Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Ποδοσφαιριστές της Καστοριάς:"Αδειάστε μας την γωνιά κύριε Δανιηλίδη" !


Ανακοίνωση με την οποία αντιτίθενται στις δηλώσεις του κατ' ευφημισμό προέδρου κ. Δανιηλίδη, που είδαν το φως της δημοσιότητας στον ημερήσιο αθλητικό τύπο, εξέδωσαν οι παίκτες της Καστοριάς, η οποία έχει ως εξής:

" Διαβάσαμε, με μεγάλη έκπληξη, δηλώσεις του προέδρου φάντασμα της ομάδας μας στον ημερήσιο αθλητικό τύπο. Δηλώσεις που παραπέμπουν στην ταλαιπωρία και στον εξευτελισμό που έχουμε δεχθεί από αυτό τον άνθρωπο, τόσο σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όσο και σαν άνθρωποι. Αντί αυτός ο κύριος, που στην κυριολεξία η φαντασία του καλπάζει πέρα από κάθε όριο, να ασχοληθεί με τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε σαν ανθρώπινες οντότητες, αυτός βλέπει φαντάσματα γύρω του και αόρατους εχθρούς, που δήθεν έχουν βάλει σαν στόχο τον ίδιο και την ομάδα μας. Προφανώς θα εννοεί τον ίδιο του τον εαυτό, αφού αυτός έχει βάλει σαν στόχο να αφανίσει την ομάδα. Υπήρξαν και θα υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται για το ποδοσφαιρικό μας μέλλον και την επαγγελματική μας υπόσταση και στα οποία είμαστε μέχρι στιγμής υποχρεωμένοι. Αναφέρεται ο κύριος αυτός στο προσωρινό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Εμείς γνωρίζουμε ότι "ουδέν μονιμότερο εκ του προσωρινού". Αναφέρει ότι μπήκε αυτός μπροστά και οι συνεργάτες του για να μην διαλύσει η ομάδα. Μάλλον το αντίθετο κάνει. Εξάλλου του υπενθυμίζουμε ότι από το αρχικό σχήμα των τεσσάρων που ζήτησαν την ομάδα από τον κ. Σπυρόπουλο έμεινε μόνος του, γιατί οι άλλοι τρεις "τον πήρανε γρήγορα χαμπάρι".

Το σημερινό δημοσίευμα δείχνει καθαρά το παραλήρημα ενός ανθρώπου που τα έχει κυριολεκτικά χαμένα και προσπαθεί να κρατηθεί στον προεδρικό θώκο "με νύχια και με δόντια". Θα θέλαμε να κάνουμε μία έκκληση στον κ. Σπυρόπουλο, που είναι αναμφίβολα ο άνθρωπος που κράτησε και αγωνίστηκε σκληρά για αυτή την ομάδα επί μία δεκαετία. Να δώσει την πρέπουσα λύση, σκεφτόμενος τις σαράντα (40) οικογένειες που τρώνε ψωμί από αυτή την ομάδα. Ο κ. Σπυρόπουλος ήταν, είναι και θα είναι κύριος και δεν έχει καμία σχέση με τα φαντάσματα. Απευθυνόμαστε και στη νέα αθλητική ηγεσία του τόπου και ζητάμε να επέμβει αποφασιστικά και να "καθαρίσει" τα φαινόμενα Δανιηλίδη από το ποδόσφαιρο μας.

Αδειάστε μας την γωνιά κύριε Δανιηλίδη και αφήστε τους υγιείς ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα να την οδηγήσουν συνετά και δίκαια. Κι εσείς βρείτε κάτι άλλο να ασχοληθείτε, γιατί αυτή η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία και κανείς δεν μπορεί να παίζει με αυτή.

Και κάτι τελευταίο. Αύριο (σήμερα) η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της με τον Εορδαϊκό. Κι εσείς όπως πάντα είστε απών..."
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου