Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

''Λύγισε'' η Καστοριά απέναντι στην πίεση του Εορδαικού και των συσσωρευμένων προβλημάτων που εξακολουθούν να επισκιάζουν το μέλλον της ακριτικής ΠΑΕ.


Δεν κατάφερε τελικά η ομάδα της Καστοριάς να μείνει όρθια απέναντι στην πίεση του Εορδαικού και προπάντων των συσσωρευμένων προβλημάτων που την ταλανίζουν σε διοικητικό επίπεδο, καθώς οι ''Γουναράδες'',παρά το γεγονός ότι υπερέβαλαν ευατόν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, στην τελική ευθεία του παιχνιδιού ξέμειναν από δυνάμεις και ψυχικά αποθέματα με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 3-1 στο ντέρμπι της Δ. Μακεδονίας με τον Εορδαικό.Διαβάστε αναλυτικά το φύλλο του αγώνα:

''Στο α΄ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τα νώτα τους. Ο Εορδαϊκός στην μοναδική του επίσκεψη στα καρέ της Καστοριάς πέτυχε γκολ. Έτσι στο 18΄μετά από ασίστ πάσα του Οικονόμου, ο Διαμαντόπουλος με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Καστοριά πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε μία άκαρπη υπεροχή και δημιούργησε μόνο μία φορά την προϋπόθεση για γκολ. Ήταν το 31΄, όταν μετά από έξοχο συνδυασμό Παπακώστα - Μήτρου, ο τελευταίος μέσα από την περιοχή έπιασε ωραίο σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Παρασκευάς.

Στο β΄ μέρος η Καστοριά μπήκε ορεξάτα στο παιχνίδι και αφού ξεπέρασε μια καλή ευκαιρία που είχε ο Εορδαϊκός στο 47΄, όταν μετά από ωραία πάσα του Οικονόμου στον Διαμαντόπουλο, αυτός έπιασε ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ, πίεσε τους φιλοξενούμνεους. Έτσι στο 62΄σουτ του Μπελίτσα από καλή θέση μπλόκαρε ο Παρασκευάς. Στο 65΄ο Mirceta με ένα θαυμάσιο σουτ έξω από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Όμως οι δυνάμεις άρχισαν σιγά σιγά να εγκαταλείπουν τους ποδοσφαιριστές της Καστοριάς, λόγω της πλημμελούς προετοιμασίας, αλλά και της πολυήμερης αποχής που είχαν, λόγω των διοικητικών προβλημάτων που ταλανίζουν την ομάδα. Έτσι στο 72΄, μετά από κόρνερ του Μερεσιώτη, ο Τσουλάκος με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 76΄σουτ του Ivanov απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Polgar. Οι παίκτες της Καστοριάς προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και στο 77΄ο Παπαδόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Παρασκευά, αλλά το σουτ του εξουδετέρωσε με ωραία ενέργεια ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Αντί όμως της ισοφάρισης ήλθε και το τρίτο γκολ για τον Εορδαϊκό. Στο 79΄ο Polgar ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Τσουλάκο και το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Καραμπατζάκης, κάνοντας το 1-3. Στο 88΄ σουτ του Διαμαντόπουλου απέκρουσε με τα πόδια ο Κοσμίδης. Στο 90΄σουτ του Γεροντίδη ελάχιστα άουτ από την εστία του Κοσμίδ
η.
.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.



Καστοριά (Μίκι Τσίρκοβιτς):
Κοσμίδης, Γκάγκας, Τζιώτζης, Πόλγκαρ, Αθανασιάδης,
Παπακώστας, Καλαφάτης, Μήτρου, Μιρτσέτα, Παπαδόπουλος, Μιχαήλ(Στασινόπουλος 85΄)Μπελίτσας 60΄) .


Εορδαϊκός (Απόστολος Χαραλαμπίδης)
: Παρασκευάς, Μερεσιώτης, Μαργιορίδης,
Καραμπατζάκης, Γεροντίδης, Δεληζήσης, Οικονόμου(Ivanov 64΄), Κουλίδης(Τσουλάκος 46΄), Διαμαντόπουλος, Τοπάλης,
Κωνσταντινίδης(Σερσέμης 70΄).




Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Τερετίδη της Ε. Π.Σ. Καβάλας και των βοηθών του κ. κ. Μαλεζίδη της Ε.Π.Σ. Φλώρινας και Τσαμπαζάκη της Ε. Π.Σ. Κιλκίς. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο κ. Κατσικογιάννης της Ε. Π. Σ. Ηπείρου.


To φύλλο του αγώνα προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου