Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Ο Ιταλός προπονητής Enrico Fabbro είναι ο νέος τεχνικός της Καστοριάς για την περίοδο 2009-2010!

Αληθινές αποδείχτηκαν οι φήμες που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Πέμπτης όσον αφορά τον νέο προπονητή της ομάδας , καθώς λίγες ώρες μετά την ανάληψη των ηνίων της ΠΑΕ η διοίκηση του κ. Δανιηλίδη κινούμενη με άκρα μυστικότητα ήρθε σε συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό Enrico Fabbro!



Μελετώντας διεξοδικά το πλούσιο βιογραφικό του έμπειρου τεχνικού, που είναι γεννημένος στις 14/06/1959 στη Ρώμη, διαπιστώνεται ότι έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής της Lazio(1999-2004),της Cisco(2004-2005) και της Ascoli(2008-2009) καθώς επίσης στην Μουλούντια της Αλγερίας(2006-2008) με την οποία κέρδισε το κύπελλο και το super cup ως πρώτος προπονητής. Είναι λάτρης του συγκροτημένου ποδοσφαίρου και αρέσκεται στο να αγωνίζεται με το μοντέρνο 4-2-3-1.


Μάλιστα ο Ιταλός προπονητής που διαθέτει και προσωπική ιστοσελίδα( enriccofabbro.com) επιβεβαίωσε την συμφωνία με τους ''Γουναράδες'' με δηλώσεις του στην όμορο χώρα: "Είναι αλήθεια, την Δευτέρα το πρωί θα μεταβώ στη Θεσσαλονίκη, όπου θα υπογράψω το συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την Καστοριά, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και με μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον".


Η εξέλιξη αυτή δικαιολογημένα έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις της ακριτικής ομάδας και σίγουρα δημιουργεί νέες προσδοκίες στου φιλάθλους, οι οποίοι αδημονούν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να πρωταγωνιστεί και να επιστρέψει σύντομα στις μεγάλες κατηγορίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου