Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Με Μπορόζη και Θεοδωρίδη βάζει πλώρη για την Γ Εθνική ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς !


Απτόητοι συνεχίζουν την προσπάθεια τους για την ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας οι διοικούντες τον Α.Γ.Σ Καστοριάς προκειμένου η ''ερυθροκίτρινη στρατιά'' να παρουσιαστεί πανέτοιμη και πλήρης σ' όλες τις γραμμές στο νέο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Προς εκπλήρωση του σκοπού αυτού, η διοίκηση της ομάδας μετά την μεγάλη επιτυχία της με τον Νίκο Καλαφάτη ήρθε σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου, σε συμφωνία με δύο ακόμα αξιόλογους ποδοσφαιριστές που θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ήδη υπάρχον ρόστερ και θα λύσουν σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του τεχνικού της ομάδας, κ. Νικολαίδη.

Ο λόγος γίνεται για τους Θάνο Μπορόζη από την ΑΟ Ακρίτας και Θεοδωρίδη από τον Α.Σ. Πενταβρύσου, ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο περσινό πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς.Ο πρώτος έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλες τις θέσεις της αριστεράς γραμμής και να προσφέρει λύσεις σε θέσεις όπου ''πονάει'' η ομάδα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τους ''γουναράδες'' και πριν δύο χρόνια, αλλά τελικά αγωνίστηκε επιτυχώς με τα χρώματα του Παναργειακού στη Δ Εθνική. Όσον αφορά το δεύτερο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με πολλά αθλητικά προσόντα και με αρχοντικό στυλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μιας και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας που είχε την περασμένη περίοδο ο ΑΣ Πενταβρύσου!

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Διονύση Λίτσκα λόγω υπερβολικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, ενώ αναμένεται με αγωνία η απάντηση του Νίκου Φλίνδρη. Άπαντες στις τάξεις του Α.Γ.Σ Καστοριάς περιμένουν την εξέλιξη στην υπόθεση του Χρήστου Παναγιωτίδη, με τον ταλαντούχο αμυντικό να είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην Καστοριά εφόσον δεν βρει κάτι αξιόλογο σε μεγαλύτερες κατηγορίες, ενώ ελεύθεροι έμειναν οι Γιώργος Αποστόλου(για προσωπικούς λόγους) .

Εν τω μεταξεί, νέος γενικός αρχηγός του Α.Γ.Σ. Καστοριάς στην Θέση του παραιτηθέντος κ. Χαρίση ανέλαβε ο κ. Χρήστος Ασμακίδης, ενώ ανακοινώθηκαν και τα ονόματα του Φροντιστή αλλά και των προπονητών των ακαδημιών της ομάδας.Φροντιστής ανέλαβε ο κ. Λίτσκας Μιχάλης και οι δύο προπονητές των ακαδημιών είναι ο Αναγνωστόπουλος Βασίλης και Γκιάτας Κωνσταντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου