγκεκριμένα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία ο μεγάλος αρχηγός Νίκος Καλαφάτης, στον οποίο έχει δοθεί προθεσμία μερικών ημερών προκειμένου να απαντήσει, καθώς επίσης ο έμπειρος αμυντικός Διονύσης Λίτσκας και οι ταλαντούχοι Αθανάσιος Καρανάσιος και Νίκος Φλίνδρης. Η περίπτωση του Βασίλη Τσομπάνη ναυάγησε μιας και ο Καστοριανός επιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Χαλκίδα, ενώ δυσκολίες παρουσιάζουν για διαφόρους λόγους οι περιπτώσεις των Παναγιωτίδη, Αποστόλου, Μπορόζη, και Μήνου.



Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Kastoria-FC News: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου