Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Mεταγραφικός οργασμός στον Α.Γ.Σ Καστοριάς. Πολύ κοντά στην επιστροφή βρίσκεται ο μεγάλος αρχηγός Νίκος Καλαφάτης !


Ενόψει μεταγραφικού οργασμού τελεί ο Α.Γ.Σ Καστοριάς μιας και άπαντες στις τάξεις των διοικούντων καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να στελεχώσουν επαρκώς το έμχυχο δυναμικό του συλλόγου. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Νικολαίδης έχει καταρτίσει εδώ και μερικές εβδομάδες μια εκτενή λίστα με τα ονόματα των υποψήφιων παικτών με τους επικεφαλείς της διοίκησης να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε ο προπονητής να έχει στη διάθεση του τον βασικό κορμό των ποδοσφαιριστών από την αρχή της προετοιμασίας στις 25 Ιουλίου.

Δεν χωρά αμφιβολία πως τα ονόματα των υποψηφίων παικτών δίνουν και παίρνουν με αμείωτη ένταση και ταχύτητα με πρώτο και καλύτερο εκείνο του μεγάλου αρχηγού Νίκου Καλαφάτη, για τον οποίο μάλιστα εκατοντάδες φίλοι της ομάδας έχουν δηλώσει εμφαντικά πως τον θεωρούν πέρα για πέρα ικανό και άξιο να πάρει στις πλάτες του την Καστοριά ,αποτελώντας αν μη τι άλλο τη ''σημαία'' που επιστρέφει στον ιστό της! Από εκεί και πέρα, επικρατεί μια παρέλαση ονομάτων με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν τόσο τα περασμένα χρόνια στην ομάδα των ''γουναράδων'' όσο και σ' άλλα γειτονικά σωματεία.

Αξίζει , επίσης, να σημειωθεί πως στη λίστα των παικτών που έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο του Α.Γ.Σ Καστοριάς ( Ντίσιος, Παπαποδόπουλος Μίμης, Τούλιος, Μπάτζιος και Αναγνωστόπουλος) θα πρέπει να προστεθεί και ο Κώστας Ιγνατιάδης! Ο 18χρονος αμυντικός ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Μακεδονικού Φούφα φέρει πολύ καλές συστάσεις γεγονός που έπεισε την τεχνική ηγεσία της ομάδας να προχωρήσει στην εν λόγω μεταγραφή.

Παράλληλα, το προσεχές διάστημα ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ Καστοριάς θα έχει μια σειρά από ραντεβού με τους Φίλιππο Βασιλειάδη, Νίκο Φλίνδρη και Βασίλη Τσομπάνη προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας και εφόσον βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα οι εν λόγω έμπειροι ποδοσφαιριστές θα φορέσουν και πάλι τα ερυθροκίτρινα της Καστοριας! Στον αντίποδα, νέα σημαντική απώλεια μετά τον Βασίλη Χριστόπουλο διαπιστώνεται στα διοικητικά δρώμενα με τον επί σειρά ετών γενικό αρχηγό της ομάδας Νίκο Χαρίση να παραιτείται από το πόστο του για προσωπικούς λόγους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου