Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Nέο ''αφεντικό'' ο Νίκος Τσολάκης


Νέα εποχή για την Καστοριά σήμανε η Δευτέρα, καθώς οριστικοποιήθηκε η ανάμειξη του
παλιού προέδρου του συλλόγου Νίκου Τσολάκη σταδιοικητικά της ΠΑΕ. Μαζί του ο στενός του συνεργάτης Τάκης Τσιρώνης , ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στην πόλη και έπεισε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Νίκος Τσολάκης είχε προτρέψει τους ποδοσφαιριστές της Καστοριάς, οι οποίοι είχαν φύγει από την πόλη εδώ και δύο εβδομάδες, να επιστρέψουν, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις προθέσεις του και για το μέλλον του συλλόγου. Όπερ και εγένετο, καθώς οι παίκτες είχαν συνάντηση με τον στενό συνεργάτη του Τσολάκη και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Καστοριάς,Τάκη Τσιρώνη,ο οποίος τους έκανε συγκεκριμένη πρόταση να παραμείνουν στην ομάδα με μειωμένες αποδοχές, την οποία δέχθηκαν οι περισσότεροι εκ των ποδοσφαιριστών.

Με λίγα λόγια η ομάδα του κ. Τσολάκη, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως για να καταφέρουν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της ΠΑΕ θα πρέπει ο προϋπολογισμός της να μειωθεί κατά το ήμισυ και από τις 900.000 ευρώ που υπολογίζεται σήμερα να φτάσει μετά την συμφωνία για μείωση των αποδοχών όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος το πολύ στις 500.000 ευρώ.

Γι΄ αυτό τον λόγο και από το πρωί της Δευτέρας οι υποψήφιοι διοικούντες προγραμμάτισαν ραντεβού με κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά προκειμένου να πετύχουν την δραστική μείωση των εξόδων και να εξασφαλιστεί η συνέχεια της παρουσίας της ομάδας στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, στο ρόστερ των γουναράδων θα παραμείνουν οι Κοπούνοβιτς,Πόλγκαρ,Μιρτσέτα,Παπακώστας,Γκάγκας,Μήτρου,Φλίνδρης,Κοσμίδης,Στασινόπουλος,Κυρκόπουλος,Αθανασιάδης και Μίνος. Αντιθέτως, οι Βασιλειάδης,Ποτουρίδης,Μόσχου,Σκέντος,Οφίδης,Καρπούζης καιΚέντης δύσκολα θα συνεχίσουν στην Καστοριά, καθώς σε πρώτη φάση δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δεχθούν την πρόταση της πλευράς Τσολάκη.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε προπόνηση ύστερα από 15
μέρες (!), κάτω από τις οδηγίες του Μίκι Τσίρκοβιτς. Να επισημάνουμε, πάντως, ότι το
μέλλον του Σέρβου προπονητή δεν είναι σίγουρο στην ομάδα. Εκτός απροόπτου, ο Τσίρκοβιτςθα έχει μια συνάντηση με τους Νίκο Τσολάκη καιΤάκη Τσιρώνη την προσεχή Πέμπτη (οπότε και θα αναλάβει επισήμως η νέα διοίκηση), προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής του ή μη στην τεχνική ηγεσία της Καστοριάς.

Σε ό,τι αφορά στο μετοχικό πακέτο της ΠΑΕ, η πλευρά Τσολάκη κατέστησε σαφές ότι ο νυν πρόεδρος Τάκης Δανιηλίδης δεν έχει ουσιαστικά καμία ανάμειξη με την ομάδα και θα αποχωρήσει άμεσα.Χαρακτηριστική είναι η σχετική δήλωση του Τάκη Τσιρώνη, ο οποίος τόνισε σχετικά:
''Πλέον ο Τάκης Δανιηλίδης δεν έχει καμία εμπλοκή με την ομάδα, αφού δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες σε Υπουργείο Ανάπτυξης και ΕΕΠ Β΄-Γ΄ Εθνικής. Οι μετοχές δεν βρίσκονται στην κατοχή του, ενώ και σε συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς ξεκαθάρισε ότι θα αποχωρήσει, μόλις προκύψει διάδοχη κατάσταση
''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου