Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Σε αποχή διαρκείας και πάλι οι παίκτες της Καστοριάς.Ολοένα και πιο σκοτεινό το μέλλον της ιστορικής ΠΑΕ,που με γοργό ρυθμό οδηγείται στην καταστροφή!


Τα κωμικοτραγικά γεγονότα συνεχίζονται στην Καστοριά, με τον πρόεδρο φάντασμα της ομάδας να απολύει με σχετικό fax που έστειλε στα γραφεία της ΠΑΕ και το οποίο υπογράφει ο ίδιος, τον προπονητή της ομάδας κ. Cirkovic. Το σχετικό fax της απόλυσης του Σέρβου προπονητή αναφέρει τα εξής:

" Έπειτα από την απρεπή σας συμπεριφορά τόσο απέναντι προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, όσο και προς ορισμένα μέλη του Δ. Σ. , αλλά πολύ περισσότερο η απαράδεκτη και η αντιαθλητική σας συμπεριφορά απέναντι στους αθλητές, ποδοσφαιριστές (αδικαιολόγητη χειροδικία εναντίον τους), η επιθετικότητα σας με υβριστικό, προσβλητικό και αντιαθλητικό περιεχόμενο και πέραν τούτων, τα ανεπιτυχή αγωνιστικά αποτελέσματα, λόγω μεροληπτικής εσκεμμένης και παράδοξης μη αξιοποίησης του έμψυχου υλικού, μας αναγκάζει να προβούμε στην άμεση απομάκρυνση σας προς διαφύλαξη των συμφερόντων της ομάδας και των αθλητών. Συνέπεια όλων των ανωτέρω καταγγέλουμε από δική σας υπαιτιότητα την υφιστάμενη σχέση εργασίας με την ΠΑΕ Καστοριά, σας καλούμε να απομακρυνθείτε άμεσα από όλους τους χώρους και τις εγκαταστάσεις της ομάδας με την ρητή επιφύλαξη παντός εν γένει δικαιώματος μας και ειδικότερα επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον σας (θετική ή αποθετική ζημία που υποστήκαμε) εξαιτίας της αντισυμβατικής, απαράδεκτης και εσκεμμένα ζημιογόνου δράσης σας, εναντίον των συμφερόντων της ΠΑΕ, του προέδρου και των αθλητών της".

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Cirkovic, ο οποίος επισκέφτηκε μαζί με τον δικηγόρο του τον επόπτη εργασίας στην Καστοριά, στον οποίο έκανε καταγγελία, ζητώντας την άμεση αποζημίωση του για τον ενάμιση μήνα που εργάζεται, όπως και την τακτοποίηση της πληρωμής ολόκληρου του συμβολαίου που έχει υπογράψει με τον κ. Δανιηλίδη. Παράλληλα θα προβεί σε μήνυση κατά του κ. Δανιηλίδη, για την δυσφήμιση του σαν επαγγελματία προπονητή, καθώς και για την μείωση της προσωπικότητας του, έχοντας σαν μάρτυρες τους ποδοσφαιριστές της Καστοριάς, για όσα ψευδή και άδικα του προσάπτονται. Φεύγοντας από την Καστοριά, ο κ. Cirkovic είπε τα εξής: "Θεωρώ ότι η απόλυση μου είναι άδικη και καταχρηστική. Ο κύριος αυτός με μειώνει σαν άνθρωπο, αλλά και σαν προπονητή. Όλοι μας στην Καστοριά είμαστε απλήρωτοι και κανείς, ούτε αυτός, ούτε ορισμένα μέλη του Δ.Σ., στα οποία αναφέρεται έχουν εμφανιστεί για να δώσουν κάποια λύση στα προβλήματα που έχει η ομάδα. Αυτός ο κύριος είναι πραγματικά επικίνδυνος για την Καστοριά. Κάνω έκκληση σε όσους ενδιαφέρονται για αυτή την ομάδα να κάνουν γρήγορα γιατί η ομάδα θα καταστραφεί. Δυστυχώς με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξουμε την αξία μας, γιατί πραγματικά αυτή η ομάδα αξίζει πολλά".

Παράλληλα τα προβλήματα συνεχίζονται στην Καστοριά, αφού ο Ξενοδόχος, στο Ξενοδοχείο του οποίου φιλοξενούνται οι εκτός Καστοριάς ποδοσφαιριστές δεν τους επέτρεψε την περαιτέρω διαμονή τους και οι παίκτες αναχώρησαν ξανά για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Κι όλα αυτά, ενώ ο πρόεδρος φάντασμα διαβεβαίωνε τον γενικό αρχηγό Νίκο Χαρίση, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι έχει συνεννοηθεί αυτός με τον Ξενοδόχο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να μην κάνουν προπόνηση σήμερα, ενώ είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Ξενοδόχο διέψευσε τους ισχυρισμούς του κ. Δανιηλίδη, ότι έχει τακτοποιήσει το θέμα του ξενοδοχείου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "Δέκα φορές μου υποσχέθηκε ότι θα μου φέρει χρήματα, αλλά δεν έγινε τίποτα. Όσο τον είδατε εσείς, τον είδα κι εγώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου