Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Μεταγραφικό ''μπαμ'' με τον Πέτρο Τσούκλη ετοιμάζει ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς !



Bόμβα μεγατόνων ετοιμάζει ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς μιας και οι διοικούντες το σύλλογο εξακολουθώντας να ενισχύουν ακατάπαυστα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον πολύπειρο και ευρέως γνωστό στο Καστοριανό κοινό Πέτρο Τσούκλη! Ο γεννηθείς στις 26-12-1975 αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός με σπάνια εμπειρία και άριστη τεχνική έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με πλήρη επιτυχία με τα χρώματα του Παναργειακού Άργους Ορεστικού, της Καστοριάς, του Ατσαλένιου, της Δόξας Δράμας, του Λήλαντος Βασιλικών, του Ναυπακτιακού, του Μακεδονικό, του ΑΟ Τρίκαλα ενώ πέρσι αγωνιστηκε με τον Α.Ο. Καρδίτσας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα αποτελώντας μια από τις πολυτιμότερες μονάδες της θεσσαλικής ομάδας!

Εφόσον επαληθευτούν τα σενάρια που θέλουν τον Πέτρο Τσούκλη να έχει συμφωνήσει σ' όλα με τους διοικούντες, ο καστοριανής καταγωγής ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την μεσαία γραμμή του Α.Γ.Σ Καστοριάς, καθώς έχει αποκομίσει πολλές εμπειρίες από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και η παρουσία του δίχως αμφιβολία θα ανεβάσει ακόμα πιο πολύ το επίπεδο του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Α.Γ.Σ. Καστοριάς. Ο λόγος γίνεται για τον Δημήτρη Τομόπουλο που μετεγράφη από τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου και αναμένεται να στελεχώσει μαζί με τους υπόλοιπους νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστές την β' ομάδα που ετοιμάζουν οι διουκούντες και αναμένεται να αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καστοριάς.

Τέλος, ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες στις οποίες θα διεξάγονται οι εγγραφές για τις ακαδημίες του Α.Γ.Σ. Καστοριάς. Συγκεκριμένα, οι γονείς του νομού Καστοριάς παιδιών ηλικίας από 5 έως 13 ετών μπορούν να προβούν στις εγγραφές για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου από την Παρασκευή 23 Ιουλίου καθημερινά ,εκτός Σαββατοκύριακου , τις ώρες 19:00 με 21:00 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Ποριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου