Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Τρύφωνας Πολυγιάννης: ''Μόνο ο Θέος ξέρει πότε θα πέσουν οι υπογραφές...''

Απειλητικά σύννεφα φαίνεται ότι σκιάζουν την υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών του κ. Σπυρόπουλου στον κ. Πολυγιάννη και την ομάδα των επενδυτών που εκπροσωπεί καθώς ούτε χθες, Δευτέρα, υπογράφηκε το ιδιωτικό συμφωνητικό.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η εν λόγω αναβολή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρατάσεων που ξεκίνησε από την περασμένη Πέμπτη και φτάνει μέχρι σήμερα, Τρίτη 28 του Ιούλη, χωρίς να έχουμε δει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Αυτή τη φορά η δικαιολογία της αναβολής των υπογραφών βρίσκεται στο γεγονός ότι εντοπίστηκαν συντακτικά λάθη και παραλείψεις στα συμβόλαια από την πλευρά των νομικών συμβούλων...

Οι εξελίξεις αυτές σε συνδυασμό με την φράση του κ. Πολυγιάννη σε προσωπική επικοινωνία με τον παραγωγό του Kastoria FM 91.5 κ. Γιάννη Τομόπουλο επιτείνουν την αγωνία και δημιουργούν αν μη τι άλλο έντονες αμφιβολίες και σπεπτικισμούς στους φίλους της ομάδας, που εδώ και αρκετές μέρες αδημονούν και περιμένουν να μπει ένα τέρμα στο γαϊτανάκι των αναβολών.

Πέρα από τις παραπάνω ανησυχητικές εξελίξεις, από τη χθεσινή συνάντηση των υποψηφιών επενδυτών διέρρευσε η πληροφορία πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θόδωρος Ποντίκης θα αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, ενώ το πρώτο πακέτο των μεταγραφών βρίσκεται σε αναμονή και θα ανακοινωθεί μόλις οριστικοποιηθεί η τελική συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου