Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Ο Τάκης Δανιηλίδης στο προσκήνιο!

Πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ κατέθεσε το βράδυ της Τετάρτης στον Παναγιώτη Σπυρόπουλο ο Τάκης Δανιηλίδης, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και η συμφωνία είναι πολύ πιθανόν να ολοκληρωθεί ακόμα και σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο θεσσαλονικιός επιχειρηματίας είχε δραστηριοποιηθεί πριν δυο χρόνια στο διοικητικό σχήμα του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου και παλιότερα βρισκόταν στο ‘’τιμόνι’’ της Κασσάνδρας. Ο έμπειρος παράγοντας είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να αναλάβει τα ηνία του ΤΑΠ ΠΑΟΝΕ την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν και πλέον ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Καστοριάς και να βγάλει την ομάδα από το διοικητικό αδιέξοδο.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Δανιηλίδης θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ Καστοριάς στη σημερινή κλήρωση των πρωταθλημάτων της Β & Γ Εθνικής Κατηγορίας, που θα ξεκινήσει στο 20.00 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ3. Παράλληλα ο υποψήφιος αγοραστής της ομάδας βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τους παίκτες ,που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας καθώς επίσης και με τον προπονητή, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της τεχνικής ηγεσίας με το όνομα του Σταύρου Διαμαντόπουλου να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας!

Όλα αυτά και ενώ περιμένουμε την επισημοποίηση της συμφωνίας με την υπογραφή των συμβολαίων. Ευελπιστούμε ότι δεν θα γίνουμε έτι μια φόρα θεατές μιας κακόγουστης φάρσας μιας και οι μέρες περνούν και θα πρέπει κάποτε να ξεκινήσει η προετοιμασία για το προσεχές πρωτάθλημα. Κλείνοντας, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση τότε είναι πολύ πιθανό να εξεταστεί εκ νέου το σενάρια της πολυμετοχικότητας, που είχε προτείνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Κώστας Γκίτσιος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου