Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

''Καρέ'' μεταγραφών στον Α.Γ.Σ. Καστοριάς. Μετά τους Μπορόζη και Θεοδωρίδη άλλοι 4 ποδοσφαιριστές προβάρουν τα ερυθροκίτρινα!


Δεν έχει προηγούμενο η κινητικότητα που παρατηρείται στα μεταγραφικά ζητήματα του Α.Γ.Σ Καστοριάς, μιας και μετά τους Αθανάσιο Μπορόζη και τον Αλέξανδρο Θεοδωρίδη οι οποίοι συμφώνησαν το πρωί της Δευτέρα 19 του Ιούλη ,όπως πρώτο σας μετέδωσε το Kastoria- FC News, άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές προστέθηκαν λίγες ώρες πριν στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου!

Πιο συγκεκριμένα, με πρώτο μέλημα την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του τερματοφύλακα οι διοικούντες προέβησαν σε δυο μείζονος σημασίας προσθήκες. Ο λόγος γίνεται για τους Βασίλη Δημητριάδη, 30 ετών τερματοφύλακα από τον Κρόνο και μ' εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες στο παρελθόν, και τον ταλαντούχο τερματοφύλακα του Γράμμου Μαυροχωρίου Κωνσταντίνο Τζίντζηρα για τον οποίο εμπεριστατωμένη άποψη έχει τόσο ο τεχνικός της ομάδας κ. Νικολαίδης όσο και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Πετσώνης.

Παράλληλα, στο έμψυχο δυναμικό του Α.Γ.Σ. Καστοριάς ανήκουν οι αδερφοί Στάθης Αλεξανδρίδης, 23 ετών επιθετικός από την Φλάτσατα Οινόης, και Αλέξανδρος Αλεξανδρίδης, 18 ετών από την Φλάτσατα Οινόης και με εντυπωσιακή παρουσία στο σχολικό πρωτάθλημα όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με το λύκειο της Μεσοποταμίας!

Στην αντίπερα όχθη, παρελθόν οριστικά αποτελούν οι Γιώργος Αποστόλου ( για προσωπικούς λόγους), Φάνης Μήνος ενώ δύσκολα θα συνεχίσει ο Δημήτρης Σαββαίδης. Από εκεί και πέρα διοικούντες και μη έχουν τεθεί επί ποδός προκειμένου να πείσουν τους Νίκο Φλίνδρη, Διονύση Λίτσκα και Χρήστο Παναγιωτίδη να φορέσουν τα ερυθροκίτρινα της Καστοριάς με τις πιθανότητες να ενισχύονται όσο περνούν οι μέρες και εντείνονται οι προσπάθειες.

Αποτελεί πλέον αναμφισβήτητο γεγονός πως η νέα διοίκηση που ανέλαβε λίγους μήνες πριν να φέρει εις πέρας ένα έργο που ομολογουμένως φαντάζει άθλος αποδεικνύεται ,τουλάχιστον, αξιόπιστη και ικανή να επαναφέρει τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς στη φυσική του θέση. Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης πλέον πέφτει στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές που οφείλουν να καταβάλουν το 100% των δυνάμεων τους από την ερχόμενη εβδομάδα με την έναρξη της προετοιμασίας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα συμπαγές και δυσχερώς καταβλητέο σύνολο ενόψει του νέου πρωταθλήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου