Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Νέα μεταγραφική επιτυχία για τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς.Προβάρει τα ερυθροκίτρινα ο Νίκος Φλίνδρης!


Ομάδα ανώτερων κατηγοριών θυμίζει ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς η νέα διοίκηση της ομάδας παρά τις δυσκολίες των καιρών κατάφερε πριν από λίγα λεπτά να εξασφαλίσει την υπογραφή ενός ακόμα πολυτάλαντου αλλά και με μείζονος σημασίας παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαιριστή. Ο λόγος γίνεται για τον ευρέως γνωστό στους Καστοριανούς φιλάθλους Νίκο Φλίνδρη που μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με τους διοικούντες συμφώνησε σ' όλα και είναι έτοιμος να συμβάλλει με την παρουσία στην επίτευξη των στόχων της ομάδας!

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, γεννηθείς στις 15/04/1989 στους Μανιάκους Καστοριάς, μιας και τα δύο τελευταία χρόνια διακρίθηκε με τα χρώματα της ομάδας μας ως αμυντικό χαφ με 15 συνολικά εμφανίσεις σ' επίσημους αγώνες. Τα αθλητικά προσόντα του ποδοσφαιριστή είναι πλούσια, με ύψος 1,76 και βάρος 76 kg, ενώ η μαχητικότητα και η δυναμικότητα του ποδοσφαιριστή θα προσδώσει ακόμα ένα στοιχείο που χρειαζόταν η ομάδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αξίζει , επίσης, να σημειωθεί πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής πέρα από τη διετή παρουσία του με τα ερυθροκίτρινα της Καστοριάς, έχει φορέσει στο παρελθόν για ένα έτος τα χρώματα του Πανσερραικού στη Β Εθνική ,ενώ εντυπωσίασε με την παρουσία του στη Φλάτσατα Οινόης με την οποία αγωνίστηκε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Δίχως αμφιβολία η προσθήκη του Νίκου Φλίνδρη προσδίδει ακόμα περισσότερα στοιχεία ποιότητας και μαχητικότητας ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το ήδη υψηλό επίπεδο του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, λόγος για τον οποίο οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στους διοικούντες που κατόρθωσαν εν τέλει να κρατήσουν τον πολυτάλαντο ποδοσφαιριστή στην Καστοριά παρά τις προτάσεις που είχε από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών!

Τέλος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πέρα από το Νίκο Φλίνδρη στην ομάδα της Καστοριάς θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά ο Αθανάσιος Καρανάσιος( 19 ετών, αμυντικός ο οποίος αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Καστοριά) και ο Γιώργος Μπαμπάνης που αποκτήθηκε από τον Κεραυνό Χιλιοδένδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου