Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Καινούριοι ορίζοντες για την ΠΑΕ Καστοριάς...!

Τι και αν βρέθηκε προ ολίγων ημερών στο χείλος του γκρεμού και στα πρόθυρα της διάλυσης, η ομάδα της Καστοριάς αποδεικνύεται επτάψυχη και είναι πλέον έτοιμη να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της!

Έπειτα από μια χρονιά παντελώς αποτυχημένη, με την ομάδα να αγωνίζεται με παίκτες χαμηλοτάτου επιπέδου και μη επαγγελματικής νοοτροπίας, καθιστώντας την ομάδα περίγελο ανά την ελληνική επικράτεια, φαίνεται πως όλα αλλάζουν άρδην με την μεταβίβαση των μετοχών του κ. Σπυρόπουλου στον κ. Πολυγιάννη και την ομάδα των επενδυτών που εκπροσωπεί.

Βέβαια, ουκ ολίγοι μεταξύ αυτών και εμού του ιδίου αναρωτιούνται για ποιο λόγο έπρεπε να πέρασουν δύο μήνες και πλέον από την ολοκλήρωση του προηγούμενου πρωταθλήματος,για να φτάσουμε στην πολυαναμενόμενη μεταβίβαση των μετοχών και της ηγεσίας της ΠΑΕ, ωστόσο θα αρκεστούμε στη δικαιολογία του ρητού ''κάλιο αργά, παρά ποτέ''. Μόνο που αυτό το ''σπέύδε βραδέως'' που τήρησε η απερχόμενη διοίκηση μπορεί να αποβεί μοιραίο για το μέλλον της ομάδας...

Δε χωρά αμφιβολία πως ο χρόνος που χάθηκε είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος και για το λόγο αυτό κρίνεται επιτακτική η λήψη γρήγορων και προπάντων ορθών αποφάσεων για ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Έπειτα από το ριζικό ξεσκαρτάρισμα της διοίκησης του κ. Σπυρόπουλου, η ομάδα έμεινε με πέντε μόλις ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων ουδείς αποτελούσε βασικό στέλεχος την περυσινή σεζόν...Όσο για την τεχνική ηγεσία, αυτή έχει μείνει ορφανή μετά την αποχώρηση του κ. Αποστολίδη ,ενώ άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, η επερχόμενη διοίκηση έχει έρθει ήδη σ' επαφή με κάποιους Καστοριανούς ποδοσφαιριστές ,ενώ παράλληλα έχουν προγραμματιστεί κάποια ραντεβού με τους ύποψηφίους προπονητές.Όλα αυτά όμως πρέπει να γίνουν το γρηγορότερο δυνατόν μιας και θα πρέπει να συμπληρωθεί το ρόστερ και να ξεκινήσει και η προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, που θα ξεκινήσει περί τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να στηρίξουμε εξ αρχής τις προσπάθειες των νέων διοικούντων την ΠΑΕ και να συμβάλλουμε με ό,τι μπορούμε στη δημιουργίας μιας μεγάλης Καστοριάς, που θα πρωταγωνιστεί όπως και στο παλιό καλό παρελθόν...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου